Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Draga moja drago mi je da imas nekog sto je uz tebe i u dobru i u zlu. Nadam se da ce te dragi Allah podariti tim najljepsim poklonom na svijetu sto prije.
Puno pusa od mene i Lamije!!!
03.10.2009, 17:48
almai
795
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: medica
Molim Allaha dz.s. da te obraduje sto je prije moguce ........ Amiiiiiiin
Amin!!!
i ja ti to zelim od sveg
04.10.2009, 01:41
minica81
81
Draga Amela nemoj da se sikiraš, čuvaj sebe i svoje zravlje . Dat će Allah dž. š. kad se budeš i najmanje nadala.kod mene u komšiluku žena zatrudnila nakon 8 godina braka i očekuje bebu slj. mjeseca. A moja najveća želja je da postanem tetka od strane svoje sestre koja isto očekuje kao ti. Da dragi Allah dž. š. da tebi i mojoj sestri i svim ženama koje žele da zatrudne da što brže rodite bebice. pusssa tebi Amela, nadam se da ćeš me skontati....
04.10.2009, 08:30
Crvena
1859
Draga Amela, molim dragog Boga da tebe ( i sve trudilice) sto prije obraduje najljepsim poklonom na svijetu.
Cuvaj ovakvu prijateljicu, takvo prijateljstvo je prava rijetkost
04.10.2009, 16:32
reallove
5807
draga amela evo sada sam procitala post,budi sretna sto imas takvu prijateljicu..ja ovdje nemam ni sestru svoju ni najbolju prijateljicu a to mi jaako nedostaje..cuvaj sebe i svoje zdravlje nemoj biti tuzna,dragi Allah neka ti podari svu srecu svijeta i ono sto najvise zelis..pozdrav
04.10.2009, 21:44
mnn
1611
Amela draga moja želim tebi da ti se što prije ostvari največa želja koju želiš!
lijepo je da imaš seku koja ti je podrška u svemu! ja bez svoje neznam što bi.najbolja mi je.
drži mi se i vjerujem da češ i ti ostvariti svoj san,joj uvijek me rasplačeš...
04.10.2009, 21:46
Amelaa RR
3309
Drage lijepe oci moje... hvaala vam na lijepim zeljama...i ja vama od srca zelim samo najbolje..
Vidjela sam ovo još u petak, moja Amela, znaš da svi želimo da ti i sve trudilice postanete trudnice, eh, kada bi se barem mi pitali, ali mila moja, znaš da ništa nije u našim rukama, iskreno vjerujem da Svevišnji sve zna i da zna koliko svi želimo da Vi drage moje ugledate svoje plusiće. Akobogda i Vaše i naše želje za vašim željama biće akobogda uslišene.
04.10.2009, 22:24
Mirkica
6978
Da ti dragi Allah ispuni tu najvecu zelju . Jako me je raztuzio ovaj tvoj post al stas takav je zivot i mi moramo kroz njega ......
04.10.2009, 22:26
Mirkica
6978
Sto se tice podrske ja vala i nemam , jedino molim dragog boga da mi ispuni tu zelju a niskim u mojoj blizini nepricam o tome ni s mojim muzem , izjadam se na ovom Forumu , kad mi je tesko isplacem se sam sebi i molim Boga da mi ispuni tu zelju i meni i svima nama koje toliko zelimo Amin
04.10.2009, 22:27
Skvo RR
4542
Draga Amela, zelim ti sve najljepse u zivotu, a ponajvise da ti se ostvari tvoja najveca zelja! Moram da napisem, da si jako sretna sto pored sebe imas sestru, volite se medjusobno i za mene! Poljubac mila!
05.10.2009, 11:00
esma*
299
Amelice
Obradovat će i nas Dragi Allah jednog dana......
05.10.2009, 14:39
Starka
510
Draga moja Amela isplakala sam se kao djete, tvoja sestra me dirnula u dušu. Blago tebi kad imaš ovakvu sestru.
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
05.10.2009, 14:45
Leva
4538
Draga Amela tvoja sestra je zaista divna i pusu vam saljem objema . Ja recimo ne bih znala sta cu bez mm, moje mame i starije sestre iako mi se ponekad cini da me ne razumiju ali se one jadne slomise da mi pomognu koliko je u njihovoj moci... Ovom prilikom se zahvaljujem i djevojkama u Cekaonici bez kojih bih bila ko muha bez glave, mahnita i poprilicno luda
05.10.2009, 14:53
sara.at
2183
Drage moje koliko god zelim za sebe i molim da mi dragi Allah dz.s podari djete toliko jako zelim i vam da uslisi molitve pa da i u vasoj kuci zacuje se djeciji plac.... Mene je dragi Bog bio pogledao i dao mi da osjetim kako je biti majka skoro 4mj a onda mi iz utrobe uzeo najmilije,al ipak netreba gubiti nadu i vjeru jer uvijek poslije kise dodje sunce,bar ja vjerujem da je tako.....