Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
A TA peć???
IZVORNA PORUKA: misica Probali mi u kadi i zamisli jedva stali ,pa u kuhinju presli i dojde red na sobu ma daj sve mi diraj ali novi krevet ne.
IZVORNA PORUKA: pingpong A TA peć???
IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: pingpong A TA peć??? Je li iko probao na TA peći?
IZVORNA PORUKA: pingpong
Ti bas volis vruc sex!!! šala
IZVORNA PORUKA: misica Ti bas volis vruc sex!!! šala
IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: misica Ti bas volis vruc sex!!! šala Ja nisam ništa rekla
Pa zar ovo nije tema zgode i nezgode iz spavace sobe
IZVORNA PORUKA: Dida79 Pa zar ovo nije tema zgode i nezgode iz spavace sobe
IZVORNA PORUKA: misica
IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: misica A što ti plačeš?! Jesi l' se to sjetila neke nezgode na peći????
Ma jok nego kud skrenu smo sa teme pa me uhvati neka tuga
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: misica A što ti plačeš?! Jesi l' se to sjetila neke nezgode na peći???? Mišice treba li ti mozda rivanola
IZVORNA PORUKA: Dida79
Dobro pomazi guzu mozda sta bude radi prevencije Šalaaaaa!!!!
Imat cu to na umu Jasam vec pisala da imam problem sa krevetom,skripi uh kako me nervira Pa nas zato bude svuda po kuci
ej masina za ves je zakon.... i to dok radi .......na otkuhavanju ozbiljno vam to kazem _____________________________14.03.2010. :-) Erol
IZVORNA PORUKA: aida. ej masina za ves je zakon.... i to dok radi .......na otkuhavanju ozbiljno vam to kazem
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl IZVORNA PORUKA: aida. ej masina za ves je zakon.... i to dok radi .......na otkuhavanju ozbiljno vam to kazem jao ti si kao mm i on nesto masta o tome i to bas dok radi, a ja samo govorim ti nisi normalan.
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: aida. IZVORNA PORUKA: dzeni_nl IZVORNA PORUKA: aida. ej masina za ves je zakon.... i to dok radi .......na otkuhavanju ozbiljno vam to kazem jao ti si kao mm i on nesto masta o tome i to bas dok radi, a ja samo govorim ti nisi normalan. i ja sam svom govorila.... al pregrizoh jezik
IZVORNA PORUKA: aida.
IZVORNA PORUKA: Nedi IZVORNA PORUKA: aida. ej masina za ves je zakon.... i to dok radi .......na otkuhavanju ozbiljno vam to kazem Eh ne mogu probati mašina za sušenje stoji na mašini za veš
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: pingpong IZVORNA PORUKA: aida. IZVORNA PORUKA: dzeni_nl IZVORNA PORUKA: aida. ej masina za ves je zakon.... i to dok radi .......na otkuhavanju ozbiljno vam to kazem jao ti si kao mm i on nesto masta o tome i to bas dok radi, a ja samo govorim ti nisi normalan. i ja sam svom govorila.... al pregrizoh jezik E, to već nije u spavaćoj sobi!!! Znači samo otkuhavanje... ništa centrifuga?
ihh, mašina upravo radi a MM mi na poslu...
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama