IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Ja volim jednostavne torbe koje koketiraju sa sportskim ali ipak zenstvenim dizajnom ...Ili one haj huj ...imam jednu koju obozavam by Nepal
ali ne smije nista da svjetluca, sljasti, bez metala koji je sjajan ..moze ali da je matiran i to minimalno... nepodnosim tasne sa naglasenim brendom ... materijal sa logom npr LV ...i da mi neko pokloni tu markiranu ne bih je nosila...
Uostalom ko uopste gleda kakvu torbu imam ...a meni je bitno da je jednostavna i prakticna i da se nece raspasti za par mjeseci ...pa makar bila i by Pijaca
složila bih se sa tobom...
osobito u djelu šljaštećega i LV loga...
il platna blueberry...no no
ja na pijaci ne znam naći...
da se razumijemo nisam ni pokušala...
al jest moja seka pa mi je uz baletnke kupila zlatnu matiranu ne sjaji puno...bez ikakvih detalja a prostrana da me dovede u šetnju sa dvije bebe bez dodoatnoga ruksaka
moja seka uzima na pijaci, ima nekog svoga dobavljača...ima dobrih komada aima i ono što mi nebi nikada...al ona uživa u tome
i da ovaj dio o raspadanju...pa par mjeseci nam i treba ioanko ćemo do tada već kupiti drugu