IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mene je jedan bivši prije nego će se oženiti lijepo nazvao i iskazao želju da bi da me upozna sa svojom budućom suprugom, lijepo smo sjeli i upoznali se
To je bilo divno veče, žena nije isfrustrirana a ni ja
Halo pa ja sam bivša
Meni je to ok bilo i baš mi je milo što me upoznao s njom
Šta znači biti isfrustriran???
Trebam li zovnuti bivšu da spava sa nama da pokažem da nisam isfrustrirana??!
Za mene to niđe veze! Ok, ako nisi ljubomoran nisi ali u tom slučaju nema potrebe bilo šta dokazivati i to nije mjerilo samopoštovanja nego odnosa u vezi!
Draga moja Anonimna, moje mišljenje je da treba da ga pitaš!!! Zašto se mučiti i lagati bilo šta!
ISTINA I SAMO ISTINA TO JE TEMELJ SVAKOG PRAVOG BRAKA!
Ja lično mislim da nema razloga da ti bude glupo što si čitala poruke ako si imala crv sumnje jer svako od nas ima trenutak slabosti,a brak sam po sebi daje nam neke stvari za pravo. Ja bih priznala svoju "grešku" i pitala koja je svrha poruka?? Onda možeš procijeniti po izrazu lica da li je iskren. A ako treba pitala bih ga da se zakune. To bih ja uradila. Ako ima nešto u tim porukama onda nema pravo da se ljuti na tebe što si čitala, a ako nema ništa onda mu se lijepo izvineš što si bila radoznala i obećaš da se to neće ponoviti,ALI ZAISTA. Miran razgovor bez stvaranja ikakve frke sve će riješiti... Na kraju ćeš ti shvatiti da te voli i da je tvoj muž "ispravan" i to će ti ulit povjerenje za ubuduće,a on će shvatiti da si ti to učinila jer ga voliš i jer ti je stalo a hvala Bogu da je tako,jer čemu onda brak ako nije tako i ako nam je svejedno ili ako ćemo glumiti jedno drugom.
Ja sam na početku braka bila UUUŽASNOOO ljubomorna i imala milion sličnih situacija,ali zahvaljujući tome što sam bila iskrena i pokazala to i pitala svaki put kad bih nešto sumnjala, dokazala sam sebi da nema razloga za ljubomoru a i moje povjerenje u muža se ustostručilo. Sada nema potrebe da ga pitam jer ga sama sebi odmah opravdam(KAŽEM SEBI DA NIJE KRIV PRIJE NEGO GA USPIJEM PITATI).
Ti kako hoćeš ali po meni je u životu najbolje biti ono što jesi čovjek od krvi i mesa a ne izigravati neku SUPERSNAŽNU i SUPERHLADNU ženu!
Još nešto:gora ti je verzija da postavljaš neka potpitanja i okolo istražuješ jer onda će se tek naljutiti na tebe ili ćete pročitati-vjerovatno nije toliko naivan da nasjedne na to da "slučajno" pitaš. A i ako nasjedne ti ćeš se sigurno kadtad sama izdati a onda ćeš se tek osjećati glupo.
Ti odluči. U svakom svučaju držim ti fige!