Haii drage moje!!
Kao prvo ne znam odakle da pocnem, zaista sam
Moja malena koja uskoro akobogda puni 3 godine, nije agresivna, ali neda svoje igracke, inace da ih djeci koja njoj nedaju, a koja njoj daju ona neda njima joj haus zivi !! Najvise me izludi mm on bi na svakom koraku pucko malenu,meni naravno zao,kontam sve su to djecije faze. proci ce. Ev od danas jedan primjer:
Dosla joj malena koja je mladza dva mjeseca od nje, sta god ova uzme moja leti da otme, a i obrnuto je, medzutim mm samo vidi nasa kcerka sta radi, a nevidi to djete drugo, danas je moja kcerka usla u sobu svoju dok se ova igrala sa prstencicima, i moja mala posla uzeti kasicu s kojom se igra a ova nogom na nju i neda , mislim se malo pa znaci stvarno nije sve do moje kcerke , nego jednostavno sva su djeca ista, nekom dodze prije nekom kasnije.. kcerka mi je razmazena, al mislim da mi svi na neki nacin razmazimo djecu svoju, eh ako ja negdje grijesim ja vass molim vi napisite, il neko ko je prosao vec to jer zaista svaki put ja se naljutim na muza i danas sam na njega sve zbog toga , znaci nemogu ja oteti od moje kcerke sve sto uzme, a tako ni od drugog djeteta, moje pravilo je onaj koji je prvi uzeo nek se igra, kad napusti nek uzme drugo, i rahat. al mm mora svakome dobro da ugodi a nama kako bude
I HATE IT , PLEASE HELP !!!!!!!!!