Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Imam jednu tasnu koju sam dobila od mm. Nisam je nosila mozda mjesec dana i iscuri mi parfem unutra i napravi se velika fleka koja se vidi s polja. Sad ne znam sta da radim. Zao mi baciti tasnu, jer nije bila jeftina, a sta onda da radim s njom. Rodica mi rece da se mozda moze prefarbati profesionalno. Jestel imali iskustva s ovim?
Galicia ako je kožna onda se može prefarbati. U Sarajevu poznajem obućara koji kožu farba, od obuće do tašni......
Emmy, jesi li ti nosila kod njega na farbanje? Mozes li mi opisati ako znas kako je uradio? Imam koznu torbu i bas mi je bitno da ispadne dobro - mozes li mi javiti detalje za ovog obucara, gdje, sta, kako??
Hanady, jesi li ti nosila kod tu svoju torbu na farbanje? Kako je to sve izgledalo? Also, molim za sve moguce detalje
29.10.2013, 15:08
D_K
2669
vidjela sam u jednoj hemijskoj cistionici da nude usluge farbanja koznih torbi - imate li iskustva sa nekom firmom, hem. cist., obucarem itd. - preporuke/negativna iskustva??
29.10.2013, 15:09
Hanady RR
18727
meni je farbao obućar na marin dvoru...međuti on je to ko meni uradio... nije mu to baš isplativo kaže da s ebavi time... a privatni je rpijatelj moga zeta... ja zadovoljna još je zdrava moja tašnica
29.10.2013, 15:18
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
meni je farbao obućar na marin dvoru...međuti on je to ko meni uradio... nije mu to baš isplativo kaže da s ebavi time... a privatni je rpijatelj moga zeta... ja zadovoljna još je zdrava moja tašnica
hvala ti na odgovoru.
29.10.2013, 19:34
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: elma.m
Zna li neko gdje imaju dobre poslovne torbe za laptop, ili ako cak ima neki ruksak ali da izgleda poslovno...zensteno ako je moguce
Ja sam vidjela super laptop torbe u Parfois, baš ženstvene. Cijena im je bila 80 KM.
06.12.2013, 16:12
mala_sa
1353
Danas stigla
06.12.2013, 16:42
canim
4126
mala_sa bas je lijepa
06.12.2013, 16:47
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: canim