Ja ne znam stvarno...nije covjek pametan kako vise postupiti. Jedno je teoretisati a totalno je drugo gledati svoje dijete kako place, kako ga neko maltretira.
upravo tako
helem svega se vi meni nagovoriste
ja i tražim od vlasnice da regulira stvar, pa za Boga miloga neću valjda razgovarati sa dvoipogodišnjakom?
al jutrošnji razgovor je otišao u tom smjeru pa sam malenom uspostavila dijagnozu
Inače dijete koje je mrgud po cijeli dan, i stalno nekog udara, gadja stvarima i sl za mene nije ok, al to sad nije ni bitno
Ja očekujem od vlasnice da nešto poduzme il s tetama il s roditeljima, meni ne bitno, mene samo zanima da moju kćerku nikad više ne udari.... po meni je mali zreo za stariju grupu...
a to dal djeca bolesna dolaze u vrtić ili ne nije tema ove emisije
možda da otvorimo novu??? a i tu valjda imaju pravila u vrtiću ili ne...??? nemam pojma....
Inače ja sam zadovoljna ovim vrtićem, malena fino jede, lijepo napreduje, voli tete i sve je za 10 izuzev ove situacije
Teta koja čuva moje dijete je super žena tako da nema mjesta nekim komentarima al teta nije supermen i njoj nekad nešto promakne, i to razumijem
al nek vlasnica onda uposli više osoblja kad već ima više "posla" , mislim opet njena stvar kako će regulirati situaciju... ja samo želim da moje dijete niko ne udara svakodnevno