Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Cestitam od srca _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Drage moje, hvala najljepša na lijepim željama i toplim čestitkama! Ljubim vas sve!
Čestitamoooooooooo _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
Cestitke od srca , a maloj princezi dug i sretan zivot. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
čestitke _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
cestitkeeee _____________________________29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
Iskrene cestitke roditeljima a Emini sretan i dug zivot!!!
Evo cestitke i od nas!!!!! A bebana ima vec 10 dana. Nadam se da dobro doji i da se mama oporavila. Zelimo vam sve najljepse _____________________________Nasa princeza je rodjena 3.9.2006, a mladja princeza i princ rodili su se 29.12.2009.
Čestitam!
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Sve najbolje mami tati i bebici naravno _____________________________Nase Malo Sunce 1.10.2009.
ČESTITKE _____________________________-------------------------------------- Mamino sunce se rodilo nov.2006 ---------------------------------------
Cestitke od srca _____________________________Muhamed 01.08.2008. Ajša 04.11.2009.
Hvala najljepša!!
sve najbolje malenoj i mami i tati _____________________________Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)
Čestitke i sve najbolje vam želimo! Bravo,bravo! _____________________________Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!
Iskrene cestitke.... Maloj princezi zelim dug i sretan zivot i njenim roditeljima sve najbolje...
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...