Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pozdrav svima, nova sam na temi Moja beba od mjesec dana se cesto zakocene. Zaista nisam znala da tako male bebe to rade... Ne znam kako da reagiram, ne mogu je osamariti, naravno, ne mogu je ni treskati puno zbog vratica... Bas se pogubim...premala mi je nekako, i jako je ruzan prizor kada se "zajampuri" i usnice joj malo poplave
23.12.2012, 20:53
Alannah
518
Sva sreca pa sam ovu temu za svaki slucaj procitala.Beba od 2,5 mjeseca mi se danas zakocenula i sjetim se da mu puhnem u lice i trznu se on i prodisa.Stvarno je grozno gledati ga onako u rukama zaledjene face.Hvala vam zene
24.12.2012, 09:04
mamaibabo
324
poz sanjalice ja sam u slucaju kad se zakocene uvjek ovo primjenivala punem joj usta ako to ne djeluje podignem je uspravno i napolje pa ono zacepim nosic da se otvore usta da udahne zraka i to bi djelovalo al mozda i da trazis od dr.savjet
24.12.2012, 11:10
yasemin
344
moja beba se još nije tako ekstremno zakocenula , ali ono kad krene čim ga podigne prestane , uglavno dobro mi je ovo znati što sam pročitala na ovoj temi zahvaljujem
27.12.2012, 01:24
sanjalica_m
249
Ja sam se konacno "ustelila" Ispocetka sam panicarila, a sada skroz iskuliram, znaci apsolutno nikakva reakcija i vjerujte - prestala je to raditi.
21.01.2013, 15:03
eminesqu
57
Meni uvijek pali kada joj puhnem u lice. U zadnje vrijeme zna se zakocenit kada pije vodu. Mislim, ona jeste sada velika ima 16 mjeseci, ali i dok je bila manja fukcionisao je isti sistem.