cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Danas sam sretna jer... :)

clock-img

21.06.2010, 11:24

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: w.pooh

Jer smo mm i ja proveli predivno vrijeme za vikend i čitav dan se mazili user posted image i potvrdili jedno drugom koliko se volimo user posted image user posted image i Zaista poslije 5 godina braka čini mi se da ga svaki dan volim sve više user posted image user posted image

Ovo je lijepo čuti user posted image user posted image ! Želim vam da se sa godinama braka volite i još više user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

21.06.2010, 12:36

clock-img

medi87

pencil-img

1006

Ovo kad vidjeh sjetim se svoje mame koja je mene i seku izvela na pravi put pored svih problema koje smo imali u zivotu,uz to i odrasle bez oca, a danas smo njene male curice s fakultetima user posted image a , zato sam sretna zbog tebe kokice sto te je usrećio Irfan i zbog toga što i dan danas imam svoju mamu--zato mama dans a isvaki dan tebe volim najviše na svijetu.Hvala ti za sve.mada sutra bas i necu biti sretnauser posted image ( a razlog cete znati sutra)

RR porodica :-)))

clock-img

22.06.2010, 10:03

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

... i ponosna na svog sina jer je zavrsio 5-ti razred sa prosjekom 5.0...Ljubi ga mama user posted image

clock-img

22.06.2010, 12:46

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: ivana st

IZVORNA PORUKA: w.pooh

Jer smo mm i ja proveli predivno vrijeme za vikend i čitav dan se mazili user posted image i potvrdili jedno drugom koliko se volimo user posted image user posted image i Zaista poslije 5 godina braka čini mi se da ga svaki dan volim sve više user posted image user posted image

Ovo je lijepo čuti user posted image user posted image ! Želim vam da se sa godinama braka volite i još više user posted image !

i ja se tome radujem svakoga jutra..samo riječi hvale za moga supruga..zaista mi je drago kad pročitam ovako divne stvari..

a danas sam sretna jer sam ustala živa, zdrava, sa vjerom u Boga... i što su moji najmiliji tu oko mene user posted image user posted image

clock-img

22.06.2010, 13:44

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

danas sam sretna jer su mi stigle dvije ciste"PETICE" jedna iz treceg a jedna iz sestog razredauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

22.06.2010, 13:45

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

zaboravih napisati...mama je ponosna i puno ih volimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

22.06.2010, 14:50

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Dida79

... i ponosna na svog sina jer je zavrsio 5-ti razred sa prosjekom 5.0...Ljubi ga mama user posted image

Mašala Dido.
Naši sinovi pravi odlikašiuser posted image
Čestitamo.

clock-img

22.06.2010, 14:55

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

dido...zaha...svaka čast...to je razlog za srećuuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

22.06.2010, 16:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.06.2010, 12:45

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

je bila plaća user posted image . Možemo na moreeee.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

24.06.2010, 17:29

clock-img

Anoniman

..je rodica od mm rodila sina nakon 7 godina cekanja...user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image tako sam happy zbog njeuser posted image user posted image user posted image   i to sincinu od 4200gr mashAllah!!!

clock-img

24.06.2010, 17:35

clock-img

medi87

pencil-img

1006

MasAllah nek im je sa srećomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 17:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: medi87

MasAllah nek im je sa srećomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala draga user posted image

clock-img

24.06.2010, 17:57

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

IZVORNA PORUKA: medi87

MasAllahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretna sam zbog toga, sretna jer Medi kasni i sretna jer sam se smijala sa mužem mnogo, mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2010, 17:59

clock-img

medi87

pencil-img

1006

Srećo moja i ja sam sretna jer si ti sretna, ljubim punooooo

clock-img

24.06.2010, 18:42

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

jer mi je kursor user posted image  ruža, koliko sam ga ganjalauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

24.06.2010, 18:46

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Najsretniji čovjek je onaj koga male stvari čine sretnim.

clock-img

24.06.2010, 18:51

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

bila bih još sretnija da mi koki bahne na kafu, sad, da mahalamo i da joj pokažem kursoruser posted image

clock-img

24.06.2010, 19:07

clock-img

nikita

pencil-img

1945

...odo u mojih na par dana, jer sam bila u kupovini i svasta si kupila , jer cu dobiti sutra DVD Sex and city 2... jakooooo sam sretna zbog svega toga....

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

24.06.2010, 20:25

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

... sutra mi je radni dan do pola dva a sve mi je duplo placeno jer im je sutra praznik =) pa onda slijedi slobodni vikend a rekli su da ce biti lijepo vrijeme (usput da se pohvalim da jos malo pa bazen punim, sve sam pripremila jos samo da mi pomognu da ga stavimo na tacno mjesto)
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

24.06.2010, 20:52

clock-img

mala86

pencil-img

2755

...sam provela cijelo popodne sa mm,sinom i ostalom obitelji u prirodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

25.06.2010, 09:34

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Jer sutra idemo na more aBduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

25.06.2010, 09:48

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: new mama

Jer sutra idemo na more aBduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno i lijepo se provediteuser posted image

clock-img

25.06.2010, 09:49

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Dida79

IZVORNA PORUKA: new mama

Sretno i lijepo se provediteuser posted image

hvala milauser posted image user posted image ,nadam se da hocemo,samo da jos vrijeme posluziuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

25.06.2010, 10:04

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

new mama sretan put i lijepo se provediteuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img