Mislim da ces se lakse oporaviti kad ti ja ispricam sta se meni desilo.
Barem na neki nacin ce ti biti laksem a ono materijalno vjeruj mi nije ni bitno.
Ja sam prije 4 godine nasla lopova u kuci I to, ujutru oko pola 4 probudila se i krenula wc...i onako u polu snu, kako sam prolazila hodnikom vidim u sobi neko kopa po ladici...u prvi mah sam pomislila da je mama i da trazi neku tabletu da popije, ali sam u istom trenu pomislila da tablete ne stoje tu, a onda sam se ko malo razbudila i skontala da je mama ostala u sobi spavati(tu noc sestra mi je bila nocna, a ja i mama smo spavale zajedno u sobi).....i kad sam to sve prokontala, ali sve u nekoliko sekundi, skontala sam da je to ustvari lopov...i ja sam htjela da vrisnem i mamu zovem, ali znate kad vam ono u snu fali glasa pa nemozete nekoga da dozovete...tako sam se ja naprezala da zovnem mamu, ali uspjela sam vrisnuti i reci ''mama lopov!!'', a on je istog trena krenuo bjezati....usao je na balkonkska vrata i na njih je i izasao i skocio sa balkona.....mama je ustala, i govori ma nije lopovm to ti se samo ucinilo... a ja samo sto nisam zanijemila Nisam uspjela nista vidjeti, bio je mrak, ali sam vidjela da je imao onu bateriju rucnu koji je drzao u ustima.....MA JEZIVO!!!!!
Ja sam posle toga sjela i cijelo vrijeme imala osjecaj da cu zanijemiti!! To je neopisiv sok, kojeg se vjeruj mi necu nikad osloboditi....Sad kad se samo prisjetim toga, meni nesto se steze u grlu. Od tada nigdje ne idem sama nocu, ne spavam sama u kuci, uvijek sam na oprezu....
Ma eto, sta da ti pricam dalje, posle smrti oca i ovog pronalaska lopova u kuci, ja sam nikakva....jbg, bas me satralo. Ali eto nekako se koprcam!
Ja sad kazem, voljela bih da mi je sve odnio, ma i sve uspomene, samo da ga nisam nasla
Zato, opusti se i reci hvala Bogu da se njima nije nista desilo, a ostalo nista nije vrijedno!