Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Imam jedno pitanje a ne znam gdje da postavim. Radi se o plavoj strelici koji oznacava muski spol pored mog nicka? Kako se to pojavilo i sta bi trebalo da znaci? Hvala :)
13.10.2009, 10:31
Nunichi
4125
Znaci to sto si i sama navela. Da si muskic... A promijeniti mozes u svom profilu.
13.10.2009, 10:43
mišur
1329
Bravo Višnja! Pored svih obaveza i malog djeteta, trudiš se i da za RR uradiš nešto dobro i korisno! Svaka ti čast i javićemo se sa idejama...
13.10.2009, 13:06
Okarica
1141
Danas, nakon dugo vremnena, otvorim ovu stranicu i vidim da je bilo dosta noviteta. Čestitam Višnji na novoj ulozi RR sve bolje i bolje izgleda, svaka čast
18.10.2009, 00:19
Anoniman
Draga Visnja, imam jednu vijest i prijedlog da se upoznaju ostale forumasice sa istom, a radi se o sajmu meda i ljekovitog bilja koji ce se odrzati u mom gradu, Gorazdu, od 22. - 24. oktobra... dobra stvar je sto se na ovom sajmu mogu pronaci biljke koje je vrlo tesko pronaci u toku godine, a to me asociralo na ove nase trudilice i tvoju temu o ljekovitom bilju koje pospjesuju zacece, pa sam pomislila mozda bi im to bilo od koristi... u svakom slucaju, vrijedi posjetiti ovaj sajam jer se moze doci do vrlo kvalitetnog domaceg meda i domacih proizvoda inace... toliko od mene za sada pozdravljam sve forumasice...
17.11.2009, 16:58
acudesa
7725
Da li mi se čini ili će to biti besplatne dječije igrice na RR
17.11.2009, 17:01
acudesa
7725
Kako god, Forum sad izgleda kao dijete o kome se neko mnogo brine, a ranije čestitam Višnja
26.11.2009, 00:10
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: acudesa
Da li mi se čini ili će to biti besplatne dječije igrice na RR
i opet ili mi se čini
obzirom da imam kontrolu nad "novogodisnjim zeljama" imam i mogucnost da vidim IP osoba koje pisu ...dakle i osoba koje postavljaju poruke sa linkovima sa nekih erotskih stranica a da ne trazim tu uslugu od programera.... da li zaista treba da upotrijebim onu najruzniju opciju koja se zove BAN...zar neko zaista zeli biti toliko bezobrazan i provocirati!!! zbog cega??? mene bi bilo sramota ... a tebe ???
< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.12.2009 20:05:37 >
23.12.2009, 20:05
Skvo RR
4542
Bilo bi korisno i upotrijebiti taj BAN. Mislim da je vrijeme.
23.12.2009, 21:23
dinaa
2141
Draga Visnja pa koliko puta si nas upozorila da imas tu opciju,ali neko je i dalje bezobrazan,pa kao sto rece Skvo upotrijebi BAN i zavrsimo jednom s tom osobom koja ocito provocira.