cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Slatkisi ili grickalice

clock-img

26.03.2012, 16:39

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Hannica

After eight je omiljena cokolada MM,ja sam vise za cokolade sa ljesnjakom.

Prije par sedmica imala sam cure na sijelu,pa je jedna (Lalana s foruma) kupila ovu cokoladu da nas pocasti,ja je nisam ni probala.Jednostavno ne podnosim mentol u kombinaciji s cokoladom.Radije sam za opciju keksa...ljesnjaka.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

26.03.2012, 16:45

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Isti slucaj jasmin.Volim ljesnjak,keks,obicnu mlijecnu.... Ista situacija i sa sladoledom,ne volim vocne,volim macho od cokolade.user posted image Ali ja jedem i ove sto ne volim.user posted image Prvo pojedem ove draze,pa redom dok ne dodjem do tamne cokolade bez icega.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

26.03.2012, 16:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

26.03.2012, 17:09

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Aman zaman,ja sam mislila da sam samo ja ovisnik o slatkisima,vec sam se bila zabrinulauser posted image

Ali vidim da nisam i odmah mi je lakseuser posted image

After eight js nikako ne gotivim.Davno nekada mi donijeli moji iz DK to se po kuci vozalo ihih i ja na kraju bacila.
Cokoladu nesmijem zbog migrene,ali zato sve ostalo tamanim

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

26.03.2012, 21:23

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja se navukla na ove

kaze mm ja mislio ovo caj,rekoh super....misli i daljeuser posted image

user posted image

One se same tope u ustima,i tacno ih nemozes prestati jesti....al kad se upali mentol....dernek

Mi prosle godine na poklon dobili i ja mislila neki caj posto mm puno voli cajeve user posted image jos uvijek imam negdje u ormaru, inace nisam ljubitelj te kombinacije menta/cokolada ali cokolada sa ljesnjacima, pistacijima, bademima, keksom, kokosom i slicno mmmmm

clock-img

26.03.2012, 21:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

meni je stim cokoladicama zadnjih par dana pocinjao dan...MM napravi kaficu i stavi jedan taj na tasnicu...obicno taj s menotlom...ali smo kupovali i s ukusom narandze...
i sad me izaziva u ormaricu user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

26.03.2012, 21:29

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: Hannica

Isti slucaj jasmin.Volim ljesnjak,keks,obicnu mlijecnu.... Ista situacija i sa sladoledom,ne volim vocne,volim macho od cokolade.user posted image Ali ja jedem i ove sto ne volim.user posted image Prvo pojedem ove draze,pa redom dok ne dodjem do tamne cokolade bez icega.user posted image

Ja ne smijem priznati da i ja isto ovako user posted image

clock-img

26.03.2012, 21:31

clock-img

canim

pencil-img

4126

Kad visnja pomene narandju naum mi pade da ima u merkatoru da se kupi kao dijetalni cokoladni keksi s narandzama, nesto kao tops user posted image joj sto ja to volim user posted image

< Poruku je uredio canim -- 26.3.2012 21:32:16 >

clock-img

26.03.2012, 21:32

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: damma

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja znam da slatkisi nisu zdravi za organizam,ali jaci su od mene hhhh...
Za sve moje cokoljupce...

user posted image

uff dobri su ti ovi slatkisi. ja sam ovisnik o cokoladi, mislim da prelazi mjere al je jace od mene.

user posted image user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

26.03.2012, 21:36

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Magnum Double - Caramel sladoled user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

26.03.2012, 21:49

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Visnja nemoj da ti ispadnu te lijepe,plaveuser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

26.03.2012, 21:53

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Uh nadjoh se i ja ovdje user posted image user posted image

Jos jedan ovisnik o After Eight menta, a Bmi i narandza user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Zadnji članci

article-img