cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sport u vasim zivotima....

clock-img

10.05.2010, 18:05

clock-img

moja barbika

pencil-img

333

Aktivno se bavila atletikom 6.punih godina.Atletski klub "Zenica".Nebi da se hvalim ali bila sam najbolja u svoje vrijeme.Skoro svaki vikend visila na "Kosevu" u Sarajevu,na takmicenjima.Mozda neka zenica ima da mi je bila protivnik he he,pa mozda neka ima da se bavila atletikom.

clock-img

10.05.2010, 20:45

clock-img

Anoniman

sporty mama... ako sam skontala ti u Mostaru, pa eto prihvatam izazov, ali tek u septembru... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh ovako, sto se mog sportskog zivota tice kao dijete trenirala karate, pa sam skontala da je to previse grubo za mene, pa presla na odbojku... moje zgoljave rukice nisu izdrzale "cekice" pa sam odustala... aktivno sam najvise se zadrzala na rukometu, 3 godine... da bi nakon zavrsene skole batalila sve... jedno vrijeme sam forsirala streljastvo... da bih na kraju, danas, pronasla sport za mene... stolni tenis... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
od skoro idem u fitness, lagano da stesem trbu i da lagano vratim kondiciju... eto toliko od mene

clock-img

10.05.2010, 22:14

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: Bambi09

sporty mama... ako sam skontala ti u Mostaru, pa eto prihvatam izazov, ali tek u septembru... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh ovako, sto se mog sportskog zivota tice kao dijete trenirala karate, pa sam skontala da je to previse grubo za mene, pa presla na odbojku... moje zgoljave rukice nisu izdrzale "cekice" pa sam odustala... aktivno sam najvise se zadrzala na rukometu, 3 godine... da bi nakon zavrsene skole batalila sve... jedno vrijeme sam forsirala streljastvo... da bih na kraju, danas, pronasla sport za mene... stolni tenis... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
od skoro idem u fitness, lagano da stesem trbu i da lagano vratim kondiciju... eto toliko od mene

Držim te za riječ, ima da te namlatimuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img