cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Danas sam sretna jer... :)

clock-img

26.11.2009, 00:43

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

danas sam sretna što mi kuća blista, bravo acudesauser posted image  još sutra kuhanje i kupovina bit ću još sretnija aBd

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

29.11.2009, 16:18

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

jer moj sin ima prvi rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2009, 17:27

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Ahmede sretan rockas! user posted image user posted image user posted image

Ja sam sretna jer sam iznenada, neplanirano promijenila raspored u spavacoj sobi, i bas mi se svidja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2009, 17:28

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Sretan rodjendan Ahmeduuser posted image user posted image user posted image !

Nunichi, uzivaj u svojoj spavacoj!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

29.11.2009, 17:50

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image Hocu, hocu, bas nesto mami. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2009, 20:46

clock-img

adannn

pencil-img

946

IZVORNA PORUKA: remzy

IZVORNA PORUKA: adannn

IZVORNA PORUKA: remzy
r
...mi je 9-ta godisnjica braka!!!user posted image user posted image
MM kaze svaki put kaze zeno svaka naredna je najteza!!user posted image user posted image

Draga ženo,pa nisam ni znalauser posted image
Evo sa malim zakašnjenjem,čestitam na godišnjici:-)Da ih doživiš sa svojim dragim još puuuno,uz svoje pačiće i puuuno zdravlja,sreće i ljubavi želi ti Selma:-)))Ljubi djecu

hvala mila!!!
ti si stvarno user posted image i prvom prilikom kad budem isla kroz,za ...Tuzlu  moram da te upoznam!!!user posted image
pusa tebi i Nejri!!!

To obavezno,nemoj Tuzlom nemoj proći a da meni ne svratišuser posted image A i ja ću 18.decembra u Sarajevo,idemo u posjetu nekom zavodu,to idem s fakultetom...pa ako budemo išli u grad,obavezno te zovem i ako budeš mogla dođi da se vidimo....Nego,ja ću tebi na Facebooku poslati broj mobitela,pa se tamo dogovorimo....Ljubim

Nejra 28.02.2008

clock-img

29.11.2009, 21:29

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Sretna sam jer se moja sekica zaljubljuje,prvi momcicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajooooojuser posted image tako je volim......

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

30.11.2009, 00:07

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ahmede sretan rockas! user posted image user posted image user posted image

Ja sam sretna jer sam iznenada, neplanirano promijenila raspored u spavacoj sobi, i bas mi se svidja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image   ja sam ti isto neki dan promijenila raspored u spavacoj crkla umorna sama sve dok je MM bio na poslu svidjalo mi se jednu noc dugi dan MM s posla opet sve istouser posted image ja vratilauser posted image bolje mi pase po starom hehe samo djabe se umarala

clock-img

23.12.2009, 21:32

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Jako sam sretna sto sam toliko toga napravila sama za Bozic a jos i malu bebu imam,sretna sam i sto je mm stigao i 10 dana ce biti tu,sretna sam sto je Antonio vesela beba,a danas sam sretna sto sam ucinila dobro djelo jednoj djevojci koja je ostala bez oca i majke a 5 ih je dakla sam stosta hrane i nesto novca...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

23.12.2009, 21:36

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Sretna sam jer me Adrian danas poceo maziti po ruci kad doji i po licu kad zavrsi s dojenjem i prica mi nesto..user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

23.12.2009, 22:34

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Sretna sam jer je moj dragi nakon tri sedmice skinuo gips s noge....jeste da mora na terapije,ali bez gipsa je sve lakse.....volim te,bebi mojuser posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

29.12.2009, 10:31

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

...sam Adrianu napravila igracku user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

29.12.2009, 11:28

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

...jer ne radim do 04.01. i imati cu vrijeme samo za svoju malu mazuuser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

29.12.2009, 13:59

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Ja sam sretna sto sam se odrekla svog Bozicnog poklona i kupila pelene,igracki,slatkisa,kozmetike 3 djece koji zive sami s majkom koja se razvela s muzem koji ju je tukao...user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

29.12.2009, 16:14

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Jer sam dobila ogroman buket od mmuser posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

clock-img

29.12.2009, 16:28

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Jer sam napravila preeeslatke paketice za dvije princeze i jednog malo veceg princa. user posted image
I jedva cekam da ih urucim. user posted image

A Boga mi sretna sam i jer me mama pocastila sa 3 odlicna dzempera. Hvala mamita! user posted image

clock-img

31.12.2009, 20:42

clock-img

esma*

pencil-img

299

Sretna sam jer sam tetka po četvrti putuser posted image user posted image user posted image

Jučer nam se rodila  mala Nejla, crnokosa djevojčica 4.850 kg. teška,a 56 cm duga rodila je teka duša moja dragauser posted image

< Poruku je uredio esma2010 -- 31.12.2009 20:46:03 >

***Gospodaru naš, podari nam hajr...***

clock-img

20.01.2010, 22:58

clock-img

minica81

pencil-img

81

i ja sam sretna jer sam tetka po drugi put........djevojčica nam se rodila user posted image i presretna sam zbog togauser posted image user posted image

clock-img

20.01.2010, 23:06

clock-img

anuska08

pencil-img

423

SAm sa svojom user posted image prošetala uz more i na suncu popila kavu dok se ona čudom čudila drugim buser posted image !!!!!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

clock-img

20.01.2010, 23:11

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Sretna  sam sto mi je prijateljica poslije 6 godina braka docekala svoj plusic!

I da malo mi ovako sretna, -  presretna sam!!!! Malo se plakako, a malo i smijalo!!!! Ipak je na kraju ostao osmijeh na licu, a sa suzama smo se skupa pozdravile!!!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

21.01.2010, 14:05

clock-img

Mamica24

pencil-img

1090

Sretna sam jer sam  PRVI PUT doživjela muževu podršku kada su u pitanju drugi ljudi...
i tako se lijepo osjećam makar ovo i ne trajalo...
Lijep je osjećaj!!

clock-img

21.01.2010, 14:13

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Sretna sam jer sam  PRVI PUT doživjela muževu podršku kada su u pitanju drugi ljudi...
i tako se lijepo osjećam makar ovo i ne trajalo...
Lijep je osjećaj!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

21.01.2010, 14:25

clock-img

nikita

pencil-img

1945

...jer sam setala sa sinom user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

21.01.2010, 14:49

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

danas sam presretna jer sam juce saznala da cemo dobit sinauser posted image user posted image user posted image user posted image oduvjek sam sanjala da imam i kcerku i sina tako da sad mojoj sreci nema kraja.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

08.02.2010, 22:34

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Heppiiiii

Kao sto sam vec navela u nasem gradu sretna sam jer mi dolazi najomiljenija pjevacica, kraljica!!! Stize mi Hanka Paldum ako Bog da u moj dom =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Zadnji članci

article-img