Bmama, cestitke na ostvarenju vasih zelja, znam kako nam je bilo prije, sada je pred nama samo ljepo rezdoblje! Pusa bebici i cestitke muzicu
03.11.2009, 09:21
budućamama
1306
Drage moje, hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla
Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...
Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipača
Hvala još jednom svima, ljubimo vas nas dvije
03.11.2009, 11:23
Malaja
448
IZVORNA PORUKA: budućamama
Moja Una je sada tu, sa mnom. Dragi Bog nam je uslišao najveću želju i nadam se da nam sada predstoje samo lijepi trenuci u njenom društvu... To je mamina klipača
Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009
Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!
03.11.2009, 11:26
juni
1102
Una mi je predivno ime Uzivajte
03.11.2009, 11:38
malena27 RR
15117
Drage moje, hvala vam svima od srca na prekrasnim čestitkama, a posebno hvala Malenoj koja je vrijedno objavila vijest nakon što samjoj, odmah iza poroda, poslala sms da je šefica došla
Hvala vam svima i na beskrajnoj podršci koju ste mi pružale, nevjerovatno mi je pomogla kroz teška razdoblja, a sami Bog zna koliko ih je bilo...
Bila mi je cast da objavim da je stigla tako jako ocekivana sefica Neka vas dragi Bog cuva i pozivi dugo u sreci, radosti i jos par novih clanova porodice
< Poruku je uredio malena27 -- 3.11.2009 11:39:02 >
kako lijepo ime, preslatko je, jako mi se svidja.oduševilo me je.
drži mi se i uživaj sada sa svojom bebicom.
03.11.2009, 12:05
batterfly
915
IZVORNA PORUKA: Malaja
Velika pusa vam objema
Uzivajte sada sa svojom klipačom, koja ima predivno ime.... Bas mi je drago sto si nam se javila...Ljubni mi malenu u none slatke...I javi se kad stignes..
Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB... Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!
03.11.2009, 21:40
istra09
311
Budućamama, sve najljepše tebi i tvojoj princezi, od srca.
09.11.2009, 01:17
Hanady RR
18727
O draga moja nije me bilo danima i baš da propustim tvoj podod...al nek je sve hairli prošlo i želim i tebi i princezi puno puno sreće i rahatluka.
Puno poljubaca šaljem ti i baš me veseli što je curica...tvoja želja je uslišena zar ne !?
09.11.2009, 01:18
Hanady RR
18727
OOOO ja zaboravila kako se forum koristi...naravno draga i tebi čestitke al ja kontam ovo naprijed napisah za Mila81, kao da sam vidjela da se i ona porodila. ooooooooooooooooo šta učinih od silne želje da sve stignem.
09.11.2009, 08:28
Malaja
448
IZVORNA PORUKA: batterfly
Malajaaa, e bas mi drago sto "vidim" i tebe...Vidim i sve je u redu,hB... Jos malo i tebi tvoja princeza tu,...cuvaj se, mila, i da uskoro docekamo ovako lijepu vijest i od tebe...Pusa!