cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Protiv stresa u trudnoći

clock-img

07.04.2015, 14:40

clock-img

Berna3

pencil-img

33

imam panični strah to mi je problem

clock-img

16.05.2015, 11:27

clock-img

honey bunny

pencil-img

287

Drage moje, ne mogu nigdje da nađem da je neko postavio temu za vodene ospice u trudnoći. Ukoliko neko ima iskustva s tim, molim da mi odgovori. Moja curica je dobila vodene ospice, a ja sam u 21 sedmici trudnoće, pa se bojim da i ja ne dobijem, a moram da je njegujem. Moja mama ne zna da li sam ja imala ospice, pa ne znam na čemu sam. Jedna dr.kaže da mi preostaje da čekam i da ne bi trebalo da bude komplikacija i ako ih dobijemuser posted image , druga dr.kaže da izoliram dijete i da je ne viđam dok sve ne prođe. Šta vi mislite? Please, pomozite!user posted image

clock-img

16.05.2015, 11:32

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Drage moje, ne mogu nigdje da nađem da je neko postavio temu za vodene ospice u trudnoći. Ukoliko neko ima iskustva s tim, molim da mi odgovori. Moja curica je dobila vodene ospice, a ja sam u 21 sedmici trudnoće, pa se bojim da i ja ne dobijem, a moram da je njegujem. Moja mama ne zna da li sam ja imala ospice, pa ne znam na čemu sam. Jedna dr.kaže da mi preostaje da čekam i da ne bi trebalo da bude komplikacija i ako ih dobijemuser posted image , druga dr.kaže da izoliram dijete i da je ne viđam dok sve ne prođe. Šta vi mislite? Please, pomozite!user posted image

Prvo kasno je da je izolujes jer je ona vec odavno zarazna
Drugo koliko znam ospice kod trudnica su opasno u samo tri mjeseca,kasnije ne
Sretno i da curica to brzo i lako preboli

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

16.05.2015, 11:41

clock-img

Vanne

pencil-img

389

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Poznanica je u prvom trimestru ih bolovala i sve je bilo ok i sa njom i sa bebom...ne brini cak iako se zarazis...budi uz dijete i njeguj je...tebi je trudnoca vec i odmakla od prvog trimestra...

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

clock-img

16.05.2015, 13:07

clock-img

honey bunny

pencil-img

287

Hvala na odgovorima drage moje. Smiruje me to što je neko imao i prošao dobro, nadam se da će sve biti ok aBd.

Zadnji članci

article-img