Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Uh... Ja kao luda kupujem kapice u H&Mu, ali moj problem od samog početka je to da naša beba neće kapice. Nije ih htjela kada je bila sasvim mala, cijelo ovo ljeto nikada nam nije uspjelo održati šeširiće i kačketiće na glavi, a evo, ovih dana, kao imam ambiciju da joj stavim kapicu jer je hladno, a ona nema puno kose, pa mi opet ne uspjeva. Ponekad je nekako zavaram kapuljačom, ali kapa - no way! Ima li iko savjet kako naučiti bebose da nose kape ili je to, kao i ovo pitanje, naučna fantastika?
Isti slučaj je i kod nas. Ne znam kako ćemo to riješiti. I nama bi dobro došao neki savjet.
15.10.2009, 22:02
suncan_dan
789
ja uzimam na zimu kapice samo sa onim da zastiti usi, i naravno da nije pretanka. fB pa hoce da nosi kapu, a i nektjela kad preko cijele godine ima nesto na glavi ili je zbog sunca, vijetra ili zbog zime
15.10.2009, 22:34
bebano
759
IZVORNA PORUKA: Maida RR
Oviese, ja danas kupila kapicu i sal, super je, ima i u orkestri ali ipak preskupo
Maida molim te koliko su kapice u Orchestri? I meni je palo na pamet da sam tamo mogla pogledati, jer stvarno imaju medene stvari, ali sam pretpostavila da su kapice skupe.
15.10.2009, 22:36
bebano
759
IZVORNA PORUKA: sarayka
Plizz postavite kape iz oviesse....
Sarayka ova moja je za decka, a s obzirom da ti imas curicu mislim da ti nece odgovarati . Ali moram ti reci da imaju ljepsi izbor za curice. Zaista.
15.10.2009, 22:38
sarayka
832
Hvala bebano no problem, mislila sam da prodjem lako jer nemam vremena da odem...Hvala i pusaaa
15.10.2009, 22:50
mojbebac
885
ja sam danas bila u orchestri, i svasta smo kupile ali kapicu ne i nikako nam se ne da da nadjemo neku koja nam odgovara pa vas molim ako je neko skoro negdje vidio neku lijepu za cure da mi javi .... pozdrav!!!
17.10.2009, 00:55
suncan_dan
789
meni oni imaju slatki kapica
17.10.2009, 18:53
new mama
2578
Ja sam danas kupila Ajni kapicu i sal u Oviesse u BBI centru imaju super izbor tako da znate ,a ima kapica i salova i u Zari na Dobrinji tek stiglo,eto da vam javim
17.10.2009, 19:11
new mama
2578
evo kapice i sala a evo curice
04.11.2009, 02:03
Visnja RR
15102
moram u potragu sa kapicom i rukavicama... gdje naci rukavice
04.11.2009, 06:51
Anushka
903
bebbe, okarice, isti problem imamo, i ja stavljam kapuljacu i nju navlaci preko glave, pokusava je skinuti ali eto, to i nekako opstane, kape nikako, kako je ja stavim tako on skine
a rukavice sam mu nasla kod nas u Ze u robnoj kuci, sa 5 prstica i sa 1 prstom, bilo je izbora..
04.11.2009, 07:48
merima_s
398
Accessorize u BBI-u ima super kapica, salova i rukavica za djevojcice i sve je po 20 KM.
04.11.2009, 09:53
mamina princeza
1856
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
I nama je ovo bio problem .. gdje naci. Na kraju smo kupile na stolovima na bascarsiji divne - ima i sa samo jednim prstom a i sa pet. Bas su min ekako slatke i kostale 3 km. One ranije moja nije htjel ani da vidi ove su joj nesto bas drage :) Nadam se da ce tako i ostati :)
04.11.2009, 12:15
Suzana
1698
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
I nama je ovo bio problem .. gdje naci. Na kraju smo kupile na stolovima na bascarsiji divne - ima i sa samo jednim prstom a i sa pet. Bas su min ekako slatke i kostale 3 km. One ranije moja nije htjel ani da vidi ove su joj nesto bas drage :) Nadam se da ce tako i ostati :)
Uh, i nama trebaju male rukavice (nano, nano, kako se nisi sjetila da nam rukavice doneseš iz AmerikU heheh). Mamina principessa, thanks za info!
04.11.2009, 13:22
Adana
2777
Mi smo u DMu kupili slatku kapu i rukavice. Za bebe iznad godine dana. Premedeno. Ima crvene i bijele boje, koliko sam vidjela. Rukavice su sa jednim prstom. A rukavice sam vidjela i na pijaci na Otoci, djeluju mi dovoljno male. A kao sto je gore spomenuto ima rukavica i kapa po Carsiji kod ulicnih prodavaca.
< Poruku je uredio Adana -- 4.11.2009 13:32:40 >
04.11.2009, 13:31
Adana
2777
Ovo smo kupili u DMu, 13,5KM. Meni je premedeno, i koliko se sjecam ima jos u crvenoj boji.
A ovu kapicu je dobila Asja kada je imala nekih 6 mjeseci, i kupljena je u blizini Begove dzamije, kod nekog cike na stolu, vani sto prodaje. miiiiislim da je bila 5KM. Tada joj je bila malkice velika, ali upotrebljiva, a sada joj je taman.
Srecom nemam problema sa Asjom stos e tice kapa, sesira, snalica, traka i sl. Mada u zadnje vrijeme skida rukavice, nesto joj merak. Znaci ne buni se da joj stavim, pruza ruku i sve, ali onda se malo igra i svuce ih sva sretna.
< Poruku je uredio Adana -- 4.11.2009 13:34:04 >