Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ovo su mi čajevi da mi onaj tvoj test o stresu bude oko 7-8
Nema vece institucije od roditelja!
11.06.2010, 08:39
nella
2402
caj za ljubavnike( plantago) obavezno probajte
11.06.2010, 10:51
voljena
357
Hladni čaj od hibiskusa s medom i listićima svejže mente - odlično osvježava; Čaj od kamilice topal pred spavanje - odličan za umirenje
11.06.2010, 11:43
Dinkica
1038
Zna li neko gdje se moze kupiti turski caj, onaj crvenkasti i vjerovatno mi treba posebna posudica za pravljenje, to sam nesto cula ali ne znam kako se pravi. Prije par godina kupili u Istanbulu set prelijpih casa za caj pa da ih upotijebim, nesto mi bezzze naliti u njih caj iz kesice , imamo i nargilu i bas super ugodjaj orijentalnih krajeva
11.06.2010, 11:48
henna ze
475
čuj čaj za ljubavnike..pa šta ti bude nakon tog čaja...a jel mogu piti taj čaj s mužem jer nemam ljubavnika ..baš me interesuje kakav je to čaj.. ja na poslu po cijeli dan pijem neke čajeve..ma kakav god meni je dobar samo nek mi niko ne donosi brusnicu sa mentom onu franckovu
11.06.2010, 12:51
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Dinkica
Zna li neko gdje se moze kupiti turski caj, onaj crvenkasti i vjerovatno mi treba posebna posudica za pravljenje, to sam nesto cula ali ne znam kako se pravi. Prije par godina kupili u Istanbulu set prelijpih casa za caj pa da ih upotijebim, nesto mi bezzze naliti u njih caj iz kesice , imamo i nargilu i bas super ugodjaj orijentalnih krajeva
Ne znam gdje se ovdje moze kupiti, mm ga svakodnevno koristi, trenutno nam je pri kraju, mi g donosimo iz Sk gdje zive njegovi, jako je ukusan i jak, sigurno si probala, a trebaju ti dna cajnika jedan manji i jedan veci, u jednom ide voda samo koja vrije a na njemu manji cajnik gdje ide caj i tako se kuha najmanje pola sata, sto duze to bolje i jace, ako si ljubitelj mogu ti ja donijeti jer svakako cu nama uzimati u Mk, ako si za samo reci
11.06.2010, 13:18
Dinkica
1038
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: Dinkica
Ne znam gdje se ovdje moze kupiti, mm ga svakodnevno koristi, trenutno nam je pri kraju, mi g donosimo iz Sk gdje zive njegovi, jako je ukusan i jak, sigurno si probala, a trebaju ti dna cajnika jedan manji i jedan veci, u jednom ide voda samo koja vrije a na njemu manji cajnik gdje ide caj i tako se kuha najmanje pola sata, sto duze to bolje i jace, ako si ljubitelj mogu ti ja donijeti jer svakako cu nama uzimati u Mk, ako si za samo reci
e stvarno si srce, ako se sjetis i ako ti ne bude tesko uzmi i za mene jedno pakovanje, kad se vratite samo javi na PP i eto mene , hvala
11.06.2010, 13:21
Medić*
29
nije problem draga, mi idemo polovinom jula, ostajemo mjesec dana i donosim caj
11.06.2010, 14:40
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Ma, ne znaš za sebe..jel' da?
ovo su mi čajevi da mi onaj tvoj test o stresu bude oko 7-8
ehhh...sad...eto-nula!