IZVORNA PORUKA: Anoniman
imam jedno pitanje za sviju vas....kakav odnos ima vas muz sa vasim mamama ustvari sa svojom punicom....
moj imao super odnos na pocetku al sve je losiji i losiji....on krivi samu nju moju mamu (punicu)...kaze mjesase previse....rekla sam mami milion puta nemjesaj se negovori nista..... a da vam kazem u cemu se mjesa.....
cesto kad odemo do njih il oni dodju....on je nervozan....ljut.....dere se cesto na mene bez ikakvog rezloga...ako djeca zaplacu uzmi ih, gdje si, sta radis
dosta je toga moja mama cutala.....svaki put kad sam ja njemu nesto rekla ona je rekla smiri se mala polako....stajala je uvjek na njegovoj strani......
zadnji put kad su bili kod nas pita mene muz nesto u vezi neki papira gdje su...kazem nisam sigurna gdje sam ih ostavila....
.on se krenu derati u tom smislu sto se ja derm sto sam histericna ....mama samo rece sto diras njegove stavri kad uvjek budala ispadnes......jaooooo on mi se toliko uvredio....uzasno je bilo....ima vec 2 mjeseca kako se to desilo jos mi nabija na nos....kako ona to da kaze meni u njegovoj kuci......
ima dvije udate sestre njihova mati i otac upravljaju tu.......sta im je na umu odma se govori zetovima...ljutili se oni neljutio....i on (moj muz) bi isao izpravljati krivu drinu ja mu govorim nemjesaj se.....nemoj ko da dira nekog njegovog.....
njegova mati a nit otac nevide kakav je on prema meni....a nit prema mojim roditeljima.....kad mi dodju (roditelji) da pomognu kaze sto to rade kad ti mozes sama....a nevidi malu djecu sto mi se oko nogu vrte......
kako da se covjek ponasa u ovakvoj situaciji....imateli kakav prijedlog
hvala unaprijed
mila moja žao mi je što je situacja takva al ja ne vidim iz priloženog da je tvoja mama išta loše uradila, dosta mama bi u navedenoj situaciji rekla još ponešto
Mislim da je tm malo više bezobrazan i odakle mu pravo da se derenda na tebe! možda tvoju mamu nervira jer ti šutiš kad je on tako zao prema tebi?
Šta uraditi???? razgovaraj sa mužem i reci mu da se suszdrži od takvog histerisanja osobito pred drugim ljudima a mami, mami nemaš ništa reći
Moj suprug i moja mama imaju odličan odnos! do duše moja mama i ne dolazi često i uvijek nam je samo od pomoći, inače uvijek je na strani mm jer je on zaista tih i miran čovjek za razliku od mene
Ne daje mu savjete niti ga usmjerava a na njegovo ponašanje prema meni nema primjedbi jer je on stvrano učtiv i korektan
Ako koga hvata huja onda sam to ja a i da je drugačiji znala bi se ja odbraniti
Svakako nisam za mješanje bilo koga u odnos muž-žena al teško je majci ostati imuna kad vidi da se zet iživljava na njenoj kćerci
Podjimo od sebe, kćerka udata, odemo kod nje a njen hairlija se derenda na nju
Svak bi reagirao, zar ne?