cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Porodilište Mostar

clock-img

09.12.2009, 21:11

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: marinčii

pa sad su odvojene svaka ima svoju rađaonu i onako nisu ni mala ni velike ,a prije toga si u prostoriji velikoj sa 4 kreveta na kojoj piše "prvo porođajno doba",ma sve je to fino uređeno al bogme đžaba kad su baš neljubazni

i do kad budeš u tom ''prvom porođajnom doba''?do zadnjih 5 minuta ili?

clock-img

09.12.2009, 21:12

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Eh nedaj vam Boze u onoj muci i trudovima gledati kako nekog gotive a ti se deri svetom petruuser posted image user posted image nas 5 je radjalo a jedna je imala posebni tretman cak ne znamo ni gdje je rodila jer smo nas 4 bile u ona 4 boxa,polako sumnjam da je dobila i epiduralnu

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

09.12.2009, 21:17

clock-img

milenium

pencil-img

6133

možda je otišla na carski!sad ne kontam ništa,jedni kažu budeš sam više nema boxova drugi kažu nebudeš samuser posted image

clock-img

09.12.2009, 21:21

clock-img

noaa

pencil-img

1662

taj box ti je kao mala sobica sve ima u njoj a 4 su jedan do drugog,pa nebi rekla da je gospoja isla na carski kad su je doveli bila je budna i sretna a ja pospana i jadnauser posted image poslije carskog ides na intenzivnu

clock-img

09.12.2009, 21:25

clock-img

Rina26

pencil-img

381

Joj i ja sam imala doli grozno iskustvo samo nedaj Bože nikome

21.10.2006. 12.07.2008.

clock-img

09.12.2009, 22:02

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

e ja sam zadovoljna sa svime bila milion posto i opet bih rodila u Mostaru.user posted image user posted image user posted image user posted image
2 doktora bila cjelo vrijeme uz mene ,3 došao na kraju.Ružica mi je predobra bila ,sestra Jelica,Marija iz dječje ,Ana,Sanja da ih ne nabrajam sve ,sve sam ih upoznala ostala sam 6 dana na porodjajnom.jednom ću ispričati svoju porodjajnu priču.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

10.12.2009, 08:48

clock-img

Lamamma

pencil-img

17

Ma definitivno svakome od nas je potreban drukčiji tretman. Netko voli da mu se tepa, netko ovo, netko ono. Kažem opet, meni su skoro svi bili korektni. Mada se ne čudim da ima svakakvih iskustava.
A što je ranije napisano vezano za prisustvo muževa na porođaju, ja nikad ne bih voljela da mm tu bude. Kad bi vidio šta se ima vidjeti, mislim da bi mu zlo došlo user posted image user posted image user posted image . P.S. Čudim se da svi ginekolozi nisu homoseksualci user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 18:58

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

meni je super da muž bude na porodu i da te podržava i olakša ti time što te bodri,dodaje ti vode i doktori odmah drugačije postupaju s tobom,nema ovo-ono kad je muž tu!mm je sam izrazio želju da bi rado bio samnom i hvala mu od srca iako ga ja nikad nebi molila takvo što ako ne želi,rekao je;zašto da ti sama kroz to prolaziš kad ja mogu da ti bar malo olakšam idem s tobom-ja sam ostala u čudu kad je to rekao i bilo mi je stvarno drago,user posted image a pričala sam sa ženom kojoj je muž bio na porodu i presretna je zbog toga bilo joj je puuuno lakše i svi su prema njoj bili super a muž uopće ne vidi tebe dolje niti šta se dolje događa(ni ja to nebi mogla gledat)on je sa tobom sa gornje strane i samo čuje al niš ne vidi zato zašto da mi moj dragi ne pomogne ako može i hvala Bogu hoće!user posted image ljubav je to moja zatouser posted image

clock-img

10.12.2009, 19:04

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: tinkyyy

meni je super da muž bude na porodu i da te podržava i olakša ti time što te bodri,dodaje ti vode i doktori odmah drugačije postupaju s tobom,nema ovo-ono kad je muž tu!mm je sam izrazio želju da bi rado bio samnom i hvala mu od srca iako ga ja nikad nebi molila takvo što ako ne želi,rekao je;zašto da ti sama kroz to prolaziš kad ja mogu da ti bar malo olakšam idem s tobom-ja sam ostala u čudu kad je to rekao i bilo mi je stvarno drago,user posted image a pričala sam sa ženom kojoj je muž bio na porodu i presretna je zbog toga bilo joj je puuuno lakše i svi su prema njoj bili super a muž uopće ne vidi tebe dolje niti šta se dolje događa(ni ja to nebi mogla gledat)on je sa tobom sa gornje strane i samo čuje al niš ne vidi zato zašto da mi moj dragi ne pomogne ako može i hvala Bogu hoće!user posted image ljubav je to moja zatouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

10.12.2009, 19:54

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: teta berta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Rastopila si me tinkyy

clock-img

10.12.2009, 20:08

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: marinčii

pa sad su odvojene svaka ima svoju rađaonu i onako nisu ni mala ni velike ,a prije toga si u prostoriji velikoj sa 4 kreveta na kojoj piše "prvo porođajno doba",ma sve je to fino uređeno al bogme đžaba kad su baš neljubazni

i do kad budeš u tom ''prvom porođajnom doba''?do zadnjih 5 minuta ili?

20 minuta prije neg sam rodila prešla u rađaonu 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

10.12.2009, 20:12

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

teta berta,mileniumuser posted image user posted image

clock-img

10.12.2009, 23:16

clock-img

Rina26

pencil-img

381

21.10.2006. 12.07.2008.

clock-img

11.12.2009, 11:35

clock-img

Lamamma

pencil-img

17

slažem se da je u neku ruku lakše. ipak ja nešto nisam za to. imala sam mogućnost da prilikom prvog poroda muž bude uz mene, ali nisam htjela. on je bio za to.
znam ja dobro da muž ne stoji dole nego uz uzglavlje, ali nece tako xx sati koliko traje porod. ja sam prolazeći do stola za rađanje nehtijući vidjela žene kako rađaju. nisam htjela, nit sam namjerno gledala, nego ti se dok prolaziš nađe u vidokrugu i stvarno je bljak.
da bi se to uvelo kod nas, moraju se ispuniti mnogi uvjeti. mislim da je kvalitetan tečaj najvažniji.
al opet kažem: pozdravljam svačiju slobodnu volju i definitvno sam za to da se takva mogućnost da našim rodiljama i njihovim muževima.

clock-img

11.12.2009, 21:35

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

draga lamamma slažem se s tobom user posted image
al ti kažeš;zašto bi on stajao xx sati dok traje porod?
mislim da je to najmanje što jedan muž i budući tata može da učini za svoju hrabru i predivnu suprugu koja mu upravo svim silama svoga tijela i duha donosi na svijet njegovo dijete,ma njemu je to zaista sitnica!treba da i on bude hrabar i ako treba neka i gleda,sve za ljubav svojoj supruzi,ja bi isto za njega učinila i više,a ne takvu sitnicuuser posted image user posted image user posted image svim tatama ovim putem koji su bili uz svoje supruge na porodu ČESTITAM i svaka čast!prave ste face!user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:02

clock-img

milenium

pencil-img

6133

draga lamamma slažem se s tobom user posted image
al ti kažeš;zašto bi on stajao xx sati dok traje porod?
mislim da je to najmanje što jedan muž i budući tata može da učini za svoju hrabru i predivnu suprugu koja mu upravo svim silama svoga tijela i duha donosi na svijet njegovo dijete,ma njemu je to zaista sitnica!treba da i on bude hrabar i ako treba neka i gleda,sve za ljubav svojoj supruzi,ja bi isto za njega učinila i više,a ne takvu sitnicuuser posted image user posted image user posted image svim tatama ovim putem koji su bili uz svoje supruge na porodu ČESTITAM i svaka čast!prave ste face!user posted image

user posted image user posted image user posted image pogotovo rečenica...''ja bi isto za njega učinila i više..''user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:09

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

mileniumuser posted image
neka se nitko ne nađe uvrijeđenuser posted image dala sam svoje mišljenje i tuđa također poštujemuser posted image

clock-img

11.12.2009, 22:14

clock-img

noaa

pencil-img

1662

mileniumuser posted image
neka se nitko ne nađe uvrijeđenuser posted image dala sam svoje mišljenje i tuđa također poštujemuser posted image

neka neka pitat cu te ja kad prituziuser posted image user posted image user posted image user posted image salim se svi koji su probali kazu da je dobro kad je muz s tobom,ja sam prije govorila da nebi da on bude samnom al sad bi razmislilauser posted image

clock-img

11.12.2009, 22:24

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

user posted image noice moja-jašta nego dobro!user posted image
nismo si dzaba obećali u dobu i u zluuser posted image zar ne?e pa neka se i dokaže da to nije bilo sam rečeno nego i iz srcauser posted image
ej ma stvarno mislim da je to sitnica za nas kruškice hrabriceuser posted image koje su heroji i volim svog muža što je to prepoznao i cijeni me do daskeuser posted image user posted image user posted image
jao sad sam se baš razvezala o tome,a lijepo sam sve već reklauser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:29

clock-img

noaa

pencil-img

1662

tinkyyyy kako te pucaju trudnicki hormoniuser posted image user posted image user posted image volis li ga tako svaki danuser posted image

clock-img

11.12.2009, 22:36

clock-img

milenium

pencil-img

6133

tinkyy samo se vi volite i daljeuser posted image neka neka,u što ja to volim kad se voliduuser posted image

clock-img

11.12.2009, 22:42

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

user posted image user posted image user posted image user posted image najviše na svijetu all day every dayuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:46

clock-img

noaa

pencil-img

1662

user posted image user posted image user posted image user posted image najviše na svijetu all day every dayuser posted image user posted image user posted image user posted image

pitat cu te ponovo dogodine ako Bogda tamo negdje u 5-om mjesecuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 22:47

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slobodnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 23:03

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

svima vamuser posted image
i laku noć..sweet dreamsuser posted image

Zadnji članci

article-img