IZVORNA PORUKA: araj
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Danas 25 punih sedmica +4,5 kg.
Zadovoljna s obzirom da sam u prvoj trudnoci jako puno izgubila na pocetku zbog povracanja i mucnina, onda vratila i to i na to do poroda 9 kg nabacila.
Sad nisam izgubila puno (svega 2 kg) pa sam vratila to polako i plus ovih 4,5 kg. Sve u svemu ok
Iskreno ti zavidim na tako maloj dobivenoj kilazi :) Da je meni tako al ja se ne krecem. Kod mene strogo mirovanje :(
Sta ja znam, mislim da nije do kretanja nego do metabolizma i prehrane. Ja sam u prvoj mirovala i vise sam izgubila u pocetku jer sam imala jake mucnine, znala i na infuziji zavrsiti. Jos sam pred kraj morala lezati, bila otvorena. Cinjenica da se nisam puno udebljala ali sam nekako puno izgubila na pocetku. Sad recimo radim, sjedeci je posao, nisam bila na bolovanju, sve sam te neke mucnine nekako izdeverala. Ali jedem pomalo i cesce.
Gledam da se hranim zdravo, na posao si nosim obroke (nije mi mrsko ni corbice i variva nosati) samo kupim jogurt. ne pijem gazirano (pocastim se nekad uz pizzu ili cevape ali i to gledam da rijetko jedem). Grickalica nikad nisam bila fan. Uvijek imam voca na stolu. Jedino sam slaba na slatko ali tu se brzo disciplinujem. Vikendom recimo zgrijesim sa sladoledom

ili nekim kolacem, na poslu forsiram voce, hurme, eventualno keks onaj wellness. Pijem jako puno vode i cajeva (nezasladjenih) i kafu pijem gorku (urijetko je pijem jos uvijek mi ne pase).