cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

30.03.2011, 17:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

31.03.2011, 16:09

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

sam ponovno na poslu user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

02.04.2011, 10:21

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Jer je jos jedan djecak uljepsao ovaj svijet.

Dragi moji cestitam vam i zelim vam lijep zivot sa bebcem, a ti mali zelim ti svu srecu svijeta da budes dobar kao tvoji roditelji. VOLIM VAS!

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

05.04.2011, 23:04

clock-img

N_N

pencil-img

1860

...... jako sam sretna!!! user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

06.04.2011, 12:17

clock-img

sarisari

pencil-img

610

sretna sam je ram zdarava hvala Bogu i imama ljude koji me vole i koje ja volim, sretna sam jer je lijep dan, sretna sam za one koji su sretni....

clock-img

09.04.2011, 11:47

clock-img

luna77

pencil-img

462

sretna PRESRETNA jer je kuma moje djevojčice dobila dečka na posvajanje

clock-img

09.04.2011, 11:51

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: luna77

divno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

09.04.2011, 12:42

clock-img

chuci

pencil-img

804

jer mi je sesta sretna jer se njen momak potrudio da ranije završi poslove i dođe 12 dana ranije od planiranog, a dugo da nije bilo

clock-img

09.04.2011, 16:01

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: luna77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

09.04.2011, 20:04

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

...dobila sam divnu vijest...moja kuma rodila je Enuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.04.2011, 20:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

smo konacno prohodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

10.04.2011, 20:37

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: teacher75

smo konacno prohodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIII, cestitamo drugarici Lani i ponosnoj mami na prvim "pravim" odnosno samostalnim koracima!!!!!!!

user posted image user posted image

A ja sam danas sretna jer su iza mene 4 diiiiiiiiivna dana sa mojom najdrazom malom porodicom!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

10.04.2011, 22:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.04.2011, 22:24

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

clock-img

10.04.2011, 22:36

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Bravo Lanciuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

10.04.2011, 22:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

svima puno hvala na cestitkamauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.04.2011, 10:01

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

jer mi je muz jutros donio kafu u kvevet user posted image user posted image user posted image

jer je jos jedna trudilica mala75 ugledala svoj user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 13:04

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

sretna sam jer imam zdravu i zadovoljnu djecu...
sretna sam sto im mogu priusiti onoliko koliko im treba...
sretna sam jer se moj zivot polako ali sigurno vraca u normalu...
sretna sam sto sam pronasla moju izgubljenu nafaku...
sretna sam sto se ne opterecavam nebitnim stvarima i sto se radujem sitnicama....
sretna sam radi ovog sto jesam...
sretna sam sto se moja bambi vratila....
i jos bih bila sretnija kad bi rijesila moj zdravstveni problem....Amin Boze...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

13.04.2011, 13:09

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Sretna sam jer je koka sretna hihihihi...

A uz to sam sretna zbog još jako puno razloga, tako da mi čak ni ova kiša ne može pokvariti raspoloženje, ni glavobolja a isto tako ni ovi sinusi što me zezaju već par dana!

Posebno sam sretna jer je moja mala slatka porodica na okupu, pa makar samo par sedmica to trajalo!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

15.04.2011, 22:36

clock-img

reallove

pencil-img

5807

sretna sam,eto onako....i dan mi je uljepsao moj Emin,kad smo krenuli vani,ja se spremila,obukla a on mi kaze mama jepauser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.04.2011, 00:03

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

jer mom bratu magnetna rezonansa nije pokazala ništa ozbiljno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.4.2011 0:04:18 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.04.2011, 08:11

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jer mom bratu magnetna rezonansa nije pokazala ništa ozbiljno user posted image user posted image user posted image

a sta je bilo s bratom???!!!dobro da je sve ok...

clock-img

17.04.2011, 10:22

clock-img

mala86

pencil-img

2755

jutros nam od mm ujak ponudio da zivimo u njegovom stanu,bez placanja naravno user posted image user posted image user posted image user posted image ,tu u nasem dijelu grada samo 3 soliter user posted image

covjek nama to vec dugo spominje,al jutros poceo dovlacit stvari ako se odlucimo da imamouser posted image
ne znam hocemo li prihvatit,ali je lijepo u svakom slucaju user posted image user posted image user posted image user posted image

ako prihvatimo bit cu u Ivonom komsiluku,samo koji sprat nize user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

17.04.2011, 10:31

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: mala86

jutros nam od mm ujak ponudio da zivimo u njegovom stanu,bez placanja naravno user posted image user posted image user posted image user posted image ,tu u nasem dijelu grada samo 3 soliter user posted image

covjek nama to vec dugo spominje,al jutros poceo dovlacit stvari ako se odlucimo da imamouser posted image
ne znam hocemo li prihvatit,ali je lijepo u svakom slucaju user posted image user posted image user posted image user posted image

ako prihvatimo bit cu u Ivonom komsiluku,samo koji sprat nize user posted image user posted image user posted image

bas divna gesta user posted image

clock-img

17.04.2011, 10:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super mila.

Zadnji članci

article-img