ovo je valjda trebalo biti smješno

Ne najbolje je da joj otvoreno kaže,ma ko šiša nju i njene osjećaje,pobogu on je zreo i iskren muškarac koji ima potrebe,ma hajd bježi
Zar postoji osoba koju to ne bi povrijedilo

opet ću ponoviti,mrzim laž-ali ovakvu istinu,radije ne bih čula,niti bih zapitkivala o čemu mašta dok to radi.
A baš me zanima kako bi on reagovao u njenom slučaju da mu ona prizna kako dok recimo vodi ljubav s njim zamišlja nekog drugog.
Mislim da ako partner nije spreman čuti istinu,kao što je u ovom slučaju riječ,nije trebao ni insistirati na njoj.
< Poruku je uredio MELLI -- 26.9.2009 17:10:45 >

26.09.2009, 17:28
Ne kontam ne volis laz a istinu ne zelis da cujes , od tog dvoje moras jedno da progutas....Masta, fantazija je nesto sto nemamo u stvarnosti ali nje zabranjeno misliti o tome, i svak ko kaze da ne masta laze....I moj dragi masta nisam ga nikad pitala o cemu, jer me uopste ne zanima...Ne bih voljela da ga vidim ili da to radi u mom prisustvu , postoje neke granice...Dosad nisam nasla tragove ,maksimalno se trudimo, da zadovoljimo jedno drugo, cak sta vise vidim da poslije mene mu nepada na pamet da trazi atrakcije na drugoj strani ....