Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jer je nasu familiju obogatila jedna mala princeza; na svijet je stigla danas sa prvim danom Ramazana. Medu moj, jos te ni vidjela nisam a vec te vooolimmmm
20.07.2012, 23:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Jer je nasu familiju obogatila jedna mala princeza; na svijet je stigla danas sa prvim danom Ramazana. Medu moj, jos te ni vidjela nisam a vec te vooolimmmm
cestitam
20.07.2012, 23:46
mala_sa
1353
Triputmama hvala ti
25.07.2012, 11:58
Anoniman
...jer sam U ime Allaha uradila nesto sta dugo nisam mogla , isplakala se od bola a sad sam srecna zbog toga , osecam se jaka ko zmaj jos vise sto je Ramazan
16.08.2012, 18:32
koka i po
7309
jer cu jos malo da zgrlim i poljubim moju Gorazdansku ruzu..... i love you sele moja
26.08.2012, 11:29
lepetetka
615
jer je moj dragi i jedini braco stupio u bračne vode...jučer je bila svadba i bilo je divno pored rođenja djece i našeg vjenčanja stavljam i taj datum.. Dragi brate i snaho draga, želim vam svu sreću ovoga svijeta, da živite u zdravlju, sreći i veselju, da jedno drugome budete oslonac u svakoj situaciji, da se volite, pazite i mazite....da što više lijepoga dočekate, a da vas nevolje i zlo zaobiđu.....da vam Allah dragi pomogne u svemu što činite!