Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
19.10.2009, 12:49
acudesa
7725
nema mene na fb-što kako ne pitaj ali me nema, niti će me ikada biti
19.10.2009, 12:50
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: acudesa
nema mene na fb-što kako ne pitaj ali me nema, niti će me ikada biti
ti ko moj muz.Isto tako kaze kad ga pitaju sto on nema profil.
19.10.2009, 12:53
acudesa
7725
ako ti nešto trebam???? ovdje ti to meni priopći
19.10.2009, 12:54
tea lana
2255
primila k znanju
19.10.2009, 12:56
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: tea lana
primila k znanju
19.10.2009, 13:00
Ilhana RR
6113
Silikonske takodjer nisu zdrave radi zuba jer su previse tvrde i kad je dijetetu u ustima nemoze da se formiraju zubi kako treba nego dobiju oblik unutra kao u cuce... neznam dal me konmtate...
ove smedje se zovu ovde lateks dude, ja mojoj koristim i vjerujte nikad joj nista nije bilo. Ja svaki drugi dan pregledam sve cuce, povucem ih da vidim da nisu se pokvarile, one podbuhnute od cuclanja naravno bacim kad ih pipnem one se i lijepe za prste tako da i po tome znam a i Lamija ih nece cim im "prodje rok"...
Sto se tice duda na falasicama koristim pola pola, imam ih i od lateksa a imam i od silikona... ona hB hoce svaku al i nepije puno iz flasice, pri spavanje i ako se probudi po noci koji put...
19.10.2009, 13:03
acudesa
7725
Ilhana, to je ono o čemu i ja govorim-bitno je da smo informisane, a šta ćemo to je naša stvar. slažem se sa tobom za silikonske cuce i oblikovanje zuba i desni
19.10.2009, 13:13
Ilhana RR
6113
Ilhana, to je ono o čemu i ja govorim-bitno je da smo informisane, a šta ćemo to je naša stvar. slažem se sa tobom za silikonske cuce i oblikovanje zuba i desni
ja imam dokaz tome jer mojoj braticni vilica unutra izgleda tacno onako kako joj je cuca bila oblikovana, jes da je mala bila opsjednuta sa cucom al stvarno kad bi joj napravio sablon zuba njenih i stavio tu njenu cucu tacno bih se vidjelo kako su zubi svi oko cuce u istom obliku...
19.10.2009, 13:20
acudesa
7725
užas, iskreno to je jedan od razloga što sam otvorila temu-mene je strah za malog, vidim da su mu zubići malo nakošeni, a nikako da definitvno bacimo cucu ja sam imala druga na faxu koji je imao deformisane zube od cuce, znate li kako je to ružno izgledalo, on je bio simp, ali mu ta deformacija nije trebala
19.10.2009, 13:23
acudesa
7725
jesam nešto ljuta na sebe što ga nisam ranije odvikavala od cuce ili mu davala samo uve kaučuk, gumene, kako god da se nazivaju
19.10.2009, 13:26
tea lana
2255
jesam nešto ljuta na sebe što ga nisam ranije odvikavala od cuce ili mu davala samo uve kaučuk, gumene, kako god da se nazivaju
i ja sam Ova moja postala ko ovisna o njoj.Sad ima fazu hoce dudu vani da nosa.
19.10.2009, 13:28
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: tea lana
i ja sam Ova moja postala ko ovisna o njoj.Sad ima fazu hoce dudu vani da nosa.
ne daj joj, smanjuj dozu a ne povećavaj
25.06.2010, 20:17
Dzenana_G
1024
\ Imam samo jedno pitanje. Jel se nekome desavalo da se cucla prosiri. Dobila je jednu cuclu i na pocetku je nju koristila. Onda se ona ostetila i morala sam da trazim da joj kupim istu takvu jer drugu koju je imala drugacijeg oblika nije htjela. Jedva sam joj nasla i kupim odmah dvije da imam za svaki slucaj. I danas uzmem onu sto je bila novu otkuham da joj mogu dati dok i ovu drugu otkuham, kad ona ovu novu nece, ja ih upordim kad ova sto ju je koristila ogromna, neznam kako ali se povecala. Neznam sta da radim? Ako se ovoj nesto desi ona ni jednu nece.
< Poruku je uredio Dzenana_G -- 25.6.2010 20:18:53 >
25.06.2010, 22:23
taurus
3578
mislim da je cucla istegnuta i povećana dugotrajnim korištenjem pokušaj i tu novu malo da razvučeš rukom ili joj zamijeni staru za nou dok spava da ne primijeti i uzme je u snu
25.06.2010, 22:35
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
\ Imam samo jedno pitanje. Jel se nekome desavalo da se cucla prosiri. Dobila je jednu cuclu i na pocetku je nju koristila. Onda se ona ostetila i morala sam da trazim da joj kupim istu takvu jer drugu koju je imala drugacijeg oblika nije htjela. Jedva sam joj nasla i kupim odmah dvije da imam za svaki slucaj. I danas uzmem onu sto je bila novu otkuham da joj mogu dati dok i ovu drugu otkuham, kad ona ovu novu nece, ja ih upordim kad ova sto ju je koristila ogromna, neznam kako ali se povecala. Neznam sta da radim? Ako se ovoj nesto desi ona ni jednu nece.
ako je beba malo veca i nece drugu ti pokusaj da joj cuclu potpuno izbacis, mozda dobra prilika dok je manja da se otarasite cucle, bar bih ja tako
07.07.2010, 19:00
bubuli
412
kod nas je sve silikon i na flasicama i cuce varalice... kaucuk mi se gadi..
07.07.2010, 19:02
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
užas, iskreno to je jedan od razloga što sam otvorila temu-mene je strah za malog, vidim da su mu zubići malo nakošeni, a nikako da definitvno bacimo cucu ja sam imala druga na faxu koji je imao deformisane zube od cuce, znate li kako je to ružno izgledalo, on je bio simp, ali mu ta deformacija nije trebala
Hej sad se sjeti... neznam jesi li primjetila na starijim slikicama kod Lamije onaj jedan zubic kao da je manji od ovi ostali...
Odkako smo sa cucom prestali on se smjestio medju one druge i iste su velicine svi =)
07.07.2010, 20:42
acudesa
7725
I, mom dječaku su se poravnali, duša draga, ja mu samo jedno jutro rekla: Uh, vidi što su ti se nakrivili zubi, baci, sine, cucu odmah. I on je bacio i kraj priče
07.07.2010, 22:25
veeseelaa
20552
ja sam protiv korištenja dude varalice, ne kontam uopće fol
07.07.2010, 23:54
iv@ncica
2115
i ja sam bila protiv dude..nasa je od silikona ..ali brate od kad je prestao dojiti..ja ne znam sto bih bez nje...po danu mu je krijem...a pred spavanje dam..on onda uzme dvije pa mu drago, pa jednu stavi drugu izvadi i sve tako....jos se budi po noci......ustavri njemu pasu zbog zubica, bas ih zvakce i masira desni...sto cu proci ce i ova faza nadam se ..bacit cu mu ih cim prije
< Poruku je uredio iv@ncica -- 7.7.2010 23:55:35 >