Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
a ovo je kuca kuc kuc a ne kuca _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
IZVORNA PORUKA: nikita Kuca mi je dosadila, hocu na kavu kava
???? želim riječ _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Odoh ja sama Kuc, kuc, kuca sat sat _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Sat vremena sam danas spavala. spavala
Spavala bih i ja po danu da imam vremena! vremena _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Vremena sam nasla i zaspala. Zaspala
Ti samo: zaspala, spavala, a šta je sa onima koji su radili cijeli dan. Radili _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Zaspala mi moja mačad(?!),i ja bih ali sam na ringeraji! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
IZVORNA PORUKA: acudesa Ti samo: zaspala, spavala, a šta je sa onima koji su radili cijeli dan. Radili
Radili smo cijeli dan uklanjajuci kvar na elektro mrezi. elektro mreza _____________________________moja su djeca zlatna... kad spavaju:))
Elektro mreža pukne čim se ptica na nj p ša! _____________________________Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
doublemum nisi nam zadala rijec od koje cemo sastaviti recenicu... _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
Evo rijec :Grana
grana je sada tuzna jer je napustilo lisce! Napustilo _____________________________Ti si zelja iza koje druge zelje nema
Malo ptice je napustilo svoje gnijezdo. gnijezdo _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: Adana gnijezdo
svekrva___sve kriva _____________________________joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......
S svekrvom sam se bas malopre cula hihi -Malopre _____________________________NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007 AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!
Maloprije sam se smijala. smijala _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
smijala sam se tebi tebi _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Tebi moje misli lete. lete _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: Adana Tebi moje misli lete. lete
lete stvari na sve strane strane < Poruku je uredio reallove -- 2.11.2009 0:39:04 > _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Lete lete laste. laste
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...