Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma skoro svaki tvoj post malo naginje ka hvalisanju ili tebe ili tvoje familije..bez ljutnje..
05.12.2011, 11:57
veeseelaa
20552
zakuha se na ovoj temi, a jutro je djelovalo bezbrižno
05.12.2011, 11:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Ne kontam kakva je frtutma u snizeenoj robi,ne znam kako je dole po tim Sarajevskim ducanima nisam odavno bila ali ovdje npr u radnju dodje nova roba ta ista roba je za dvije sedmice snizena jer dolazi druga roba ,fakticki oni vise zarade na snizenju nego na pravim cijenama....Ako je skupo jedino sto valja samo zato sto je neki Kurt Pedersen napravio skicu jbg onda i kakvi su uopste ljudi koji te gledaju samo kroz marku... Danci zive od akcija,pa i ja sa njima,zasto da budem budala i kupim recimo nesto danas kad znamda ce to sutra sniziti i onda kupim to sto sam htjela otatak ostavim Adiju na knjizicu
tzv tilbut... al ja nikada nisma cijene poklona gledala...
moja tetak donese stavrno lijep stavri i djeci i meni i suprugu... znam d aje uzela na tilbutu a milion sma joj puta rekla...više volim da imaš novaca za sebe...nemoj trošoto meni je dovoljno d ate vidim...al jok ta meni na tilbutu kupila i jorgan i jastuke i sve živo kad sma s eudavala...oprmeila me smao tako
Tilbud se to zove u dk a evo primjera sad za Bozic od hrane do bijele tehnike,garderobe,igracaka drzava je svojim drzavljanima obezbijedila to snizenje da si mogu kupiti poklone,hranu za Bozic,Novu sto znaci dobro nama a dobro i njima,ali prava snizenja dolaze tek u januaru jer sva roba narucena za decembar koja nije prodana ide na akciju jer vec dolazi polako roba za proljece...Tako sam ja sebi predprosle godine za 50% kupila bracni krevet platila sam ih oko 3500km,sto znaci za pola cijene a imam garanciju 15 godina,da mu rikne feder ili malo zaskripi dobijem nove...
05.12.2011, 11:58
mube
172
ma jok,kakvi zakuhalo bas je opustena konverzacija..
05.12.2011, 12:00
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: mube
ma skoro svaki tvoj post malo naginje ka hvalisanju ili tebe ili tvoje familije..bez ljutnje..
naravno... šta da ja radim kad imam divne odnose sa mamom i bratom, kad je tema o tome moram reći kako stvari stoje... šta je tu je, hB a nešto se ne sjećam da sam o imovini pričala niti da sam prijavljivala šta sam u skorije vrijeme kupila itd A mnogima su se čestitale i kupovima kuće, stana, auta itd Meni niko nije ništa čestitao, jer nisam ni pisala o tome... a pazaraila sam i ja ponešto na temi šta ste posljednje kupili sebi haman da se nisam ni javljala itd
05.12.2011, 12:00
snijeg
754
Možda nisu ljudi iz dijaspore škrti koliko su ljudi u BiH navikli da im se daje. Vrijeme je da svi shvatimo da svako od nas ima svoj život, svoje obaveze, svoje prioritete, svoje kredite i šta me briga koliko ko, šta i cega ima! Moje je da budem domaćin gostu iz Švedske, Finske, Danske, Mostara, Sarajeva....ponudim šta imam, ne očekujem ništa, živim svoj život i nosim se sa svojim problemima i savješću. Pokondirenih tikava ima svugdje, a tikva je tikva bila ona u zemljama EU ili na našem Balkanu. Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
05.12.2011, 12:01
veeseelaa
20552
Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
pa naravno, ja pišem ne o svima,. nego o većini
05.12.2011, 12:03
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mube
naravno... šta da ja radim kad imam divne odnose sa mamom i bratom, kad je tema o tome moram reći kako stvari stoje... šta je tu je, hB a nešto se ne sjećam da sam o imovini pričala niti da sam prijavljivala šta sam u skorije vrijeme kupila itd A mnogima su se čestitale i kupovima kuće, stana, auta itd Meni niko nije ništa čestitao, jer nisam ni pisala o tome... a pazaraila sam i ja ponešto na temi šta ste posljednje kupili sebi haman da se nisam ni javljala itd
nemoj veesela izazivat....
jesi napisla si...na svakoj tmei na kojoj se moglo
samo ja to ne doživljama kao hvalisanje ja to gledam drugačijim očima kao info gdje su povoljni krediti hipotekarni za kupovinu stana... il gdje je građevinski materijal povoljan uzet za graditi vikendicu itd
05.12.2011, 12:05
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snijeg
Možda nisu ljudi iz dijaspore škrti koliko su ljudi u BiH navikli da im se daje. Vrijeme je da svi shvatimo da svako od nas ima svoj život, svoje obaveze, svoje prioritete, svoje kredite i šta me briga koliko ko, šta i cega ima! Moje je da budem domaćin gostu iz Švedske, Finske, Danske, Mostara, Sarajeva....ponudim šta imam, ne očekujem ništa, živim svoj život i nosim se sa svojim problemima i savješću. Pokondirenih tikava ima svugdje, a tikva je tikva bila ona u zemljama EU ili na našem Balkanu. Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
Bas ovako lijepo napisano i meni Hanady rece da ce doci kad bude cvjetni festival ima da joj kupim najljepsu orhideju... Ja ne znam nikad nisam gledala jel neko dolazi s rukama u dzepovima ili nosi kesu...Mene najvise obraduje buket cvijeca,meni dosta,a sad da li neko ima porsea ili trabanta boli me ,sve dok su ljudi dobri u dusi...Dooljno da mogu s nekim sjesti popiti kafu a da me glava ne zaboli
05.12.2011, 12:06
Hanady RR
18727
Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
pa naravno, ja pišem ne o svima,. nego o većini
a ne slažem se sa ovim...nije većina ...stvarno nije... ja bih mogla reći eto familija pa fini u tom domenu ( što meni i nije oličje dobrote da s erazumijemo ne očekujem a nudim koliko mi je jorgan dug)
avo prijemr novostečenih prijatelja u posljednjim godinama iz švedske i slovenije...pa i njemačke... stavrno imama pozitivna iskustav i počesto me postide .... a dijasporci su
05.12.2011, 12:06
veeseelaa
20552
al to je samo djelić imala sam napisati još ponešto, npr prije par mjeseci sam kupila auto, novi polo i nisam se pohvalila a za kredit? pa naravno da sam pitala? mnoge su, zar ne? cijela tema o tome postoji, navela sam svrhu, jer je kamata drugačija ajd sad lijepo mi čestitajte novi bibi
05.12.2011, 12:07
Anoniman
Veselice nemoj kuhati
05.12.2011, 12:07
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: snijeg
Bas ovako lijepo napisano i meni Hanady rece da ce doci kad bude cvjetni festival ima da joj kupim najljepsu orhideju... Ja ne znam nikad nisam gledala jel neko dolazi s rukama u dzepovima ili nosi kesu...Mene najvise obraduje buket cvijeca,meni dosta,a sad da li neko ima porsea ili trabanta boli me ,sve dok su ljudi dobri u dusi...Dooljno da mogu s nekim sjesti popiti kafu a da me glava ne zaboli
05.12.2011, 12:08
veeseelaa
20552
Veselice nemoj kuhati
neka malo
05.12.2011, 12:09
Hanady RR
18727
al to je samo djelić imala sam napisati još ponešto, npr prije par mjeseci sam kupila auto, novi polo i nisam se pohvalila a za kredit? pa naravno da sam pitala? mnoge su, zar ne? cijela tema o tome postoji, navela sam svrhu, jer je kamata drugačija ajd sad lijepo mi čestitajte novi bibi
nek ti je sa srećom
samo polo mogla si i bolje
05.12.2011, 12:10
Anoniman
Sretno vesela sa polom da te sluzi dugo ,kad ce slatka
05.12.2011, 12:11
mube
172
Hanady ne kuhaj ni ti
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nek ti je sa srećom
samo polo mogla si i bolje
Pih...polo....
Razočarala si me
veeseelaa
20552
ma to je samo za po gradu hvala na čestitkama
05.12.2011, 12:12
veeseelaa
20552
Pih...polo....
Razočarala si meuser posted image
05.12.2011, 12:12
mube
172
cestitam Vesela na novom autu,ima da ti pozavide dijasporasi pogotovo ako je kupljen bez kredita
05.12.2011, 12:13
Anoniman
Pa moja vesela ne hvalim se ni ja koliko bi mogla,par puta uletila sa noom garderobom cizmama a rado bi pohalila soje nausnice ,samo bojim se da mi neko ne nabije na nos sto kupujem bizuteriju a ne dijamante jer sam u dijaspori
05.12.2011, 12:14
veeseelaa
20552
bez kredita naravno, hvala mube na čestitkama
05.12.2011, 12:16
mube
172
ma znala sam..ima se moze se jelde
05.12.2011, 12:16
veeseelaa
20552
Pa moja vesela ne hvalim se ni ja koliko bi mogla,par puta uletila sa noom garderobom cizmama a rado bi pohalila soje nausnice ,samo bojim se da mi neko ne nabije na nos sto kupujem bizuteriju a ne dijamante jer sam u dijaspori
pih kakva je raja i toga bi bilo ma treba sve reći šta je ko kupio, ev ja sad odoh obići neke teme da ne idem više OT