writing-img

RE: Porodila se budućamama

clock-img

30.10.2009, 22:49

clock-img

Mara

pencil-img

175

Bmama, cestitke na ostvarenju vasih zelja, znam kako nam je bilo prije, sada je pred nama samo ljepo rezdoblje! Pusa bebici i cestitke muzicuuser posted image

L´amore basta a se stesso...

clock-img

03.11.2009, 09:21

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

Drage moje,
hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...

Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipačauser posted image

Hvala još jednom svima, ljubimo vas nas dvije

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

clock-img

03.11.2009, 11:23

clock-img

Malaja

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: budućamama

Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipačauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika pusa vam objema user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

clock-img

03.11.2009, 11:26

clock-img

juni

pencil-img

1102

Una mi je predivno ime user posted image Uzivajte user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

03.11.2009, 11:38

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

Drage moje,
hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...

Bila mi je cast da objavim da je stigla tako jako ocekivana sefica user posted image
Neka vas dragi Bog cuva i pozivi dugo u sreci, radosti i jos par novih clanova porodice user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 -- 3.11.2009 11:39:02 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

03.11.2009, 11:50

clock-img

mnn

pencil-img

1611

kako lijepo ime, preslatko je, jako mi se svidja.oduševilo me je.

drži mi se i uživaj sada sa svojom bebicom.user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

clock-img

03.11.2009, 12:05

clock-img

batterfly

pencil-img

915

IZVORNA PORUKA: Malaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika pusa vam objema user posted image user posted image user posted image

Uzivajte sada sa svojom klipačom, koja ima predivno ime....
Bas mi je drago sto si nam se javila...Ljubni mi malenu u none slatke...I javi se kad stignes..

Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB...
Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2009, 21:40

clock-img

istra09

pencil-img

311

Budućamama,
sve najljepše tebi i tvojoj princezi, od srca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina sreća Leonarda se rodila 07.07.2009. i učinila me najsretnijom ženom na svijetu.

clock-img

09.11.2009, 01:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

O draga moja nije me bilo danima i baš da propustim tvoj podod...al nek je sve hairli prošlo i želim i tebi i princezi puno puno sreće i rahatluka.

Puno poljubaca šaljem ti i baš me veseli što je curica...tvoja želja je uslišena zar ne !?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.11.2009, 01:18

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

OOOO ja zaboravila kako se forum koristi...naravno draga i tebi čestitke al ja kontam ovo naprijed napisah za Mila81, kao da sam vidjela da se i ona porodila. ooooooooooooooooo šta učinih od silne želje da sve stignem.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.11.2009, 08:28

clock-img

Malaja

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: batterfly

Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB...
Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala draga moja od  srca user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

Zadnji članci

article-img