IZVORNA PORUKA: ena23
Evo recimo mm i ja se trenutno dvoumimo da li napustiti Bosnu i otici u evropu jer MOZDA imamo lijepu i primamljivu priliku. Pisala sam vec na anketama i citam ovu temu danima nebi li procitala sta pametno i konstruktivno, sto bi nam pomoglo u odluci. odlucih ostaviti samo ovu recenicu i time za sada zavrsavam s ovom temom:
ko o cemu- kurva o postenju!!!
(svaka cast rijetkim izuzetcima, znaju one ko su!)
Draga moja nisam razumjela ovo zadnje kakve ima veze s temom ali evo da ti pomognem u tvojoj odluci.
Ovako zdravstveno osiguranje imas i to kakvo od -do nedao Bog da ti nesto bude ili djecu lijece dokle mogu i ima nade bez da skupljas .
DRUGO imas mogucnosti za svoju djecu da ih skolujes i razvijas u svakom smislu (naravno ako imas intrese nekima to nije bitno)
Nikada ne mozes ostati na ulici niti bez pomoci da dodje nedaj BOze do necega nema posla ovo ono
kao zena imas uvjek zakon na svojoj strani nedaj BOze da dodze do razvoda i uvjek ces imati milion nekih prednosti i popusta .
Zakon svakako postoji, nema da nestima, naravno ako se zakacis VRHA gubis ali vjerujem dotle neces stici :)))), znaci sigurnost na poslu na ulici bilo gdje nude .
Sve to govori za odlazak , ali znaj uvjek ces biti zeljna svojih , naroda onog Bosanskog uzivanja , ne zna niko ko Bosnaci uzivati hladan je ovo narod , i jos nesto kloni se ONIH SELJAKA sto misle da su dotakli nebo ako zive u Holadniji ili DE a djeci ne znaju objasniti ni koliko je 5*5 nego samo sljakaju da bi se bolje mogli kurciti kada dodju u Bosnu i takmicili se ko je veci tv kupio prazen su to duse gdje god da su i takvima u mom domu nema mjesta .
Sve ima prednsti i mane zavisi kome je sta prioritet, sretno pri odluci.
TOliko do mene za ovu temu umorih se .