IZVORNA PORUKA: sara.at
ja nebi Jasmin jer nebi mami ni dozvolila da mi tako nesto prica i ninakoji nacin mene kao trecu osobu uvlace u svoj rat, mene je mama rodila da me ona savjetuje a ne ja nju....ja nebi rijesavala problem jer kao prvo nije moj problem, nisam direktno umijesana,nisam vidjela, nisam cula sto znaci nije moj problem koji bi rijesavala il situaciju gladila,jednostavno na ignore i nastavila normalan zivot jer svatko od nas ima svojih vlastiti problema i bez toga da uvlaci nos u probleme izmedju svekrve i snahe....
Znam da ne bi draga,jer sam rekla da ne bih ni ja uopce mamu slusala da je moj slucaj,medjutim mama se vec saslusala i kad se vec desilo,savjetujem anonimnoj da smiri mamu,da se ne prave problemi.(Ja i mama savjetujemo jedna drugu,bez obzira sto me ona rodila.Od majke nema bolje prijateljice,a prijateljice sluze za dobar savjet,izmedju ostalog.)
Slazem se s curama da je muz taj koji treba rijesiti problem izmedju majke i supruge,ali se ne slazem da ga sestra treba obavijestiti o tome,nego zena(ako joj vec nesto smeta nek kaze,brte,muzu).Jer i sama sam snaha i znam da bi mi bilo tesko da zaova prica mom muzu nesto sto mozda nije bilo onako kako se prica.