IZVORNA PORUKA: ivanak
ja se slažem sa đenifer. jako sebično od žene da zbog provoda, fakulteta, odmaranja i uživanja... ne radi na djetetu.
uz uvjet da nema zdrastvenih problema.. tad opravdavam kasnije zatrudnjivanje.
Pola vas je vjerojatno kasnije se udala pa se onda čuvalo... i tako ulo u začarani krug ne mogućnosti djeteta.
a štooooo? meni to nije sebično, meni je to normalno
fakultet, posao, provod i sve ostale treba preživjeti a ne da te to mimoiđe, pa jedan je život....
osim toga završetkom faksa, dobrim poslom obezbjeđuješ sebi a i aBd djetetu bolju budućnost
Zar nije bolje udati se situiran, zaposlen sa riješenim stambenim pitanjem npr u 30 nego bez toga svega u 20??? ne kontam ja to....
a živci itd o čemu se govori, kao lud si sa 30-40 ma daj
Lud se rodiš a više se izludi od dvadesete do tridesete kad si udata a u postanarstvu si npr i neimaštini nego sa 30 u meraku.... tako da
Naravno sve ima izuzetaka.....
Al prosto se pitam kako neko sa dvadest može biti spreman na bračnu zajednicu??? da u nekoj zajednici sa roditeljima i ostalom familijom cccccccc
o tome ja govorim.... najlakše se udati pa poslije kuku lele, opet čast izuzecima
MM je par godina prije našeg vjenčanja, kad je tek počeo praviti kuću, nudio brak, o ne ne dragi kad završiš s kućom pričaćemo
Što bi se ja zahebavala s majstorima kad ne moram
itd
Nisam luda.... a nisam ni ozlojađena da mislim da že me ostaviti ako sačekamo koju godinicu, i da smo se razišli Bože moj, idemo dalje, pa ja