Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
ne brini,pazit cu ja na detalje _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
reallove, acudesa sta cekas,necu sada postaviti sliku,sutra cu _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
...eto učiteljice...bjež'mo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: acudesa ...eto učiteljice...bjež'mo
samo da vam javim zgodu sa FB ne iz kreveta (na zalost) roger federer mi prihvatio zahtjev za prijateljstvo... _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR samo da vam javim zgodu sa FB ne iz kreveta (na zalost) roger federer mi prihvatio zahtjev za prijateljstvo...
sta cu kad volim mladje ...ahahahahaha _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
Všnja, ljubim te izbriši ove moje off postove _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
a ne , ne... ja sam svratila samo onako...u goste... nije moj pdf _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
upajkila muža pa se sad sprovodi _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
jesi li nabavila laptop nemoj da bude: javljanje uživo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: acudesa upajkila muža pa se sad sprovodi
nemoj Visnja da brises,sto je pisala svasta _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: acudesa jesi li nabavila laptop nemoj da bude: javljanje uživo
a ja sam na fb upecala Vin Diesela
ma da, kako da ne-hvalite me usta moja _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
a jesmo mace sve poznate pecamo a...a muzevi pajke _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: reallove nemoj Visnja da brises,sto je pisala svasta
IZVORNA PORUKA: acudesa Všnja, ljubim te izbriši ove moje off postove
ja svog na bebifon čujem sad kako hrče
nek samo pajke.... ..ne smijem dalje pisati _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
zene bjez te u krevet da ne bi za par dana otvarale temu zgodNe i nezgodNe u krevetu nasih mauzve a ( umjesto nas ) gluho i daleko bilo pu pu pu pu _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: milenium ja svog na bebifon čujem sad kako hrče
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama