cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Košarica" za igračke

clock-img

10.03.2010, 15:24

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Još uvijek si mirnauser posted image user posted image ...vidjet ćeš kad poželiš sa njim da slažeš dvorac od kockica i skontaš da ti je od 20 ostalo 5 kockicauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

10.03.2010, 15:35

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ili kad za rođendan dobije figuricu tri prsta visine, koja se k tome rastavlja na tri dijela, i posjeduje mikroskopsku ptičicu kao kućnog ljubimca, koja sjedi na još mikroskopskijoj ljuljašci. I onda ti u jutro, dok već pola sata kasniš na posao traži da nađeš ptičicinu ljulju user posted image
Izvinite, ponijelo me user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

10.03.2010, 15:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ili kad za rođendan dobije figuricu tri prsta visine, koja se k tome rastavlja na tri dijela, i posjeduje mikroskopsku ptičicu kao kućnog ljubimca, koja sjedi na još mikroskopskijoj ljuljašci. I onda ti u jutro, dok već pola sata kasniš na posao traži da nađeš ptičicinu ljulju user posted image
Izvinite, ponijelo me user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 09:45

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image

Evo, slikala sam, u ovim ladicama su nam igracke.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 12.3.2010 9:47:19 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

12.03.2010, 09:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

sladak pravouser posted image user posted image ...maloprije sam morala monitor okrenuti da skontamuser posted image

clock-img

12.03.2010, 09:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: dadada

sladak pravouser posted image user posted image ...maloprije sam morala monitor okrenuti da skontamuser posted image

Haahaha... brza si...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

12.03.2010, 10:30

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image
user posted image
user posted image

Super je. A i cjena je prihvatljiva i realna.
Joj kako vojim ovako maje, zute sa judim jikovima stvajciceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam Ajni mislila ovakve kupiti u Mercatoru samo roze,super su,a i djeluju mi cvrsteuser posted image user posted image a cijena je okuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

12.03.2010, 10:50

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

mojau kosaricu nemogu postavit na temu ako neko moze eto nek stavi slika je u album rr,to je ujedno i moj prijedlog za vas ja sam je sama napravila sarena je nema zica nema se djete gdje udarit brzo se kupe igracke i moze da stane u svaki ugaouser posted image pa eto pogledajte...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

12.03.2010, 13:07

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

mamine oci super je , ja iskreno ovakve najvise volim da se ne moze udariti nikako . ovo je ko neka vreca jel da?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

12.03.2010, 13:29

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Skvo, isti samo plavi (logično)user posted image user posted image user posted image ...a, ja sam kad sam ga kupila u njemu držala dječije stvari-čarapice, pantalonice....a, sad su tu garancije, moje džidže...uglavnom dosta stvari može stati u njega

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

12.03.2010, 13:30

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Nunichi, ta je baš lijepa, najljepša mi je onauser posted image

clock-img

12.03.2010, 13:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamine oci

moju kosaricu nemogu postavit na temu ako neko moze eto nek stavi slika je u album rr,to je ujedno i moj prijedlog za vas ja sam je sama napravila sarena je nema zica nema se djete gdje udarit brzo se kupe igracke i moze da stane u svaki ugaouser posted image pa eto pogledajte...

user posted image

Evo pomogla sam ti i prelijepa ti je košarica...Od čega si ovo napravila (slatko platno)user posted image

clock-img

12.03.2010, 13:51

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Joj i ovo je slatko....
Sve mi žao bacati ili dati nekome, al evo upravo gledam stvarno ih je na sve strane

clock-img

12.03.2010, 16:34

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

mamine oci super je , ja iskreno ovakve najvise volim da se ne moze udariti nikako . ovo je ko neka vreca jel da?

iskreno to je ogradica od krevetica presavila na pola i usila sa strane i zadovoljna sam kad rasturi igracke na brzinu samo natrpas i skupis u sluaju da neko dolazi nenajavljenuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

13.03.2010, 12:26

clock-img

Atarka

pencil-img

663

user posted image

Bas mi se svidja. Skvo, ima li plavih?

30.09.2009

clock-img

18.09.2010, 12:35

clock-img

Anoniman

Evo mi smo nabavili ovu
user posted image ,
ekstra je, ne bih je mjenjala, htjela sam je ukrasiti nekim zanimljivim naljepnicama ali mislim da bi to moj A sve odlijepio i da bi bilo uzaludno, dobra je i ovakva user posted image
user posted image

user posted image

clock-img

18.09.2010, 12:39

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

svidja mi se...ali ja bih polijepila naljepniceuser posted image
i meni treba novi prostor za igracke...moram razmisliti sta bi mi bilo najpovoljnije i najprakticnije...
koliko si ti ovu platila ako nije tajna?

clock-img

18.09.2010, 12:42

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Breskva.gdje ste kupili 

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

clock-img

Anoniman

15KM kod nas u Bingu na Šićkom... slučajno vjeruj, i nema ih više...Mi se nismo ni sekunde dvoumili

clock-img

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Atarka

user posted image

Bas mi se svidja. Skvo, ima li plavih?

imam ovakav ladičar, ali plavi....tu su moje džidže..kad sam skontala da ih preselim da tu stavim sitne igračke-..uh...nemam ih gdje....majke mi cu kupiti još jedan, ja sam na otoci kupovala oko 23 km, koliko se sjecam...super je

clock-img

18.09.2010, 12:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Breskva

15KM kod nas u Bingu na Šićkom... slučajno vjeruj, i nema ih više...Mi se nismo ni sekunde dvoumili

15user posted image user posted image user posted image user posted image
joj...bas je dobar sanduk

clock-img

18.09.2010, 12:46

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

acudesice ja nesto imam utisak da bi ti mogla sama napraviti neku kutijicu ili sanducic za igracke znam da si kreativna pa sto ne pokusas

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

18.09.2010, 12:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: Breskva

15user posted image user posted image user posted image user posted image
joj...bas je dobar sanduk

Mi mislili praviti nešto sl. samo u bojama ali kad sam vidjela cijenu ovogauser posted image , ma ukrasit ću ja njega, trenutno nisam baš kreativna misli su mi otišle u drugom smjeruuser posted image

clock-img

18.09.2010, 13:27

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Znate šta mene najviše zamara...sitne igračke koje moraju "ići u kompletu" i koje ako nemaju sve dijelove, te sitne, gube smisao (slagalice, alat, lego autić, domine...) pa sam uzela male korpice (plastične, višenamjenske i u njih to kupim...ili kutije od nes kafe ili neke posudice prihvatljivog izgleda)...ali me smori to raspoređivanje

Ja sam negdje oko kčerkine 3,5 godine, pred kraj trudnoće zadnji put napravila taj Sizifov poduhvat, sve malecke skupila i rasporedila, velike izaranžirala na policu, kocke rasporedila po kutijama. I za dva dana odlučila da se predajem, te pametno digla ruke od svega. Sad samo povremeno zađem sa kesom, pokupim razvaljene, desetkujem figurice iz kinder jaja i pošaljem ih na vječna lovišta user posted image

evo ovako je i kod nas....user posted image
porbali smo najmanj 8 vrtsa kutija...svaka je imala svoj kraj....
čak imamo i ladičar potpuno isti kao kod Ime...u njemu su nam samo olovke bojice flomasteri plasetil dvd itd...
a sve ostalo ćošak...
ja zaredam pokupim pobacam ...i onda kreće nova tura ''nakupljanja''...
sa njih dvije meni sa igračkama soba jedini je spas...
abd u proljeće će u svoju sobicu...
20m2 kreveti, ormari i igračke...pa neka ih slažu gdje hoće i kako hoće...
al koja dođe u slučajno dnevni boravak...odlazi na kontener.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.09.2010, 15:18

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

moja malena nema puno igračaka, sve joj stane u jedan paketić, nemam baš nekih problema da to pokupim nakon njenog igranja
Jel griješim što joj ne kupujem igračke u većem broju?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img