cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kolaci....

clock-img

15.06.2011, 15:13

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

pa i ja sam mušterija, i ja bih mogla večers to odraditi, pa da sutra imam iznađenje, kako moja L kaže

Hocemo li  vecaras online kuhanje upriliciti..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo i sheri se javlja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

15.06.2011, 15:15

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ma, može, nego ova sheri imam ovaj visokokalorični i visokobudžetni recept, hahahahaha

clock-img

15.06.2011, 15:16

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

ma i ja sam mislila na ovu kaloricnu varijantu...ko bi trosio vrijeme na light verziju...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

15.06.2011, 15:17

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ništa onda se ti druži sa sheri, a ja idem na ovu laganiju, hahahahahah

clock-img

15.06.2011, 15:32

clock-img

dush

pencil-img

250

Ubit cu vas, ovaj kolac tako dobro izgleda da cu morati da ga napravim veceras!
Taman smo slistili onu strudlu od borovnica i razmisljam da je dosta kolaca.....

Kuku meni, mm i ja cemo imati po 100kg, ne znam sto sam uopste na ovom forumu.... user posted image

clock-img

15.06.2011, 15:41

clock-img

Nenci

pencil-img

382

Pliz plizzzz
Mufini sa RR BB
Na koliko se peku stepeni i koliko vremena?

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

clock-img

15.06.2011, 15:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

e, to ti chuci zna, pa vjerujem 15 do 20, na 180 to je standard

clock-img

15.06.2011, 15:54

clock-img

Nenci

pencil-img

382

mama alma pretpostavila sam i ja tako ali rekoh bolje da pitam :)

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

clock-img

15.06.2011, 16:15

clock-img

zagy

pencil-img

351

180 stepeni 20 min

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

15.06.2011, 17:06

clock-img

sheri

pencil-img

1515

Ma, može, nego ova sheri imam ovaj visokokalorični i visokobudžetni recept, hahahahaha

ma bona nije skup, pa pleh od rerne ispadne kolacauser posted image user posted image user posted image . a oko ovih kalorija, ja to obicno pojacam slatkom od visanja user posted image , i onda to u mozak udari ali bar zadovolji moje potrebe za slatkomuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

15.06.2011, 17:11

clock-img

Anoniman

Ja pravim cesto ovaj kolac samo sto ja izmedju biskvita i cokolade stavim visnje najcesce, a sad posto su stigle maline, kupine, jagode mogu i one i preko stavim šlag ili vrhnje da malo ubije jačinu čokolade user posted image , onda vise dodje kao torta, a ne kolac.

clock-img

15.06.2011, 17:15

clock-img

MaminaBeba

pencil-img

554

a ja imam jedno još pitanje za onaj lava kolač, da li se može praviti u kalupima od maffina, jer nemam one vatrostalne posudice za njega. user posted image

I trebao bi mi recept za slane maffine ako neko ima i ako vam nije teško da mi kažete.

clock-img

15.06.2011, 17:26

clock-img

sheri

pencil-img

1515

maminabeba, za ovaj kolac i kalupe pojma nemam , nisma nikad pravila. a za slane muffine, odoh na recepte da ti tamo napisem svoje koje ja pravimuser posted image

clock-img

15.06.2011, 17:28

clock-img

MaminaBeba

pencil-img

554

Sheriiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2011, 17:32

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Sheriiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno sam Hin metnulauser posted image user posted image user posted image user posted image . i meni uz njih najbolje ide pindjur, pa javi imam jednu teglicu ako hoces da ti je posaljem postomuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2011, 19:52

clock-img

MaminaBeba

pencil-img

554

IZVORNA PORUKA: sheri

eno sam Hin metnulauser posted image user posted image user posted image user posted image . i meni uz njih najbolje ide pindjur, pa javi imam jednu teglicu ako hoces da ti je posaljem postomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaajjj pucam koliko sam se najela! user posted image Super su mi ispali i mnogooooo hvala na receptiću! S tim da ja nisam stavila tikvicu, nisam je imala pri ruci. Uz to sam napravila hrskave krompiriće i servirala uz ajvar. Uh... user posted image

clock-img

15.06.2011, 20:22

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

a ja imam jedno još pitanje za onaj lava kolač, da li se može praviti u kalupima od maffina, jer nemam one vatrostalne posudice za njega. user posted image

I trebao bi mi recept za slane maffine ako neko ima i ako vam nije teško da mi kažete.

ja pravim lava kolac u kalupima za mafine, samo sto ja stavim i papirnate kosarice da ih lakse izvadim i da ne podmazujem

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

15.06.2011, 21:01

clock-img

miny

pencil-img

328

Citajuci danas vase postove, nisam mogla a da ne napravim "Cudo od cokolade"user posted image user posted image a hoce li se moci jesti to cu tek da vidim user posted image user posted image ....

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

clock-img

15.06.2011, 23:12

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Zaheba me svekrva, napravila gurabije, pa ću sutra da ih razdjelim i onda ide šudo od čokolade, hahahahahah

clock-img

15.06.2011, 23:36

clock-img

miny

pencil-img

328

Zaheba me svekrva, napravila gurabije, pa ću sutra da ih razdjelim i onda ide šudo od čokolade, hahahahahah

user posted image user posted image user posted image

Moje cudo je uspjeloooo user posted image , bas sam user posted image user posted image user posted image ...morala sam ja to probati iako jos nije bas cvrsto user posted image user posted image

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

clock-img

15.06.2011, 23:39

clock-img

MaminaBeba

pencil-img

554

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja pravim lava kolac u kalupima za mafine, samo sto ja stavim i papirnate kosarice da ih lakse izvadim i da ne podmazujem

Hvala mila!!! user posted image

clock-img

15.06.2011, 23:50

clock-img

zeze

pencil-img

1069

Jjmm sta radite ovakvima poput mene user posted image user posted image
Moze li ono vrhnje dolcela, slag? Pojma nemam okog ovog, ja ugledala na slici slag i jos dolcela  kad sam dosla kuci procitam da pise biljni slag, zamjena za slatko vrhnje.  Jao sto ga zakomplikova. De nek mi neko kaze user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

16.06.2011, 11:02

clock-img

zeze

pencil-img

1069

user posted image
evo ovaj.
jos cekam user posted image

< Poruku je uredio zeze -- 16.6.2011 11:04:07 >

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

clock-img

16.06.2011, 11:12

clock-img

dush

pencil-img

250

Mozes i taj, svejedno je. Cak neki kazu da im je ovaj biljni puno boljeg okusa nego onaj "obicni"

clock-img

16.06.2011, 11:16

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: zeze

user posted image
evo ovaj.
jos cekam user posted image

Ako pitas za kolac "cudo od cokolade", ja sam pravila sa ovim....Kolac je extra...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Zadnji članci

article-img