Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bmama, cestitke na ostvarenju vasih zelja, znam kako nam je bilo prije, sada je pred nama samo ljepo rezdoblje! Pusa bebici i cestitke muzicu
03.11.2009, 09:21
budućamama
1306
Drage moje, hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla
Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...
Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipača
Hvala još jednom svima, ljubimo vas nas dvije
03.11.2009, 11:23
Malaja
448
IZVORNA PORUKA: budućamama
Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipača
Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009
Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!
03.11.2009, 11:26
juni
1102
Una mi je predivno ime Uzivajte
03.11.2009, 11:38
malena27 RR
15117
Drage moje, hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla
Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...
Bila mi je cast da objavim da je stigla tako jako ocekivana sefica Neka vas dragi Bog cuva i pozivi dugo u sreci, radosti i jos par novih clanova porodice
< Poruku je uredio malena27 -- 3.11.2009 11:39:02 >
kako lijepo ime, preslatko je, jako mi se svidja.oduševilo me je.
drži mi se i uživaj sada sa svojom bebicom.
03.11.2009, 12:05
batterfly
915
IZVORNA PORUKA: Malaja
Velika pusa vam objema
Uzivajte sada sa svojom klipačom, koja ima predivno ime.... Bas mi je drago sto si nam se javila...Ljubni mi malenu u none slatke...I javi se kad stignes..
Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB... Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!
03.11.2009, 21:40
istra09
311
Budućamama, sve najljepše tebi i tvojoj princezi, od srca.
09.11.2009, 01:17
Hanady RR
18727
O draga moja nije me bilo danima i baš da propustim tvoj podod...al nek je sve hairli prošlo i želim i tebi i princezi puno puno sreće i rahatluka.
Puno poljubaca šaljem ti i baš me veseli što je curica...tvoja želja je uslišena zar ne !?
09.11.2009, 01:18
Hanady RR
18727
OOOO ja zaboravila kako se forum koristi...naravno draga i tebi čestitke al ja kontam ovo naprijed napisah za Mila81, kao da sam vidjela da se i ona porodila. ooooooooooooooooo šta učinih od silne želje da sve stignem.
09.11.2009, 08:28
Malaja
448
IZVORNA PORUKA: batterfly
Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB... Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!