cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Danas sam sretna jer... :)

clock-img

21.05.2010, 00:29

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

jer putujem svojoj dragoj i jedinoj sestri koju sam puuuuuuuno pozelila

clock-img

21.05.2010, 22:02

clock-img

Anoniman

Jer ce moja malena da dobije seku akobogda inshAllah, samo da bude sve uredu...user posted image

clock-img

21.05.2010, 22:07

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Malena_A

Jer ce moja malena da dobije seku akobogda inshAllah, samo da bude sve uredu...user posted image

Amin jarabi bice sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a cekaj ti si tek danas saznala da ce biti seka ja mislila prije u svakom slucaju da ti bude ziva i zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

21.05.2010, 22:10

clock-img

kanita25

pencil-img

1042

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nek je ziva i zdrava svojoj seki i roditeljima

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

clock-img

21.05.2010, 22:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: kanita25

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nek je ziva i zdrava svojoj seki i roditeljima

Hvala draga moja , i vi da ste nam zivi i zdravi...user posted image

clock-img

21.05.2010, 23:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Amin jarabi bice sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a cekaj ti si tek danas saznala da ce biti seka ja mislila prije u svakom slucaju da ti bude ziva i zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest draga moja tek danas, 27 sedmica + 5 dana, i kako citam u knjizi "trudnoca i porod" sasvim normalno za tu sedmicu da beba ima 1000gr..malo ot..al sta saduser posted image user posted image

clock-img

24.05.2010, 07:47

clock-img

radost82

pencil-img

82

jer smo mm i ja jucer proslavili svoju prvu godisnjicu braka, i nek nam svaka bude ko ova insallahuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2010, 14:25

clock-img

Anoniman

..jer je sve, hB, u nasim zivotima lijepo poslozeno...user posted image

clock-img

24.05.2010, 14:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.05.2010, 15:14

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

...jer je sunčan dan,jer sam dobre volje,jer je mm nasmijan i sretan...Malo za sreću treba user posted image .

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

24.05.2010, 17:47

clock-img

medi87

pencil-img

1006

Jer su me noge zabolile od hodanja user posted image user posted image user posted image
ali makar sam malo mozak opustila user posted image user posted image user posted image i razmislila o svemu-doci ce user posted image kad dragi Bog da i kad bude suđeno, necu vise da se brinem i razmisljam svake sekunde-kad bude bit ce 

RR porodica :-)))

clock-img

24.05.2010, 19:59

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Jer sam se dobro isklackala na jednoj klackalici sa mojim Sejomuser posted image .Uh jest nam bilo dobrouser posted image

clock-img

25.05.2010, 12:07

clock-img

mimh

pencil-img

133

je ostalo još 4 dana do mog godišnjeg i porodiljskog juuuuuuuuuuuupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 16:40

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

jer moj muz dolazi user posted image user posted image user posted image nakon malo vise od mjesec :))))))))) ljubav moja toliko sam se zbunial da vec tri sata slusam jednu te istu pjesmu i vidim nesta me ubi u glavu i smeta mi jedva skontah sta je hahahahhahahah.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

01.06.2010, 16:54

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Jer se bliži 5 sati i ostatak dana provodimo moja cura i ja same u igri user posted image user posted image user posted image !!!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

01.06.2010, 17:50

clock-img

Anoniman

imamo jos jednog clana porodice... jer se rodio nas mali Ahmed... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 18:16

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Bambi09

imamo jos jednog clana porodice... jer se rodio nas mali Ahmed... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Masaallah masaallah,mebruk za novog clana.Dali ste mu prelijepo ime.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

01.06.2010, 18:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sretna sma jer sam postala tetka...moja seka rodila je dječaka ...tetka je presretna. ( i luda garant)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.06.2010, 19:16

clock-img

DM

pencil-img

2408

Ja sam sretna jer je mojoj majoj bebi danas godinica i mamini nalazi nakon prve kemoterapije su bolji-jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.06.2010, 19:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ja sam sretna jer je mojoj majoj bebi danas godinica i mamini nalazi nakon prve kemoterapije su bolji-jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image al za mamu posebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.06.2010, 19:29

clock-img

DM

pencil-img

2408

za sveuser posted image user posted image user posted image user posted image al za mamu posebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma cijeli dan sam ovakvauser posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.06.2010, 22:04

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

sretna sma jer sam postala tetka...moja seka rodila je dječaka ...tetka je presretna. ( i luda garant)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Handy cestitiam eto sad nams e mozes pridruziti na temi user posted image user posted image user posted image user posted image sve cestitike tebi i tvojiam seki  brz oporavak a bebari dug i zdrav zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

01.06.2010, 22:12

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image draga Hanady od srca ti čestitam i želim da beba u vašu porodicu donese radost i veselje. Seki želim brz oporavak ali sigurna sam da ćeš joj ti u tome najviše pomoći. Šaljem tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 23:50

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Bambi i Hanady cestitam vam od sreca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

01.06.2010, 23:52

clock-img

sarayka

pencil-img

832

Sam pesimistično izasla na ispit i ispalo je superrr user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Zadnji članci

article-img