IZVORNA PORUKA: kanita25
dobro vam jutro drage mame...evo da se i ja malo pridruzim i na ovu temu..imam djevojcicu 21-22 mjeseca do sad smo imali raznih faza koje su na srecu brzo prolazile..ali imamo duze vrijeme problem da se obucemo,tj da ima nesto na nogicama ..odma pocne da se udara i stipa po obrazima...jednostavno voli da je golisava i da se ćeski po prsticima . voli skoro cijeli dan provest nekad pod dekicom nego da je obucem....a zna da ne smije na tepih bez carapica ...jeli ima neko slicnu situaciju?mozda je glupo i sto pisem ali mene samo brine da joj ne prede u naviku to udaranje i stipanje u nekim drugim situacijama....
Draga moja djevojcica je ista takva, kao da si nju opisala, jos je starija od tvoje, sama se skida i i sto kazes ide pod dekicu obavezno, jer ne zeli nista obuci na prstice, kad je pitamo sta radi a ona nama "pa cistim noge"
mi crknemo od smjeha,mislim da je to samo jedna djecicja faza, koja ce ubrzo proci akobogda, sta mislis kad dodze pljuvanje
Opsti haus, mi naravno nedamo a ona nama na to "pa moram", jos kad ja kazem mm da nesto uradi il nesto dr. ona odma meni ´"mama, hocu da pljuvati" ? zna da to nije dobro, ali proci ce, imam kolegicu cija je djevojcica sve to prosla, sama sam gledala druzimo se, jos kad dodze grickanje nokti.. Proci ce to akobogda, samo mislim da puno brze prodze kad se manje paznje tome zadaje. Mi odkad pokusavamo da stanemo u kraj otimanju igracki, a ne to postaje sve gore i gore, a kad je pustimo ona naravno dadne i sama bez nas, dok smo mi tu nemoze biti gore, ja izadzzem iz njene sobe ma ni bubica se necuje