Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Kod mene kao i kod vecine: mlijeko, pavlaka, jaja, puter, dzem, sir, zdenka.....i supa za djecicu i nas ......
29.09.2009, 11:37
*Seve*
299
Uvijek mora da ima, svega:jaja,mlijeko,creme za kafu,vrhnje,kajmak,majoneza,senf,kecap,razni sirevi gruyére,suhomesnati proizvodi,salate,namazi,puter,ribani sir,zuti sir,jogurti,creme ma svasta nesta....
29.09.2009, 16:00
Anoniman
-mlijeko -pavlaka -dzem(nije pod moranje, ali ga toliko imamo da ga uvijek ima u frizideru... ) -jaja -puter -sudzuki/li suho meso -sir "livadski" -(kao sto vec neko rece, nije pod moranje, ali ga uvijek ima) -jogurt -sok(domaci od drijena, kupina i visanja, jer ga mame non stop salju ) -tuna i sardine(konzervirane) -vocni jogurti za Farah -ovjek nekakve serpice s hranom(od rucka) -kompot -grah(da mi se ne ucrva) -Argeta past.
29.09.2009, 18:36
dana3
2128
da se nadovezem na pahuljicu farah-salama,paradajz,paprika,krastavac,persun,mrkva-sve to moram da drzim u frizderu inace proklija za dan kecap,senf,ajvar raznorazne tabele(moje i Mm) te djecije a u zamrzivacu obavezno imam lepine u mene frizider ko atomsko skolniste-nema sta nema
29.09.2009, 23:09
neki
3476
Mlijeko i jaja su neizostavni naravno,pored ostalih dzidza-midza A vrhnje za kuhanje ne smije zafaliti
29.09.2009, 23:10
neki
3476
Naravno,najbitnije zaboravih-sokoviiiiiiiiiiiiii
30.09.2009, 08:48
Nedi
1147
1. mlijeko 2. pavlaka 3. jaja 4. margo 5. miješana marmelada i sitnice za mog dječaka: voćni jogurt, ABC...
27.10.2009, 20:47
aicha
739
Ja imam u frizideru obicno jaja, mlijeko, paradajz sos za kuhanje, dzemove domace (nacete), med, sok, vajkrem, bioaktiv, ponekad kao trenutno sad vocni jogurt, sirce,povrce svjeze (kupus,paprike,paradajz)
a zamrzivac mi je glavni...tu imam piletinu, zamrznuto povrce, zamrznuto u vrecice fasirano meso, dzigericu zamrznutu (za moju krv posto mi je slabo Fe al sam je se prezasitila), imam i zaru zamrznutu (od aprila)...i hurme neke dobre sam nasla pa zamrznula da imam u proljece
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
28.10.2009, 10:04
mala mu
344
jaja i salama OBAVEZNO!!!!! suho meso i sir- mm redovno provjerava stanje da nebi slučajno nestalo a njemu se prohtje... povremeno i kolača-al' povremeno!!
28.10.2009, 10:12
emma.L
2731
Meni je obavezno mlijeko, pavlaka i margarin. A sada je za Emu postalo obavezno punomasno mlijeko, puter i ABC sir. Jaja nam trebaju jer ih nana jako voli i najčešće ih jede. Inače često koristim koncentrat paradajza kad kuham pa je i on uvijek tu. Ostalo se smjenjuje. A ne volim vidjeti praznu korpu za povrće, pa uvijek nešto ima u njoj od salate.
28.10.2009, 10:27
DM
2408
Domaći kajmak-za mog juniora sir jaja monte šnite (milk šnite) paradajz sos kečap povrće,a u zamrzivaču: piletine- jer djeci pravim samo domaće supe meso(teletina domaća,i ako naletimo na junetinu dom. pa isfaširamo i zamrznemo), a pred porod sam napravila raznih jela, skuhala i zamrznula,tako da smo smo poslije samo zagrijavali! Odličan savjet za buduće mame kojima je dalje otići u buregdžinicu ili ašćinicu; a za one koje imaju i starije dijete-ja sam piletinu iskuhala, pa zamrzavala(kao koncentrat) u plasične čaše(tuperware) i onda sam mu na toj vodi pravila supice i neka variva...