Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
a ovo je kuca kuc kuc a ne kuca _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
IZVORNA PORUKA: nikita Kuca mi je dosadila, hocu na kavu kava
???? želim riječ _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Odoh ja sama Kuc, kuc, kuca sat sat _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Sat vremena sam danas spavala. spavala
Spavala bih i ja po danu da imam vremena! vremena _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Vremena sam nasla i zaspala. Zaspala
Ti samo: zaspala, spavala, a šta je sa onima koji su radili cijeli dan. Radili _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Zaspala mi moja mačad(?!),i ja bih ali sam na ringeraji! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
IZVORNA PORUKA: acudesa Ti samo: zaspala, spavala, a šta je sa onima koji su radili cijeli dan. Radili
Radili smo cijeli dan uklanjajuci kvar na elektro mrezi. elektro mreza _____________________________moja su djeca zlatna... kad spavaju:))
Elektro mreža pukne čim se ptica na nj p ša! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
doublemum nisi nam zadala rijec od koje cemo sastaviti recenicu... _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Evo rijec :Grana
grana je sada tuzna jer je napustilo lisce! Napustilo _____________________________Ti si zelja iza koje druge zelje nema
Malo ptice je napustilo svoje gnijezdo. gnijezdo _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: Adana gnijezdo
svekrva___sve kriva _____________________________joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......
S svekrvom sam se bas malopre cula hihi -Malopre _____________________________NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007 AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!
Maloprije sam se smijala. smijala _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
smijala sam se tebi tebi _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Tebi moje misli lete. lete _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: Adana Tebi moje misli lete. lete
lete stvari na sve strane strane < Poruku je uredio reallove -- 2.11.2009 0:39:04 > _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Lete lete laste. laste
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama