IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Bogami ovaj ne krije...a mogo je vala još koji dan očekat
Nisi ti Hanady dobro pročitala njen prvi post. Žena je lijepo pisala da je otišla da se tušira i zaboravila nešto, pa se vratila i iznenadila ga tj. uhvatila nespremnog ili bolje reći prespremnog
On je čekao da ona ode, da ga ne vidi , da ne skonta...
Pa zar to nije tužno da dvoje u braku moraju da se kriju jedno od drugog, da ne mogu otvoreno o svemu, što naravno uključuje i sex?
Ovdje je jedino tužno što je ona žensko...
koje je rodilo prije mjesec dana...
koje zasigurno nije se prcnulo najmanje 3 mjeseca očito jer je pravo ljuta
i to što je on muško koje došlo s posla, pojelo skuhan ručak, sjelo na očišćen i pospremljen dnevni boravak, slagao da će čuvati bebu koja spava pored njega koju je ona jedva uspavala...
i sjeo da sebi udovolji sa nekim tamo novinama il Tv-on nema veze dok se ona veselica bori sa činjenicom da više nije ista kao prije nego je rodila recimo ..nema ona pojma da će za godinu dana padat u nesvjest od mršavosti i obaveza silnih...i bit anemična ona misli sad osta tako sa tim viškom kila i to je to...
e meni je tužnooooooooooo pretužnoooooooooo da nju sad ni jedna žena na ovoj temi nerazumije...
i da sve i jedna daje podršku tom bezosjećajnom njenom mužu koji je stavrno mogao mimo dnevnog boravka to obaviti da ne dovede se u situaciju da ona vidi u datom trenutku i vremenu koje je opisala jer je osjetljiva, jeste osjetljiva je i tačka...
jedino me raduje što za mjesec dana ovo će joj biti smješno...
a za godinu dana pogotovo ako s eikada sjeti...
jer do tada će ga natjerat sama da to radi pored nje milion puta...
al valja sad njoj do toga doći...
pa polako ...
biće i to...
al nemojte je shebavat da vam je to normala...kad nije brate...mogao je biti osjetljiviji prema njoj i pripaziti...