Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
ne brini,pazit cu ja na detalje _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
reallove, acudesa sta cekas,necu sada postaviti sliku,sutra cu _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
...eto učiteljice...bjež'mo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: acudesa ...eto učiteljice...bjež'mo
samo da vam javim zgodu sa FB ne iz kreveta (na zalost) roger federer mi prihvatio zahtjev za prijateljstvo... _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR samo da vam javim zgodu sa FB ne iz kreveta (na zalost) roger federer mi prihvatio zahtjev za prijateljstvo...
sta cu kad volim mladje ...ahahahahaha _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Všnja, ljubim te izbriši ove moje off postove _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
a ne , ne... ja sam svratila samo onako...u goste... nije moj pdf _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
upajkila muža pa se sad sprovodi _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
jesi li nabavila laptop nemoj da bude: javljanje uživo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: acudesa upajkila muža pa se sad sprovodi
nemoj Visnja da brises,sto je pisala svasta _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: acudesa jesi li nabavila laptop nemoj da bude: javljanje uživo
a ja sam na fb upecala Vin Diesela
ma da, kako da ne-hvalite me usta moja _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
a jesmo mace sve poznate pecamo a...a muzevi pajke _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: reallove nemoj Visnja da brises,sto je pisala svasta
IZVORNA PORUKA: acudesa Všnja, ljubim te izbriši ove moje off postove
ja svog na bebifon čujem sad kako hrče
nek samo pajke.... ..ne smijem dalje pisati _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
zene bjez te u krevet da ne bi za par dana otvarale temu zgodNe i nezgodNe u krevetu nasih mauzve a ( umjesto nas ) gluho i daleko bilo pu pu pu pu _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: milenium ja svog na bebifon čujem sad kako hrče
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...