IZVORNA PORUKA: veeseelaa
za nas je bolje da smo blizu svojih roditelja, mislim da familija s ženine strane igra značajniju ulogu u većini slučajeva oko pomoći, ljubavi i razumijevanja
Obično svekrve boli uvo oko pomoći snahi, pa naravno, nije joj kći da bi se sad zamarala!
Ovo uopšte ne mora da bude ( vesela, ovo sma samo uzela za primjer jer meni mozak ne radi i ne bih uspjela sročiti misao)
Mama MM-a mislim da bi i danas ginula za nas da je dočekala ove dane i bar jednog unuka
Ja sam uvijek za zasebnu zajednicu, ukoliko je ikako moguće, al opet, teško je generalizirati, sve su ovo vrlo individualne stvari i svak zna šta mu je najbolje.
MM i ja smo tako nekako nezgodno startali, bivali prinuđeni prilagođavati se drugima u njihovim domovima i načinima života i svega, da kad smo jednom sami ostali pogubili se načisto.
Potpuno se drugačiji odnos razvija između supružnika kad su sami i kad su u većoj zajednici.
Sad živimo sretno u podstanarstvu od jedne plate ali ovu komociju ne bih mijenjala.
Niko mi se ne petlja u odgoj djece, u dnevni meni, u ritam ustajanja, lijeganja, dnevnih aktivnosti, tv programa, šta bilo....
A opet, neko voli baš to ali ja nisam od tih
< Poruku je uredio mama Nataša -- 2.2.2010 9:25:49 >