Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
e draga hvala sto me tjesi ma necu vise fujjj nemogu doci sebi,imate li kakvu drugu dijetu,bez kupusa
e, jesi mekušac, čuj muka joj od kupusa drži se dijete i ne zezaj-bebela
e jesi ti dobila obje moje slike,jesam li puno bebela ma bona imam fitness club kuci samo nemam vremena da se POPNEM NI NA STO
hmmm ako su ono friške slike-tebi mala ništa ne treba, kani se kupusa
< Poruku je uredio acudesa -- 30.10.2009 22:13:04 >
30.10.2009, 22:12
reallove
5807
jesu friske..ma nije to bebljina samo stomak poslije poroda nece da ide
30.10.2009, 22:14
acudesa
7725
super si ti, nemoj se opterećavati, vidjela si mene, eto kad ti bude teško odeš i utješiš se mojom kilažom, ok?
30.10.2009, 22:15
reallove
5807
ma slatkice jedna,ti si meni super stvarno
21.12.2009, 11:04
DZANINI
141
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
a ma ne
kupus dijeta se zove jer najvise ima kupusa inace je poznatija kao Magicna supa
potrebno:
3 glavice crvenog luka limenka od 300 g pelata 1 glavica kupusa 2 paprike 1 struk + korjen celera 3 mrkve
Sve izrezati, dodati vode i 1 kocku za supu... kuhati 20 min u pretisu
Supa se jede svaki dan - sto vise...(kad se potrosi napraviti opet)
Uz supu se jede jos:
1. dan - samo voce osim banana 2. dan - samo povrce - svjeze ili kuhano osim graska, graha, krompira, kukuruza... 3. dan - voce i povrce 4. dan - 5 banana i 2 litra mlijeka 5. dan - junece meso - 300g sa rostilja i 2 paradajza 6. dan - junece meso i povrce 7. dan - integralna riza, povrce i sok bez secera...
sretno!
a vezano za ovu kupus dijetu...jel moze se jesti izmedzu obroka...i ima li odredzeno svaki kolko se jede...i do kolko navece...
21.12.2009, 15:41
harun03
39
Javite koliko ste smršali s ovom dijetom i za koliko vremena?
21.12.2009, 15:53
Hanady RR
18727
Joj što bih ja ovu dijetu probala, 7 kg bi mi bilo taman da skinem. 10 sam skinula al ovih 7 neće da mrdnu...nego imam pitanje tačnije trebam savjet. Mojoj bebi je 10 mjeseci, ona doji, jede već kašice i flašice, nije me strah da bebi bude malo mlijeka nego ne znam bil joj šta ovakva čorba smetala kroz mlijeko
21.12.2009, 15:58
harun03
39
kupus nadima, nije preporučljiv kod dojenja... nije nijedna dijeta, ali zato možeš smanjiti slatko i količinu hrane..
21.12.2009, 16:00
Hanady RR
18727
Ih smanjiti količinu hrane i slatkiše...to sam odavno uradila...al nekako tjelo mi svo traljavo. Čini mi se prije sa ovim kilama bolje sam izgledala a san nekakva napuhana ko balon.
16.02.2010, 13:14
Lalana
866
Odavno niko nije ovdje pisao
Ja sam samo pohvale cula za ovu kupus dijetu 6-7 osoba oko mene je za kratko vrijeme izgubilo kilazu, cak je jedna osoba za 2 sedmice sisla 10 kg.
Obzirom na recept dijete ne cini mi se nezdrava i losa, osim sto je mozda gadna sa toliko kupusa, ali ja imam drugi recept gdje sa kupusom ide i 1kg celera svjezeg mislim da je to gori ukus, ali planirala sam da slijedece sedmice pocnem.
Mislila sam samo 7 dana jer imam 4-5 kg koje nikako ne mogu da skinem, a da se odricem cokolada i sokova e to nemoj da mi iko govori
Tako da cu probati pa sta bude
Dobila sam volju jer sam odusevljena rezultatom mojih prijatelja
Ako neko ima iskustva skorija neka malo napise.
Ili makar rijeci podrske hehe
16.02.2010, 14:11
Lalana
866
niko nista
07.03.2010, 21:22
hodajuci simptom
226
ja probala i uspelo. moze da se smrsa i do par kilograma nedeljno, ali nije dovoljno samo par nedelja, jer je to uglavnom tecnost koja se odmah posle vrati. mora da se dryi dijeta 7 dana, pa obavezno 2 dana normalno da se jede, zbog ravnoteze u organizmu, pa opet 7 dana dijete i tako bar nekoliko meseci. posto je meni uvek frka za samo nekoliko kila, ja cesto ovu dijetu sprovodim tako sto skuvam corbu, ohadim je, procedim samo tecnost, ostalo bacim, jer je bljutavo, ostale obroke samo smanjim, a u trenucima gladi popijem po pola lonceta te supe. deluje i tako, manji je stres za organizam, a skroz je zdravo. to preporucujem svima koji pate od opstipacije ili bilo kakvih zastoja metabolizma, jer se mnogo cesto piski i stolica je uredna. eto, nadam se da sam pomogla.
07.03.2010, 21:28
Lalana
866
hodajuci simptom mnogo si mi pomogla, ja sam bila haman odustala od nje, ali zaista ovo par kila nikako da odu, a ovaj tvoj savjet mi je sada dosao kao slag na tortu.
07.03.2010, 21:46
hodajuci simptom
226
drago mi je da ti moje iskustvo koristi. ja inace svake zime dobijem nekoliko kilograma, i u ovo doba godine sprovedem neke mere: odjebem bus i peske idem svuda, iako mi do posla treba najmanje pola sata, a cim se vreme prolepsa sednem na bajs i na njemu sam do 1. decembra. sad sam skinula super aerobike sa neta i treniram sama kuci svaki dan koliko mogu, a svaki dan mogu sve vise. nekad sam brojala kalorije, danas samo vodim racuna da jedem sto vise corbe, a da ne jedem slatko, masno, przeno i precesto testo. ma pojedem i slatko kad mi se jede, ali onda sat vremena djipam uz one mrsavice s DVD-a i manje me grize savest :)
20.01.2011, 01:33
Visnja RR
15102
savjet: čorba je gadna ali je mikserom izmiksajte i popijte... izmiksana ide ko halva preporučujem dijetu! ja sam na njoj evo pocinje deveti dan
22.01.2011, 12:29
Mala Selma
779
I kakvi su rezultati Visnja, koliko vaga pozakuje --?
23.01.2011, 17:29
Visnja RR
15102
za sada - 3,5 kg idemo dalje...
23.01.2011, 17:48
koka i po
7309
23.01.2011, 18:00
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Lalana
Odavno niko nije ovdje pisao
Ja sam samo pohvale cula za ovu kupus dijetu 6-7 osoba oko mene je za kratko vrijeme izgubilo kilazu, cak je jedna osoba za 2 sedmice sisla 10 kg.
Obzirom na recept dijete ne cini mi se nezdrava i losa, osim sto je mozda gadna sa toliko kupusa, ali ja imam drugi recept gdje sa kupusom ide i 1kg celera svjezeg mislim da je to gori ukus, ali planirala sam da slijedece sedmice pocnem.
Mislila sam samo 7 dana jer imam 4-5 kg koje nikako ne mogu da skinem, a da se odricem cokolada i sokova e to nemoj da mi iko govori
Tako da cu probati pa sta bude
Dobila sam volju jer sam odusevljena rezultatom mojih prijatelja
Ako neko ima iskustva skorija neka malo napise.
Ili makar rijeci podrske hehe
A sto ce tebi dijeta???Ti odlicno izgledas bre! P.S:Ako si ti za dijete ja sam za dioptrije hhhhh...
< Poruku je uredio jasmin -- 23.1.2011 18:02:13 >
23.01.2011, 18:03
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
za sada - 3,5 kg idemo dalje...
A ti sefek na slikama odlicno izgledas,otkud to da si na dijeti :).
24.01.2011, 20:05
Visnja RR
15102
hvala jasmin al nabacilo se nekoliko kilograma (krive asjine čokolade koje dobija a ne voli ih i ono sto njoj skuham a ona nece pa da se ne baci)... pa usput i da dođem do moje kilaze koju volim.. meni je nezgodno jer uvjek nosim leviske...a ne volim kad ruzno zatezu a ne pada mi na pamet da kupujem vece ... a i ova dijeta je zdrava
24.01.2011, 23:04
esmina i bebina mam
1694
Joj ja sam jednom probala gadna je ko vrag meni vjerovatno smeta celer u tolikoj kolicini prva dva dana je bilo super aposlije ni mirisa joj nisam mogla odmah nagon na povracanje
< Poruku je uredio Visnja RR -- 28.1.2011 14:42:23 >
07.02.2011, 12:05
Lejla Ka
5544
Da se prijavim. Ja sam ovo zamislila i kao pred proljetni detox, pa sam čorbu napravila bez kocke za supu, dodala sam joj i malo đumbira (da pojaćam cirkulaciju i metabolizam) pa baš prijatno pali. Skontala sam je u jutro uzimati sa kukuruznim pahuljicama, za ručak kao supu, a na večer kao ubicu apetita. Ne držim se striktno Kupus-dijete, već furam neku svoju modifikaciju. Planiram se i fizički opet redovno aktivirati, pa poželite mi sreću, a prije svega sabur i istrajnost
Trenutno stanje 68,9kg Cilj 60kg
07.02.2011, 17:06
Visnja RR
15102
Lejla Ka dbrodošla u klub kupusarki
meni vaga jutros pokaza 5.200 manje idemo još malo ....
ja lagano skidam jer jedem dosta voća i povrća kad su na meniju... ba se toga najedem... danas je 25. dan dijete s tim da sam svakih 7 dana imala jedan dan minipauze... (jela i corbi i jos nesto to nije tako strano al nije na meniju) da dodam da nita dlatko nisam jela ni sokove pila sim kad se moglo isjeđenu narandu...
tako da je ovo u stvari 28. dan dijete
< Poruku je uredio Visnja RR -- 7.2.2011 17:08:51 >
07.02.2011, 22:45
Lejla Ka
5544
WOW Vishnja svaka čast To je baš super lagano skidanje.