cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Beba odbija flasicu!

clock-img

10.10.2010, 00:11

clock-img

samedi

pencil-img

1047

Doduse,ja na zubice nisam ni pomislila,nema ih jos ni na vidiku...

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

10.10.2010, 19:48

clock-img

hallima

pencil-img

27

a smije li se kombinirati ta kupljena formula ili to mlijeko ne znam kako se kaze tacno sa dojenjem jer ja moram ici na fax a nemam dovoljno svog mlijeka da mu izmuzem posto on stalno jede ili da probam nesto drugo mu davat uz dojenje inace do sada je samo dojio i kako ga uopste navici na to nesto drugo. MOLIM SAVJET

clock-img

10.10.2010, 19:55

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: hallima

a smije li se kombinirati ta kupljena formula ili to mlijeko ne znam kako se kaze tacno sa dojenjem jer ja moram ici na fax a nemam dovoljno svog mlijeka da mu izmuzem posto on stalno jede ili da probam nesto drugo mu davat uz dojenje inace do sada je samo dojio i kako ga uopste navici na to nesto drugo. MOLIM SAVJET

Pokusaj s izdajalicom..ostavi koliko god mozes svog mlijeka, a za dohranu se dogovori sa pedijatrom.
Naravno da se po potrebi moze kombinovati, samo ces morati malo isprobavati koje AD mlijeko ti paše.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

05.12.2010, 14:57

clock-img

nikita

pencil-img

1945

EI nece vise da pije Aptamil, ima 1god i 1 mj skoro mislila sam da mu dajem Aptamil do 15 mj  al nece ga user posted image , sta dajem sada ? Mlijeko pravo jos nije probaouser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

05.12.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nikita

EI nece vise da pije Aptamil, ima 1god i 1 mj skoro mislila sam da mu dajem Aptamil do 15 mj  al nece ga user posted image , sta dajem sada ? Mlijeko pravo jos nije probaouser posted image

Jesi probala na onu kljun casu

clock-img

05.12.2010, 15:35

clock-img

Anoniman

probaj mu dati mlijeko pa ga nakon nekog vremena vrati na aptamil..mi smo imali taj problem i za 10-ak dana vratili se bebimilu.davala sam joj mlijeko s neskvikom

clock-img

05.12.2010, 15:43

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: noa

probaj mu dati mlijeko pa ga nakon nekog vremena vrati na aptamil..mi smo imali taj problem i za 10-ak dana vratili se bebimilu.davala sam joj mlijeko s neskvikom

imam kras ekspes moze li to, koliko ml mlijeka i kas krasa dsa sstavim? to je bolje nego cokolino ?

marina avent flasice imamo one obicne

< Poruku je uredio nikita -- 5.12.2010 15:44:49 >

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

05.12.2010, 15:46

clock-img

Anoniman

ma moze i kras ja imala neskvik pa probala a sve je to istouser posted image al ja sam je bas htjela vratiti na bebimil pa sam i uspjelauser posted image

clock-img

05.12.2010, 15:47

clock-img

Anoniman

on vec smije popiti 300ml dnevno pa mu rasporedi i kasiiku od kave krasauser posted image

Zadnji članci

article-img