IZVORNA PORUKA: ale1981
Hvala veliko curke na riječima utjehe i podrške, baš ste prave prijateljice!
Neću ga ostaviti, borit ću se za našu ljubav!
Šaljem velike puse!
Ako u vezi ne funkcionise kako treba i samo se jedno bori da ide kako treba onda necete daleko dospijeti,
ja znam nisu sve zene spremne da povuku crtu i kazu DOSTA sad se okrecem sebi , nego nazalost vecina njih pokusava da smiri strasti i trazi krivca u sebi.
Ja se divim zenama koje imaju problema u braku i pokusaju sve da ucine dobro ali ipak ako neide ni tada imaju hrabrosti da povuku crtu , to nemoze svaka zena samo ona koja cijeni i postuje sebe kao osobu i naravno ima dosta hrabrosti jer za to hrabrosti treba.
Jer posle tog cina razvoda dolazi velika neizvjesnost , nesigurnost, a mnoge zene ce radije biti nesretne ali imati tu neku nazovimo sigurnost sto je za mene nesmislivo.
TI sama znas stas i kako ces , ali treba dobro da mucnes glavom ti nisi uposte ni udata za njega zato imas bolje sanse da sve to izadze na dobro, zamisli samo kakv ce ti biti u braku kad te bude stvarno svezao za sebe i jos uz to koje dijete , ti sama najbolje treba da znas da li si spremna s njim dijecu radzati.
Ljubav je cudo ali ona prodze s vremenom ostaje prijateljstvo ti pokusaj sve da ga promejniis ne popustaj mu tako lako , ako te voli on ce se promjeniti samo nesmijes popustljivo s njim .
vesela nazalost ali je tako kako ti kazes nase zene bi radije sve trpile nebih se nazvale raspustenicom i toga su nase Delije svjesne pa cesto i koriste (gdje znaju da mogu).
Ja volim mog muza vise nego ista na svijetu i postujem ga a isto to trazim od njega , a kad bih se danas sutra nesto promjenilo Ja imam samo jedan zivot i hocu da ga zivim u miru , nediram nikoga i nezelim niko da me dira i svoje probleme lijeci na meni.