cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

torbe:-)

clock-img

17.10.2009, 18:07

clock-img

reallove

pencil-img

5807

kakve modele torbe volite..koja je vasa omiljena torba..ja puno volim torbe,najdraza mi je bijela gucci koju sam dobila od svekiuser posted image i crna esprit..inace nevolim prevelike torbe

< Poruku je uredio acudesa RR -- 29.5.2010 16:28:22 >

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 20:12

clock-img

larina

pencil-img

490

imam razne modele i boje tako da mogu uvijek kobinovati uz odgovarajucu odjecu ili obucu.najvise volim espritove torbe tako da samo njih i imam.

clock-img

17.10.2009, 20:15

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ja sam na odvikavanju od kupovanja torbauser posted image user posted image user posted image user posted image  al izgleda da cu morati u komunu ne mogu im odolit pa dzaba sve..volim i velike i male.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

17.10.2009, 20:18

clock-img

nikita

pencil-img

1945

ma obozavam torbe,cim na noge stanem , kupujem neku dobru crnu , ova stara mi je postala bezveze...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

17.10.2009, 20:29

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

-ja se nešto ne mogu pohvaliti svojim torbamauser posted image  
ako je dobra, onda je i skupa, a nešto mi se ne daje za kožnu torbu 200-300KM , mi smo nedavno kupavali jednoj osobi poklon za rođendan i tako gledali torbe, stvarno su super, ali skupe
jedna je bila na sniženju 30% i  koštala 300KM, stvarno je prelijepa, ali....300KM

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

17.10.2009, 20:38

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

mrsko mi da postavim sliku da vidite koliku sam torbu dobila nedavno, mogu sa njom na put bez problema, ogromna je, čula sam da se furaju takve, ali ljudi ja sitna, ona torba me poklopiuser posted image , joj ako skupim hrabrosti možda je koji put i iznesem napoljeuser posted image user posted image  ali je stvarno prevelika

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

17.10.2009, 20:44

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ja kupila esprit torbu 50 eura na snizenju pravo lijepa,ma i ja ih imam u svim bojama volim torbe stvarno joj acudesa ma nevolim ni ja te velike da vidis kod moje sveki,mogu ja stati unutrauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 20:47

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: reallove

ja kupila esprit torbu 50 eura na snizenju pravo lijepa,ma i ja ih imam u svim bojama volim torbe stvarno joj acudesa ma nevolim ni ja te velike da vidis kod moje sveki,mogu ja stati unutrauser posted image user posted image

to je tauser posted image user posted image ništa, šaljem torbu tvojoj sveki
ps.evo meni ko će me oraspoložitiuser posted image

clock-img

17.10.2009, 20:54

clock-img

reallove

pencil-img

5807

posalji kod nje nezna se koja je veca,lijepe su one samo brate ogromne su,neznam samo kako i cime ih napuni,tako moja sestra jednom kupila veliku torbu i kako god okrenes uvijek prazna a ona uzme medu plisanog i u torbu i otisle mi na kafu vani ona zaboravila i otvorila torbu kad ono medo ju gledauser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 20:56

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

posalji kod nje nezna se koja je veca,lijepe su one samo brate ogromne su,neznam samo kako i cime ih napuni,tako moja sestra jednom kupila veliku torbu i kako god okrenes uvijek prazna a ona uzme medu plisanog i u torbu i otisle mi na kafu vani ona zaboravila i otvorila torbu kad ono medo ju gledauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
a, što je najtragičnije, skoro prazna-ali ne možeš naći ono što hoćeš, nema šanse

clock-img

17.10.2009, 21:02

clock-img

reallove

pencil-img

5807

sve i da hoces nemozes,ma medo je zakon ako vec toliko hoces da ju nosis ubaci medu i pronosaj malo

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 21:06

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

sve i da hoces nemozes,ma medo je zakon ako vec toliko hoces da ju nosis ubaci medu i pronosaj malo

mogu mi stati 3 medauser posted image user posted image user posted image  ili da ubacim malca pa da me on glediuser posted image

clock-img

17.10.2009, 21:08

clock-img

reallove

pencil-img

5807

pa moze i malac nece mu biti tijesnouser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 21:10

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

OT-kad bude neredna RR kafica, ponijet ću je da se žene ismijuuser posted image user posted image

clock-img

17.10.2009, 21:12

clock-img

reallove

pencil-img

5807

hajd posalji sliku ako mozes da ju vidimo

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 21:13

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

ja volim velike torbe,sto veca to bolja.Nemam ni jedne crne niti crnih cipela sve su mi u bojam.Crnu inace ne volim,ali zato imam smedjih cetiri,dvije roze,bijele bez,bordo,plavih tri razlicitih nijansi.Ni jedna nije skuplja od 50km.Ne pada mi na pamet kupiti skuplje.
Danas sam u Bagateli vidjela odlicne nisu toliko velike srednje 30km.

clock-img

17.10.2009, 21:14

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

-evo meni mušterije za torbuuser posted image user posted image

clock-img

17.10.2009, 21:15

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

hajd posalji sliku ako mozes da ju vidimo

nemoj Boga ti-zna tea lana koliko bi mi trebalo vremena

clock-img

17.10.2009, 21:16

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 21:16

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: tea lana

ja volim velike torbe,sto veca to bolja.Nemam ni jedne crne niti crnih cipela sve su mi u bojam.Crnu inace ne volim,ali zato imam smedjih cetiri,dvije roze,bijele bez,bordo,plavih tri razlicitih nijansi.Ni jedna nije skuplja od 50km.Ne pada mi na pamet kupiti skuplje.
Danas sam u Bagateli vidjela odlicne nisu toliko velike srednje 30km.

moja je joššš srebrna-iz aviona se vidiuser posted image user posted image

clock-img

17.10.2009, 21:22

clock-img

reallove

pencil-img

5807

pa bona prodaj mojoj sveki ona voli vesele boje da joj vidis jedne kako je sarena,crvena,plava,zuta,ljubicasta,bijela boja,sve to na jednoj torbi

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 21:25

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

pa bona prodaj mojoj sveki ona voli vesele boje da joj vidis jedne kako je sarena,crvena,plava,zuta,ljubicasta,bijela boja,sve to na jednoj torbi

user posted image
je li sveki vesela kao i njene torbe?user posted image user posted image
(nemoj mi reći-zlatnauser posted image )

clock-img

17.10.2009, 21:27

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

IZVORNA PORUKA: acudesa

user posted image

sarenauser posted image user posted image

clock-img

17.10.2009, 21:27

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: tea lana

IZVORNA PORUKA: acudesa

user posted image

sarenauser posted image user posted image

namazana svim bojamauser posted image user posted image

clock-img

17.10.2009, 21:28

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ah, tema je za 5!
Imam jako puno tasni/torbi, jednostavno uzivam u njima! Moram priznati da ih i skuplje placam jer se grozim skaja i i ostalih imitacija!
Trenutno omiljena torba mi je Gucci, koju sam dobila od MM-a, crna je sa velikim bambus ruckama! Najprakticnija (za posla) mi je velika crna reljefno lakovana torba iz Mone!
A najinteresantnija je definitivno jedna krznena torba, koja izgleda kao da nosim neku zivotinjicu!
Kada sebe hocu da pocastim da bi izasla iz neke depresije i sl, ja sebi kupim tasnu!
Opet napominjem, ura za temu!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Zadnji članci

article-img