cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Porodilište Mostar

clock-img

09.08.2009, 19:24

clock-img

luna77

pencil-img

462

rodila sam 24.7 u bolnici na CR porodio me tj odradio CR dr Knezević  .sve pohvale i njemu i sestrama,tih 7 dana mi je ostalo u super sjećanju,bebica je počela dojiti,sestre iz dječije sobe su mi pomogle da se nekako naviknemo beba i ja ,beba je svo vrijeme uz mene bila osim ujutro o7-10 zbog kupanja i nalaza eventualno.čak je i pedijatrija Saraga nila susretljiva i objasnila mi sve jer je beba imala sum srca i zuticu...sad znam da nisam pogriješila sto nisma otišla u ST

< Poruku je uredio luna77 -- 9.8.2009 19:25:06 >

clock-img

13.08.2009, 15:54

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Je li tko od vas radio kiretažu u ovom rodilištu i kakvo je stanje što se tiče toga?Jel ima koja Mostarka?

clock-img

13.08.2009, 15:57

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

i  ja  sam  tu  rodila.,  dr.  Mišić  mi  priskočio  ko  zadnja  dva  truda  hehehhe..ali  babicama  svaka  čast..divne  su..da  mi nije  bilo  mnjih  ne  znam  što  bih!!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

13.08.2009, 19:24

clock-img

milenium

pencil-img

6133

Itko??

clock-img

13.08.2009, 22:04

clock-img

Rina26

pencil-img

381

Hej milenium ja sam imala dvije kiretraže obe sam radila privatno,nije valjda da i ti moraš

clock-img

13.08.2009, 22:06

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

ja sam radila kretažu šta te zanima.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

14.08.2009, 00:12

clock-img

milenium

pencil-img

6133

poznanica me jedna zamolila da joj na internetu vidim o tome,pa rekoh najbolje da pitam vas.ali vidim da sam na pogrešnoj temi,ljutit će se moderatori.odo ja sad tamo di je tema o tome.

clock-img

12.09.2009, 21:08

clock-img

Junior

pencil-img

153

Ja sam rodila prije 14 dana u Brankovcu...svaka im cast, a posebno dr. Saricu i babici Biseri i Emiri!!!!!!!!!!!!! Cudo su profesionalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaka im cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

22.09.2009, 15:57

clock-img

široki

pencil-img

7

drage moje mene zanima šta ste nosile za porod u KB mostar zanima me dali ste nosile svoje spavaćice, ogrtače, papuče... Bliži se termin pa me zanima šta spakirati u torbu

Hvala

clock-img

22.09.2009, 16:01

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

široki ja sam rodila prije 2 mjesecaspavačica ti ne treba jer ne daju da se bude u svojoj .a sve drugo što si navela je potrebno i jednokratne gačice su meni baš bile praktične..sretno na porodu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

22.09.2009, 22:03

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

papuče, ogrtač, jednokratne  gaćice mrežaste  su  ti  super, ja  sam  ih  nosila dok  mi rana  nije  zarasla  i uloške od  vate(  dosta  ih uzmi), ručnici, boca  vode  za  prvu  pomoć( što  je  meni  falilo tu  noć-tamo  voda  ne  valja  piti kažu),  kupka,!!!  ostalo  ti  sve  mogu  donijet poslije...i  mobitel  naravno,  ja sam  i fotoaparat  nosila..pa  slikala  bebača  odmah!!!

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

23.11.2009, 20:10

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

pozdrav,ja sam nova trudnica,trudna sam 20.tj i iz mostara sam.do sad me vodila dr.alma humačkić al više to neće moći jer uskoro ide roditi a ja ne znam šta dalje?molim vas da mi objanite kakva je razlika ići na mj.preglede u dom zdravlja i na bb?ja sam već par puta išla u dom zdravlja i dole sam otvorila trudnčku knjižicu,na bb još nisam nikako išla..kad bih mogla birati izabrala bih da me porađa dr.alma pa makar i kućiuser posted image jer je to jedna najdivnija,najtoplija i najhumanija žena koju sam upoznala i moja iskustva sa njom su super ali..pošto žena ide roditi uskoro sad sam u brizi šta dalje?kome?sa dr.tanović imam užasna iskustva a dr.knežević je jedan pohlepni gad kojem je u cilju samo da zaradi.kad mu dođeš na pregled 20 žena tamo,čekaš po sat vremena i naplati ti masno a ne progovori ni riječ sa tobom ko na pokretnoj traci..dr.alma radi privatno u Vatikanu i drage moje morate otići tamo da vidite šta je pregled,oduševit ćete se,ne pretjerujem nego je stvarno tako..evo ja se odmah na prvu raspisala,nadam se da se nitko ne ljuti što sam dala svoje mišljenje i nadam se da me prihvatate u svoje društvo,veliki pozzz svim budućim mamicamauser posted image

clock-img

23.11.2009, 21:23

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

slažem se s tobom tinkyyy za Almu ,meni niko nije mogao zamjeniti dr.Vesnu Jurić.odem kod Alme oduševila me je ,extra žena.ja stanujem preko puta ordinacije.ja bih na tvom mjestu tražila dr.Mišića meni je on super i bio mi je na porodu.potraži ga na bb.user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

23.11.2009, 21:26

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

dr.Mišić ne pije i još se nije pokvario.pristup extra.a ova dvojica što si ih navela što dalje od mene.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

23.11.2009, 22:23

clock-img

Rina26

pencil-img

381

Imene je porodio dr.Mišić i bio je super ma nemam prigovora

clock-img

23.11.2009, 22:30

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Ja moram pohvaliti Dr.Busica,za dr.Misica sam cula sve naj..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

24.11.2009, 18:52

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

pozzz svimauser posted image
anita mo i ja živim preko puta almine ordinacijeuser posted image msm odmah ondje blizuuser posted image super
hvala na info.budem ga potražila na bb samo neznam kako će reagirati kad sam dole u dom zdravlja išla i od tamo mi je trudnička knjižica neznam jel to ima veze?user posted image msm kako da sad im gore upadnem i evo mene na pregleduser posted image jooj nadam se da to tako može..ma kad sam više sad sva zbunjena,sto više bolnica i odjela da čovijek nema pojma kad i gdje da ide,uf.grrrrr,a jel taj dr.mišić ima i privatno ordinaciju?

clock-img

24.11.2009, 18:57

clock-img

noaa

pencil-img

1662

tinki Misic ima privatnu ordinaciju u Capljini a imas li slucajno neku poznanicu ili prijateljicu da radi na Bjelom Brijegu kao medicinska?

clock-img

24.11.2009, 19:11

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

a jooooj noa i nemam baš,pogotovo na tom odijelu,imam na nekim drugim al nisu goreuser posted image
a miša mu čuj u čapljini,e šteta!al šta me briga otići ću i vidjeti,pa šta mi mogu?ko da je bitno otkud mi je trudnička knjižica bitno da ju imam,bar tako mislimuser posted image
evo upravo kontam jel imam gore ikog al ne pada mi nitko na pamet

clock-img

24.11.2009, 19:15

clock-img

noaa

pencil-img

1662

bez obzira gdje imas nekog,nazalost bolje ces proci i ako te cistacica preporuci..pokusaj se sjetiti imas li ikog?

clock-img

24.11.2009, 19:17

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ili se raspitaj kad je on u domu zdravlja,jer oni svi rade po jedan dan u tjednu u DZ,barem je Busic radio.

clock-img

24.11.2009, 19:26

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

a jel??e super!vidiš,to bi mogla pa ću ga odmah u dz pitati kad bude na bb da mu gore dolazim..e u dz bi se već imala preko koga raspitati pa vidjet ćuuser posted image
hvala ti noaa na infouser posted image

clock-img

24.11.2009, 19:29

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ma nista samo pitaj u 9 mjeseci sam svasta prosla,ako nisam na forumu posalji pp ja cu ti reci sve sto znam

clock-img

24.11.2009, 20:33

clock-img

tinkyyy

pencil-img

30

noaa kako da ti pošaljem pp?user posted image

clock-img

24.11.2009, 20:38

clock-img

noaa

pencil-img

1662

moram pitati administratore gdje mi je nestalo,vidis sto ti imas ispod album,pp,blokiraj..e kliknes na pp ispod mog posta i saljes,

Zadnji članci

article-img