cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Frižider

clock-img

28.09.2009, 18:05

clock-img

jupajdi

pencil-img

435

Kod mene kao i kod vecine: mlijeko, pavlaka, jaja, puter, dzem, sir, zdenka.....i supa za djecicu i nas user posted image ......

clock-img

29.09.2009, 11:37

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

Uvijek mora da ima, svega:jaja,mlijeko,creme za kafu,vrhnje,kajmak,majoneza,senf,kecap,razni sirevi gruyére,suhomesnati proizvodi,salate,namazi,puter,ribani sir,zuti sir,jogurti,creme ma svasta nesta....

clock-img

29.09.2009, 16:00

clock-img

Anoniman

-mlijeko
-pavlaka
-dzem(nije pod moranje, ali ga toliko imamo da ga uvijek ima u frizideru...user posted image )
-jaja
-puter
-sudzuki/li suho meso
-sir "livadski"
-(kao sto vec neko rece, nije pod moranje, ali ga uvijek ima)
-jogurt
-sok(domaci od drijena, kupina i visanja, jer ga mame non stop saljuuser posted image )
-tuna i sardine(konzervirane)
-vocni jogurti za Farah
-ovjek nekakve serpice s hranom(od rucka)
-kompot
-grah(da mi se ne ucrva)
-Argeta past.

clock-img

29.09.2009, 18:36

clock-img

dana3

pencil-img

2128

da se nadovezem na pahuljicu farah-salama,paradajz,paprika,krastavac,persun,mrkva-sve to moram da drzim u frizderu inace proklija za dan
kecap,senf,ajvar
raznorazne tabele(moje i Mm) te djecije
a u zamrzivacu obavezno imam lepine user posted image user posted image user posted image
u mene frizider ko atomsko skolniste-nema sta nemauser posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

29.09.2009, 23:09

clock-img

neki

pencil-img

3476

Mlijeko i jaja su neizostavni naravno,pored ostalih dzidza-midzauser posted image A vrhnje za kuhanje ne smije zafalitiuser posted image

clock-img

29.09.2009, 23:10

clock-img

neki

pencil-img

3476

Naravno,najbitnije zaboravih-sokoviiiiiiiiiiiiiiuser posted image

clock-img

30.09.2009, 08:48

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

1. mlijeko
2. pavlaka
3. jaja
4. margo
5. miješana marmelada
i sitnice za mog dječaka: voćni jogurt, ABC...

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

27.10.2009, 20:47

clock-img

aicha

pencil-img

739

Ja imam u frizideru obicno jaja, mlijeko, paradajz sos za kuhanje, dzemove domace (nacete), med, sok, vajkrem, bioaktiv, ponekad kao trenutno sad vocni jogurt, sirce,povrce svjeze (kupus,paprike,paradajz)

a zamrzivac mi je glavni...tu imam piletinu, zamrznuto povrce, zamrznuto u vrecice fasirano meso, dzigericu zamrznutu (za moju krv posto mi je slabo Fe al sam je se prezasitila), imam i zaru zamrznutu (od aprila)...i hurme neke dobre sam nasla pa zamrznula da imam u proljece

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

28.10.2009, 10:04

clock-img

mala mu

pencil-img

344

jaja i salama OBAVEZNO!!!!!
suho meso i sir- mm redovno provjerava stanje da nebi slučajno nestalo a njemu se prohtje...
povremeno i kolača-al' povremeno!!

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

clock-img

28.10.2009, 10:12

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Meni je obavezno mlijeko, pavlaka i margarin. A sada je za Emu postalo obavezno punomasno mlijeko, puter i ABC sir. Jaja nam trebaju jer ih nana jako voli i najčešće ih jede. Inače često koristim koncentrat paradajza kad kuham pa je i on uvijek tu. Ostalo se smjenjuje. A ne volim vidjeti praznu korpu za povrće, pa uvijek nešto ima u njoj od salate.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

28.10.2009, 10:27

clock-img

DM

pencil-img

2408

Domaći kajmak-za mog juniora
sir
jaja
monte
šnite (milk šnite)
paradajz sos
kečap
povrće,a u zamrzivaču:
piletine- jer djeci pravim samo domaće supe
meso(teletina domaća,i ako naletimo na junetinu dom. pa isfaširamo i zamrznemo),
a pred porod sam napravila raznih jela, skuhala i zamrznula,tako da smo smo poslije samo zagrijavali!
Odličan savjet za buduće mame kojima je dalje otići u buregdžinicu ili ašćinicu; a za one koje imaju i starije dijete-ja sam piletinu iskuhala, pa zamrzavala(kao koncentrat) u plasične čaše(tuperware) i onda sam mu na toj vodi pravila supice i neka variva...

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Zadnji članci

article-img