IZVORNA PORUKA: MicoTico
Ja razumijem da je žena porođena i da hormoni rade i da je osjetljiva i da joj svašta smeta...
Sve ja to kontam. Ali ne kontam šta je problem što se njen muž malo družio sam sa sobom.
Po meni je veći problem bio što ga je ona, ako se dobro sjećam priče, oralno zadovoljavala preko svoje volje.
Oni trebaju malo da popričaju, kad već nisu prije i kad je trebalo, da "stave krate na sto": Ja to volim, to ne volim, to ne želim, to želim, to mi treba , to ne treba... I ona i on...
pa jel vidiš koji je to bezobraznik...
koliko on nju koristi u njenoj situaciji u kojoj je ona osjetljiva jako...
uzmi recimo u obzir da je on nju upoznao mladu, ''odgojio'' za sebe...i reko joj da to tako svaka žena radi...
ona je došla anonimno na forum, ima malo postova, možda je i neka naša članica od prije la napravila novi nick da je ne otkrijemo sad će da nauči o svemu...
treba joj reći...ne protiv svoje volje ne ni slučajno...
mi to nismo radile nikada niti ćemo...
ja ne vidim problem što se njen muž družio sam sa sobom...i 100% tvrdim da ni njoj to nebi i neće biti problem dok zasrije u toj vezi njihovoj, rekoh već za godinu dana će se smijati i sama ga na isto avesti ''milion'' puta...
on je smao trebao biti malo pažljivji muž u datom trenutku u datom momentu u datoj opisanoj situaciji...
i ja vjerujem daće razgovarati i da će i ona sazredti i shavtiti da to nije strašno...ali da on mora paziti i na njene osjećaje i ako mu kaže nemoj u dnevnom boravku nek to poštuje i ide u halu...
kao što će mu sutra sama reći hajde to pored mene ...
sve je noramlno samo da sagledamo postavljeni problem iz perspektive postavljačice teme...a jok naše...
ih sad nakon 10 godina ja bi svom rekla ''ojhaaaaa hoćel to''