Drage moje, ne mogu nigdje da nađem da je neko postavio temu za vodene ospice u trudnoći. Ukoliko neko ima iskustva s tim, molim da mi odgovori. Moja curica je dobila vodene ospice, a ja sam u 21 sedmici trudnoće, pa se bojim da i ja ne dobijem, a moram da je njegujem. Moja mama ne zna da li sam ja imala ospice, pa ne znam na čemu sam. Jedna dr.kaže da mi preostaje da čekam i da ne bi trebalo da bude komplikacija i ako ih dobijem , druga dr.kaže da izoliram dijete i da je ne viđam dok sve ne prođe. Šta vi mislite? Please, pomozite!
16.05.2015, 11:32
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: honey bunny
Drage moje, ne mogu nigdje da nađem da je neko postavio temu za vodene ospice u trudnoći. Ukoliko neko ima iskustva s tim, molim da mi odgovori. Moja curica je dobila vodene ospice, a ja sam u 21 sedmici trudnoće, pa se bojim da i ja ne dobijem, a moram da je njegujem. Moja mama ne zna da li sam ja imala ospice, pa ne znam na čemu sam. Jedna dr.kaže da mi preostaje da čekam i da ne bi trebalo da bude komplikacija i ako ih dobijem , druga dr.kaže da izoliram dijete i da je ne viđam dok sve ne prođe. Šta vi mislite? Please, pomozite!
Prvo kasno je da je izolujes jer je ona vec odavno zarazna Drugo koliko znam ospice kod trudnica su opasno u samo tri mjeseca,kasnije ne Sretno i da curica to brzo i lako preboli
16.05.2015, 11:41
Vanne
389
IZVORNA PORUKA: honey bunny
Poznanica je u prvom trimestru ih bolovala i sve je bilo ok i sa njom i sa bebom...ne brini cak iako se zarazis...budi uz dijete i njeguj je...tebi je trudnoca vec i odmakla od prvog trimestra...
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
16.05.2015, 13:07
honey bunny
287
Hvala na odgovorima drage moje. Smiruje me to što je neko imao i prošao dobro, nadam se da će sve biti ok aBd.