cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta više neće "ući" u Vašu kuću :)

clock-img

16.10.2009, 20:03

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

ona plava praistorijska tava sto se zalijepe palacinke uvijek user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

16.10.2009, 20:30

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: fatimica09

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: fatimica09

-muževa švalerkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona mi ne treba više u kućiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti si kraljica stvarno.........ma ne bi mi ni on usao vise u kucuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja i ovako "na prazno" prijetim da ću ga liferovati-bolje spriječiti, nego liječitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al bujrum u goste user posted image nek dodje al s obrazom bezbeliuser posted image user posted image

ako me iznenadi kakvim dobrim poklonom, bujrum-eto joj gauser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

17.10.2009, 16:49

clock-img

reallove

pencil-img

5807

-krema protiv stretch marks(nijedna nevalja)
-sampon nivea
-avent cucleuser posted image user posted image
dok se sjetim jos cega javit cu

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.10.2009, 16:50

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: reallove
-sampon nivea

stouser posted image
zar ne valja? ja bas isplanirala kupit user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

17.10.2009, 18:14

clock-img

reallove

pencil-img

5807

ja sam koristila za plavu kosu nije mi nesto dobar,a i miris mi je bezveze..eto pa neznam kako bi tvoja kosa reagovala

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

18.10.2009, 23:58

clock-img

meli

pencil-img

223

nikad vise u zivotu necu kupiti taman namjestaj. trenutno imamo neku venge boju ( meni je to crno ) i ja po citav dan samo brisem prasinu..................

Wenn aus Liebe Leben wird, dann bekommt das Glueck einen Namen : EMAN!!!!!

clock-img

19.10.2009, 10:37

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

Odvratni namjestaj koji je glomazan a nikakve koristi od njega nemam i namjestaj crne boje poput komode koju sad imam a najradije bih je bacila na smece user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

clock-img

19.10.2009, 10:42

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

IZVORNA PORUKA: reallove

ja sam koristila za plavu kosu nije mi nesto dobar,a i miris mi je bezveze..eto pa neznam kako bi tvoja kosa reagovala

joj i ja sam za smedju,katastroga nikad ga isprati,a o mirisu ili bolje reci smradu da ne govorim i regenerator je isto sr...e

clock-img

19.10.2009, 10:47

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Tepisi koji imaju i crne boje na sebi...katastrofa!!!
Mogu komotno usisivac drzati u pripravnosti non stop. user posted image

clock-img

19.10.2009, 12:25

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: meli

nikad vise u zivotu necu kupiti taman namjestaj. trenutno imamo neku venge boju ( meni je to crno ) i ja po citav dan samo brisem prasinu..................

ovo definitivno, u toku brisanja već vidim novu pristiglu prašinuuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

19.10.2009, 14:05

clock-img

Nadja08

pencil-img

151

user posted image user posted image user posted image  ovo kao da slusam moju mamu za tamni namjestaj.... i mi smo davno imali takav namjestaj i ona je isto to rekla. "srecom", jednostavno i brzo ga se rijesila u ratu. od tada ima samo svijetli namjestaj, ili cak stakleni user posted image .

clock-img

19.10.2009, 14:08

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: meli

ovo definitivno, u toku brisanja već vidim novu pristiglu prašinuuser posted image

Ma ovo necu ni da spominjem. Kako sam samo sebi slatko skocila u stomak, crno drvo i staklo po cijeloj kuci. Uzas! user posted image

clock-img

19.10.2009, 15:34

clock-img

leli§

pencil-img

1201

IZVORNA PORUKA: leli§

- gumena prostirka za kupatilo

a, što???
ostalo se slažem user posted image
ja, otkako sam uselila u stan, imam samo gumene, i ne znam za boljeuser posted image
doduše kod mame su bili oni klasični prostirači pamučni-ali kako ja nisam brinula ni zašta, nit im znam vrline niti mane, pa mi napiši ako ti nije teško
(trebam ove mijenjati-malo su otišli, pa da vidim koji mi više odgovaraju)

draga izvini tek vidjeh da si pitala...

recimo mojoj mami to funkcionise super meni brate nikakao...ja sam ti nekakav cudan tip da ako ga ja ne mogu sgurati u masinu pa u susilicu menit o nije cisto :) ja sam to redovno "tusirala" u kadi najmanje jednoms edmicno i onda dok mi se osusi pa mi cesto zapadne ili snalica ili nesto sitnu u one supljine...ma da Bog sacuva... i jos mi se jendom desilo da je poprimilo neki miris... a mislim da sam ja par puta u toku sedmice direktno izasla iz kade i stala na to a nisam iznijela da se osusi... fuuuj... tad je kap prelila casu...

a ovo za nivein sampon to sam zaboravila...ja sam stvarno imala ruzno iskustvo s tim samponom... dobila perut od njega...user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

19.10.2009, 15:35

clock-img

leli§

pencil-img

1201

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ma ovo necu ni da spominjem. Kako sam samo sebi slatko skocila u stomak, crno drvo i staklo po cijeloj kuci. Uzas! user posted image

uh cupi ti si se bas "urahatila" user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

19.10.2009, 15:44

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Bas jesam. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2009, 18:51

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Pusaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 15:35

clock-img

Anoniman

-Mikrofiber
-Plasticna okapnica za sudje

Ima toga jos samo se ne mogu sjetiti...javim vam.user posted image

clock-img

20.10.2009, 15:39

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

-Mikrofiber
-Plasticna okapnica za sudje

Ima toga jos samo se ne mogu sjetiti...javim vam.user posted image

zašto? a, koju drugu imaš?
sorry,  da znamuser posted image user posted image

clock-img

20.10.2009, 15:39

clock-img

Anoniman

metalnu (od inoksa)

clock-img

20.10.2009, 16:16

clock-img

Leva

pencil-img

4538

-fotelja
-los escajg

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

20.10.2009, 16:28

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

metalnu (od inoksa)

opa, pa ni sam ni sumnjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boga mi, si upravu

clock-img

20.10.2009, 16:40

clock-img

marinela

pencil-img

812

-Ambi-pur....brzo se istrosi...

clock-img

20.10.2009, 16:42

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: marinela

-Ambi-pur....brzo se istrosi...

a, nije ni jeftinuser posted image

clock-img

20.10.2009, 22:26

clock-img

Anoniman

metalnu (od inoksa)

opa, pa ni sam ni sumnjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boga mi, si upravu

Pa...nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stavriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Salim se. Islo mi je na zivce sto se vrlo brzo tako zaprlja...a ne mozes je dobro ocistiti, ionda moras drugu kupovati.

< Poruku je uredio pahuljica farah -- 20.10.2009 22:28:17 >

clock-img

20.10.2009, 22:27

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

metalnu (od inoksa)

Boga mi, si upravu

Pa...nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stavriuser posted image user posted image user posted image user posted image

legenda siuser posted image user posted image

Zadnji članci

article-img