Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
draga anita još nikoga nisam pametna dal uopće da idem kod privatnika igdje jer stvarno imam fobiju od njih..idem mjesečno u dom.z na pregled i čekam almu valjda će počet raditi privatno u 2.mj.ako je sve ok.zvat ću je krajem ovog mj.da joj čestitam i pitam je kad će početi a do tad u dom.z..nadam se da neću imati problema ako dođem rađat na bb sa njenim nalazima-naravno to je u slučaju da me ona ne mogne poroditi nisam baš upoznata sa tobom,jel si ti trudilica,trudnica ili već mamica?
26.12.2009, 00:07
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: tinkyyy čekam almu valjda će počet raditi privatno u 2.mj.ako je sve ok.zvat ću je krajem ovog mj.da joj čestitam i pitam je kad će početi
Jel to sigurno da Alma pocinje u 2.mj ? Ako sta sigurno saznas, javi
26.12.2009, 00:40
tweety
1407
Ja čula da će u januaru nekad,samo mi to nešto previše rano???
26.12.2009, 11:49
magnolija*
729
pa kad ce prije? ako je tako, super
28.12.2009, 20:01
tinkyyy
30
meni je rekla da će početi krajem 2 mjeseca ako joj bude sve ok..neki sam joj dan srela mamu i kaže da je sve super,alma rodila curicu ,kući su i sve 5 zvat ću je za koji dan pa javim al mislim da će početi u 2 mj.raditi-jedva čekam!
29.12.2009, 23:52
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: tinkyyy
meni je rekla da će početi krajem 2 mjeseca ako joj bude sve ok..neki sam joj dan srela mamu i kaže da je sve super,alma rodila curicu ,kući su i sve 5 zvat ću je za koji dan pa javim al mislim da će početi u 2 mj.raditi-jedva čekam!
pa to je odlicna vijest! nek je i porod prosao kako treba
pozz
06.01.2010, 13:10
tinkyyy
30
hej curice moje,pa gdje ste mi vi??btw SRETNA VAM NOVA 2010 GODINA ej da vam reknem,bila ja jučer u d.z na redovnom pregledu i potrefio dr,Zadro,moj prvi susret s njim i moj dojam je super,extra doktor je bio,bile su i neke studentice i baš je bio ljubazan i rječit i onako sav ok al kad je došao do spola pita on njih hajde mi kažite koji je beba spol i one govore curica i samo jedna kaže muško,a ja sva u čudu čekam dr.da ih ispravi,ja već 6 mj.mislim da je muško,ma ne mislim nego znam,4 dr,su mi rekli da je muško i sve babe u okolici a one sad da je curica i on kaže,ma bravo,je curica je i ako bude sreće imat će zelene oke na mamu ja u komi,tatin sin je odjednom postao tatina princeza,heheheeh a već sam kupila neke stvari, a dr,Bušić mi dva puta do sad rekao da je muško a ovaj jučer 100% tvrdi da je curica i pokazuje mi spol na uzv,a ja sad nikom ne vjerujem i ići ću po još jedno mišljenje privatno jer sam sad stvarno zbunjena totalno,hm hm
06.01.2010, 14:56
iv@ncica
2115
ehej sretno ti draga..haj bona nek je beba dobra...na kraju ne pitas sta je hehehhe,,,i nek ti sve fino prođe...ja sam isla kmod dr, Knezevica privatno, ispocetka u DZ. pa ko zapane...a na porodu me zapao dr.Misic koji je super, a ja ga na zadnjem tiskanju u trenutku poroda opalila nogom hahahah , naso mi se na putu.i babice su dobre i rodiliste..pogotovo sestra Ruzica da mi nebi nje i sad bi rađala hehehhehehe...samo sto ti poslije niko nista kad rodis i kad te oodvedu u sobe..onako jadno malo bude.. a da mi je muz bio kraj mene i njega bi mlatnula isto hehhehehe,,,
06.01.2010, 15:05
anitaMO
1384
ivančice ja i ti se znamo,dodala si me na fb.
06.01.2010, 22:44
iv@ncica
2115
naravno anita..zaboravih ti javiti,,ali si skuzila
10.01.2010, 12:10
noaa
1662
tinkyyy zeno,rodit ces a necemo otici na kavu cuj rekao ti da je cura ma dobro si ti mojoj prijateljici cijelu trudnocu govorili da je musko i rodila curicu,tako nam je jadna Gabi prvih mjeseci bila sva u plavom
12.01.2010, 12:09
magnolija*
729
IZVORNA PORUKA: tinkyyy
Ima li ista novo za nasu Almu?
16.01.2010, 12:46
tinkyyy
30
draga noaa izgleda da si nam dobro rekla,hehehe ja ću se poroditi bez naše kavice..ma neeee,sad više ne radim i obavezno se moramo dogovoriti za kavicu al sa malom princezom,lovit ćemo jedan od ovih lijepih i malo toplijih dana...važi li?dog.ćemo se preko pp kad i gdje,ma moramo drage moje cure Almica nam počinje raditi 1.2-ma boginja!ja sam se već naručila i to odmah taj dan u 16.20h -jedva čekam!
16.01.2010, 20:26
noaa
1662
moze tinkyyy javi se na pp,mozemo razmjeniti i br.mobitela ja se zabrinula gdje si?
24.01.2010, 15:17
tinkyyy
30
već dugo nema nigdje nikoga pa gdje ste mamice?šta ima novo?kako ste? imam pitanje za mamice koje su rodile gore u novoj bolnici-e šta nam treba od stvari za gore?nemam pojma o tome i nebi volila gore ponijeti i šta netreba,bezveze pa me prosvjetlite ako ima koja dobra dušica vremena i živaca da mi napiše sve,i baš hvala
24.01.2010, 15:42
milenium
6133
pa treba ti sve šta i za staru bolnicu,jer iako je ovo nova desi se da nekad nema tekućeg sapuna pa eto ponesi i to,ulošci vir 80,maramice,papuče,češaljitd.a imaš temu o tome mislim da se zove što sve ponijeti u rodilište tako nešto...
24.01.2010, 16:32
tinkyyy
30
hvala milenium,mada neznam ni šta je trebalo ponijeti za staru bolnicu al budem se snašla..naći ću je tu temu,u svakom slučaju tnx
24.01.2010, 18:26
Mara
175
Ne sjećam se jesam li već pisala ali evo šta sve treba za Mostar: Uglavnom za bebu ti treba: 1 paket pempasa (30 kom)maramice i iva krema. Za tebe treba: WC papir (2-3 role), obicne i vlazne maramice, 2-3 para carapa,papuce ( ja sam imala klompe), gel za tusiranje, pasta + cetka za zube,cetka za kosu, stapici za usi, PVC casa (3-4-komada za svak slucaj), 2-3 peskira (sutradan neka ti muz ponese druge ciste ), 3-4 paketa VIR ulozaka+ gacice (mozes i obicne svoje , glavna je fora da ih nemas na sebi kada vizita dodje), grudnjak za dojilje + ulosci (imas u Kozmu ili DM-u ih kupiti).Dezodorans , labelo i kremu za ruke. koja gumica za kosu i kopčica. Ako ti bude trebalo a mozda ne bi bilo lose i da odmah kupis PURE Lan kremica ili Avent krema za bradvice, mala tuba.Ne treba ti pidzama, oblacis njihove spavacice koje su fine pamucne i poprilicno su nove. Ogratč i mogao dobro doći, pošto je zima ne znam kakvi su sa grijanjem. Dok si jos doma namiri presvlak za bebu kad podjete doma kao i presvlak za sebe. Još u ručnu torbicu stavi: flašicu vode, čokoladici, bombone i žvake. Nek se nađe. I to je to!
24.01.2010, 20:28
milenium
6133
meni je trebalo 5 paketa vir uložaka a bila sam samo 2dana u bolnici.nije da sam puno krvarila ali sam redovito mjenjala radi rane i higijene.
25.01.2010, 13:34
tinkyyy
30
mara hvala ti punoooo sve sam popisala i bacam se na kupovinu,kissić
25.01.2010, 13:37
milenium
6133
ne zaboravi mob ili fotoaparat.i labelo.
25.01.2010, 15:30
tinkyyy
30
milenium hvala ti puuuno..labelo je bilo i gore napisano svakako foto moram ponijeti,uhhhh ma ima meni još do poroda al volim da znam unaprijed i da se pripremam sad sam trudna 30tj. al proletit će to..
26.02.2010, 11:06
Hepi
15
Da li itko ima novih utisaka iz Mostarske ginekologije?