Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Stvarno izgledaju fenomenalno, nikad ne bih rekla da su takve iz prvog puta
10.12.2010, 23:53
malaaaa
677
evo pisem recept bila sam na sijelu :) jeste prvi put sam napravila recept je bas lagan i jednostavan sacu vam napisat lijepo izgleda al jos bolje smeka mhmm
eh to sve zakuhate i ostavite da nadodje kad nadodje premanete jednom pa da opet nadodje pa premanete i podijelite na 8 loptica i jednu po jednu razvijete tako da nebudu ni tanke ni debele juhke kao za pizzu otprilike onada nozem isijecete na 8 trokutova onda premazete s cime zelite i zamotate tako da coskovi idu na kraju poredate u tevsiju premazete jajetom i pospete sezamom ako cete slane jos posolite odozgo i to je to ako sta nisam dobro objasnila mogu ubacit sutra i slike kako ja pravim pozz
11.12.2010, 00:12
Hanady RR
18727
fino si nam obajnsila... ali ipak slikaj postupk pojedinačan i postavi nam rad u slikama...uskoro ćemo imati kuharicu pa da tvoje djelo stavimo tamo
11.12.2010, 00:37
amela2208
3060
malaaa hvala ti za recept a jos vise ti hvala sto si nas 100 ostavila da cekamo ı cekamo i cekmo hajd cekam slıke pa ı ja pravım. Hanady o kakvoj kuvarıcı je rıjec
11.12.2010, 00:41
Hanady RR
18727
amela budi strpljiva, ne znam ni ja sve, imamo prijedlog pa dok se odluči... ali za realizaciju enventualnu trebat će nam recepti u koracima pravljenja
11.12.2010, 00:46
malaaaa
677
hehe eh zeznula sam za slike nije namjerno danas sam pravila al nisam slikala postupak tek za koji dan kada opet budem spremala slikacu vam iznenadicete se kako lako ide i dobri ispadnu na kraju
11.12.2010, 00:51
dinciii
1675
IZVORNA PORUKA: malaaaa
hehe eh zeznula sam za slike nije namjerno danas sam pravila al nisam slikala postupak tek za koji dan kada opet budem spremala slikacu vam iznenadicete se kako lako ide i dobri ispadnu na kraju
Nije za koji dan nego u nedelju Ja sam ti rekla da cu te vratit
11.12.2010, 01:29
malaaaa
677
dobro bona dobrooo et pravim ti u nedelju rekla sam
11.12.2010, 22:19
dinciii
1675
IZVORNA PORUKA: malaaaa
dobro bona dobrooo et pravim ti u nedelju rekla sam
amela recept odmah... ja nisma nikada pravial...al jedna kona kod mame pravi idjetetu mi donosi stalno aneda recept... ja nalzila na netu al nekako nije mi izgledom kao ovaj A NI UKUSOM...I HANADI MI KAŽE NIJE TI OVO ONAJ MAMA...a ovaj isti ko kod kone... dAJ RECEPT NAMAH
25.01.2011, 14:37
henna ze
475
i ja čekam
25.01.2011, 14:49
Amelaa RR
3309
Sastojci
Biskvit 4 kom zutanjka 1 casa secera 1/2 case ulja 1 casa mlijeka 1 casa brasna 1 prasak za pecivo 2 zlice kakaa za mjeru se uzima casa = 2 dl
Agda za poljev kore 2kasike secera 1 fildzan vode
Snijeg od bjelanjaka 4 kom bjelanjka 1 casa secera casa = 2 dl
Cokoladna glazura 200gr cokolade za kuhanje 25gr maslaca malo ulja
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 25.1.2011 14:51:46 >
Biskvit 4 kom zutanjka 1 casa secera 1/2 case ulja 1 casa mlijeka 1 casa brasna 1 prasak za pecivo 2 zlice kakaa za mjeru se uzima casa = 2 dl
Agda za poljev kore 2kasike secera 1 fildzan vode
Snijeg od bjelanjaka 4 kom bjelanjka 1 casa secera casa = 2 dl
Cokoladna glazura 200gr cokolade za kuhanje 25gr maslaca malo ulja
recept je odlican,ja ga bas nisam dugo pravila,mogla bi danas,i super mi je kod njega sto sve sastojke imas u kuci
27.01.2011, 17:21
maja78 RR
4163
evo sam juce pravila lava kolac:
27.01.2011, 17:27
bebacha
1170
majo recept.ovo je mmm
27.01.2011, 17:35
bebacha
1170
malo sam trazila po internetu i nasla ovaj recept.e sad mene interesuje jel moguce da se za ovo koriste obicne solje za kafu-caj.tako mi izgleda na slici.ja kontam da bi to puklo.kontam isprobat al me strah
27.01.2011, 17:37
maja78 RR
4163
ja sam ga nekad davno probala dok nisam imala kalup za mafine i bilo je super ali sam morala malo duze drzati u rerni, doduse moje solje su kao malo deljih stranica sad sa mafinima sam smanjila dvije minute jer se brze ispece sad cu staviti recept po kojem sam ja pravila, ima ih dosta na kulinarici, ali meni je ovaj divan
27.01.2011, 17:40
bebacha
1170
ma imam ja kalup za mafine al bas mi nesto zelja u soljama.luda zena
27.01.2011, 17:44
maja78 RR
4163
Lava kolac Sastojci Broj osoba: 8 osoba
25 dag maslaca 30 dag šećera 6 kom jaja 1 vrećica vanilin šećera ili nekoliko kapi ekstrakta vanile 13 dag brašna 25 dag 60% plemenite čokolade ( ja sam koristila 70%) Priprema Vrijeme pripreme: 20 min
1 Maslac pjenasto izmješajte s šećerom, dodajte 6 jaja (ne odvajati), miksajte, dodajte vanilin šećer, brašno, te otopljenu čokoladu za kuhanje.
3Pečene ostaviti u kalupu , točno 2 minute na rešetki, onda lagano nožićem odvojiti smjesu od stijenki kalupa, te izručiti na desertni tanjurić. Posluživanje U smjesu po svome ukusu možete dodati Bailey’s likera ili možda žlicu mljevenih prženih lješnjaka… Poslužite s tučenim slatkim vrhnjem i dekorirajte svježim voćem. Još bolje je ako imate sladoled od vanilije. Ukoliko želite probati ovaj kolač ispeći, a nemate kalupe za souffle, nema veze, odlično će poslužiti i keramičke šalice za kavu ili male teglice ravnih stranica ili metalni kalupi za muffine.Važno je znati da metalni kalupi malo jače i brže peku, pa biste trebali skratiti vrijeme pečenja u njima, barem za minutu-dvije!! Moje keramičke kalupe sam kuplia u Mulleru u City centru One, mali koštaju 12, a veći 22 kune. Od ove količine sastojaka ispalo mi je smjese dovoljno za 12 manjih ramekina.
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 28.1.2011 9:05:19 >
27.01.2011, 19:01
muaaa
2911
Joj Majo super izgledaju...a jesmo se nafurale na mufine i ja od danas razmisljam da ih pravim