Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam prala hladnom vodom svaki put kad mijenjam mlijeko ali moras je prati u gazi jer ne smijes je prati tako da dodje u dodir sa metalom samo plastika i drvo.....
22.05.2011, 19:29
Almaa
1983
evo ja pravim vec par puta i ne perem je, jer sam procitala da se pranjem dio pozitivnih bakterija unistava, nista joj se nije desilo, mozda cak i malo brze se kefir napravi, ali eto vidim da vecina pere...
22.05.2011, 20:06
mala87
1285
stvarno ne znam, meni je prijatelj koji mi je dao tako rekao da radim........ i prala sam je svaki put kad sam mijenjala mlijeko....... a ja sam cak i na internetu nasla da se treba prati
a ko je tebi rekao da se ne treba prati??????
25.07.2012, 23:33
Honey3
3035
Da pitam i ovdje ima li je neko,mojoj prijateljici treba,ja joj obecala,medjutim moja uginula a hitno joj je...
05.10.2012, 09:55
djoisa
-220
ako neko zeli gljivice neka se javi na pp
14.02.2013, 09:47
djoisa
-220
Zrnca ste dobili od nekoga, podijelite ih dalje… Evo kako zrnca možete poslati poštom: malu količinu zrnaca (pola jušne žlice) stavite u najlonsku vrećicu za zamrzavanje. Dodajte malo mlijeka (2-3 žlice), stisnite vrećicu (istisnite zrak) i vežite čvrsti čvor. Sve skupa stavite u novu vrećicu, istisnite zrak i vežite čvor. Ponovite sve skupa još jednom s trećom vrećicom, za svaku sigurnost, dakle ako bi se vrećica rastrgla da se mlijeko ne izlije. Spakujte u kovertu sa zračnim jastučićima i pošaljite poštom
02.01.2014, 15:56
muž od trudnice
1
Imali neko da nam pokloni kefir gljivu? Unaprijed zahvalan. (Kanton Sarajevo)
27.03.2014, 13:09
sretna_mama
437
Znate li gdje se može naći ova gljiva!? Hvala..
27.03.2014, 13:14
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
Znate li gdje se može naći ova gljiva!? Hvala..
Meni jedan kolega obećao, pa kad dobijem ja, ako hoćeš, mogu ti proslijediti, ukoliko prije ne nađeš.
07.04.2015, 19:42
Lavić
229
Da dignemo temu... Zna li neko ima li se gdje u Sa kupiti gljiva?