cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kapice

clock-img

15.10.2009, 20:13

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

Neki hoces i kapicu koju da ponesem??user posted image

clock-img

15.10.2009, 21:12

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

Nekiiiii????

clock-img

15.10.2009, 21:17

clock-img

Okarica

pencil-img

1141

IZVORNA PORUKA: bebbe

Uh... Ja kao luda kupujem kapice u H&Mu, ali moj problem od samog početka je to da naša beba neće kapice. Nije ih htjela kada je bila sasvim mala, cijelo ovo ljeto nikada nam nije uspjelo održati šeširiće i kačketiće na glavi, a evo, ovih dana, kao imam ambiciju da joj stavim kapicu jer je hladno, a ona nema puno kose, pa mi opet ne uspjeva. Ponekad je nekako zavaram kapuljačom, ali kapa - no way! Ima li iko savjet kako naučiti bebose da nose kape ili je to, kao i ovo pitanje, naučna fantastika?

Isti slučaj je i kod nas. Ne znam kako ćemo to riješiti. I nama bi dobro došao neki savjet.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

clock-img

15.10.2009, 22:02

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

ja uzimam na zimu kapice samo sa onim da zastiti usi, i naravno da nije pretanka. fB pa hoce da nosi kapu, a i nektjela kad preko cijele godine ima nesto na glavi user posted image ili je zbog sunca, vijetra ili zbog zime user posted image user posted image user posted image

VOLIM VAS!!!

clock-img

15.10.2009, 22:34

clock-img

bebano

pencil-img

759

IZVORNA PORUKA: Maida RR

Oviese, ja danas kupila kapicu i sal, super je, ima i u orkestri ali ipak preskupo

Maida molim te koliko su kapice u Orchestri? I meni je palo na pamet da sam tamo mogla pogledati, jer stvarno imaju medene stvari, ali sam pretpostavila da su kapice skupe.

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

15.10.2009, 22:36

clock-img

bebano

pencil-img

759

IZVORNA PORUKA: sarayka

Plizz postavite kape iz oviesse.... user posted image

Sarayka ova moja je za decka, a s obzirom da ti imas curicu mislim da ti nece odgovarati user posted image . Ali moram ti reci da imaju ljepsi izbor za curice. Zaista.

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

15.10.2009, 22:38

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Hvala bebano no problem, mislila sam da prodjem lako jer nemam vremena da odem...Hvala i pusaaauser posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

15.10.2009, 22:50

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

ja sam danas bila u orchestri, i svasta smo kupile ali kapicu ne i nikako nam se ne da da nadjemo neku koja nam odgovara pa vas molim ako je neko skoro negdje vidio neku lijepu za cure  da mi javi .... pozdrav!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

17.10.2009, 00:55

clock-img

suncan_dan

pencil-img

789

meni oni imaju slatki kapica user posted image

VOLIM VAS!!!

clock-img

17.10.2009, 18:53

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Ja sam danas kupila Ajni kapicu i sal u Oviesse u BBI centru imaju super izbor tako da znateuser posted image ,a ima kapica i salova i u Zari na Dobrinji tek stiglo,eto da vam javimuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

17.10.2009, 19:11

clock-img

new mama

pencil-img

2578

user posted image
evo kapice i sala
user posted image
a evo curiceuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

04.11.2009, 02:03

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

moram u potragu sa kapicom i rukavicama... gdje naci rukaviceuser posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

04.11.2009, 06:51

clock-img

Anushka

pencil-img

903

bebbe, okarice, isti problem imamo, i ja stavljam kapuljacu i nju navlaci preko glave, pokusava je skinuti ali eto, to i nekako opstane, kape nikako, kako je ja stavim tako on skineuser posted image  

a rukavice sam mu nasla kod nas u Ze u robnoj kuci, sa 5 prstica i sa 1 prstom, bilo je izbora..

clock-img

04.11.2009, 07:48

clock-img

merima_s

pencil-img

398

Accessorize u BBI-u ima super kapica, salova i rukavica za djevojcice i sve je po 20 KM.

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

clock-img

04.11.2009, 09:53

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

I nama je ovo bio problem .. gdje naci.  Na kraju smo kupile na stolovima na bascarsiji divne - ima i sa samo jednim prstom a i sa pet. Bas su min ekako slatke i kostale 3 km. One ranije moja nije htjel ani da vidi ove su joj nesto bas drage :) Nadam se da ce tako i ostati :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

04.11.2009, 12:15

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

I nama je ovo bio problem .. gdje naci.  Na kraju smo kupile na stolovima na bascarsiji divne - ima i sa samo jednim prstom a i sa pet. Bas su min ekako slatke i kostale 3 km. One ranije moja nije htjel ani da vidi ove su joj nesto bas drage :) Nadam se da ce tako i ostati :)

Uh, i nama trebaju male rukavice (nano, nano, kako se nisi sjetila da nam rukavice doneseš iz AmerikU heheh). Mamina principessa, thanks za info!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

04.11.2009, 13:22

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Mi smo u DMu kupili slatku kapu i rukavice. Za bebe iznad godine dana. user posted image  Premedeno. Ima crvene i bijele boje, koliko sam vidjela. Rukavice su sa jednim prstom. A rukavice sam vidjela i na pijaci na Otoci, djeluju mi dovoljno male. user posted image A kao sto je gore spomenuto ima rukavica i kapa po Carsiji kod ulicnih prodavaca.

< Poruku je uredio Adana -- 4.11.2009 13:32:40 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

04.11.2009, 13:31

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Ovo smo kupili u DMu, 13,5KM. Meni je premedeno, i koliko se sjecam ima jos u crvenoj boji.

user posted image

A ovu kapicu je dobila Asja kada je imala nekih 6 mjeseci, i kupljena je u blizini Begove dzamije, kod nekog cike na stolu, vani sto prodaje. miiiiislim da je bila 5KM. Tada joj je bila malkice velika, ali upotrebljiva, a sada joj je taman. user posted image

user posted image

Srecom nemam problema sa Asjom stos e tice kapa, sesira, snalica, traka i sl. user posted image  Mada u zadnje vrijeme skida rukavice, nesto joj merak. Znaci ne buni se da joj stavim, pruza ruku i sve, ali onda se malo igra i svuce ih sva sretna. user posted image

< Poruku je uredio Adana -- 4.11.2009 13:34:04 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Zadnji članci

article-img