Drage moje Višnja i bebano,
znači o tome se radi... (imam jednuuuu željuuuuu, da se sastavim sa kreeevetooom... ).
Suzana,
bebano nam očito nije na poslu, osim ako nema baš taaaakooo dooooobaaarrrrr posao, pa da joj svi zavidimo. Zamisli provalu da ti šef uđe u kancelariju, a ti sva bunovna i mrzovoljna: "Gdje baš sada uđe, što me maltretiraš. Boga ti, izađi i zatvori ta vrata"
Pa, moraju i ovi šefovi da imaju razumijevanja za nas, zrele mame, koje baš i nismo više u tako odličnoj kondiciji.
Bravo za sve super šefove i za nas super mame
Naša malena je imala problema sa spavanjem u prvih 1,5 mjeseci, dok nismo otkrili Njeno Veličanstvo - cuclicu. Znala sam je nosati od 9 ujutro do 8 naveče, zaspe po 15 minuta, pa onda sve ispočetka... muž na poslu, a ja sama kod kuće... ali i to se predeveralo. Sada super spava i po danu i noći. Uveče zaspe oko 8, ja je nahranim na flašicu oko 11 (nekada i u snu) i ne budi se do 5 ujutro.
Ali, sve je to vjerovatno prolazna faza i sigurna sam da me, kako bude rasla, čekaju isti problemi koje vi sada imate.
Izdržimooooo... za naše najmilije.
Super sam volje. Preko vikenda smo se družili sa bakama i dedom, pa smo u nedelju šetali do Kozje ćuprije..., pa svratili na zeljanicu u Inat - kuću (mmmm, ... kako je dobraaa biiillaaaa). Danima nisam izlazila, jer je bilo ružno vrijeme, ali smo sve nadoknadili za vikend. Baš nam je bilo lijepo.
Eto, drage moje, uživajte mi u ovom danu i svim onim danima koji su pred nama. Predeveraćemo mi i ovu jesen i zimu, pa na proljeće u šeeeetnjeeeeee... jedva čekam.
Pusice Asji, Luki, Ediju i Maku, kao i svim ostalim bebaćima, a veeeeeliiiiikiiii cmok za sve zrele mame.